Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light vyjde s CZ titulky a DLCčkem v základu navíc
11.4.2013 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
Joooo čekají nás DLC, to je přeci nejoblíbenější forma obsahu.
-
-
Svoji tupost pouze předstíráš nebo neumíš číst?
-
-
Řekl jsi to i za mne .....conzume/costume DLC - Fck , příběhové DLC OK , ale ne hned s vydáním hry :(
-
-
To je přesně ono, samé blbosti jako DLC, možná sem tam nějaká deseti minutová mise z 5 eur. Někdo může namítnout, že DLC jsou dnes místo datadisků, ale ty datadisky měly většinou něco do sebe (až na pár vyjímek), a člověk se na ně těšil. DLC? Vemte si CoD, tam hned po vydání hlásili, že teď a teď vyjde tohle a tohle DLC. Všechno mají hotové, ale proč to dávat do základní hry?! Protože to můžeme skvěle prodat po vydání! Zachvíli si člověk koupí za 50 eček hlavní menu a zbytek bude stahovatelný obsah, už to vidím... *1*
-
-
Tím samozřejmě nechci říct, že všechny jsou špatné, některé hru celkem solidně rozšíří, ale 90% je na přes hubu.
-
-
Edit: "můžeme si za to sami"
-
U Metra ne...však i jednička dostala po roce Ranger Pack, s 6tou extra obtížností a 2 spec. zbraněma, a to bylo vše...žádná další DLC... u dvojky to bude stejné, jen to asi dali rovnou do hry, jako "omluvu" za pozdější vydání a komplikace při přechodu na jiného majitele... další DLC nebudou *3*. Ale jinak souhlasim, DLC jsou většinou mor dnešních her...ale pochopte, můžeš si za to sami - kdyby někteří "jednodušší" z nás za ně neutráceli nehorázné peníze vytrucované od svých rodičů, tak by celý koncept DLC rychle zaniknul... *7*
-
-
-
-
ma pravdu ten hoch EMILE
-
No, já jsem spíše zvědav, jestli k Metru budou vycházet i další DLC. Tohle "DLC" kdyby bylo zvlášť, za extra peníze, bylo by to hodně divné. DLC jsou mor dnešních her, tahající z lidí pouze peníze, kdyby Metro mělo i další, nebyl bych nadšen.
-
-