Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    ej bisťu, dnes sa nám tu nejako s tými novinkami roztrhlo vrece :)
    Pochopím to, že niečo takéto výde na nové konzole ale prečo pre krista toto vydávajú aj pre PC? Prečo ľudí dráždia...to už sme tak hlboko klesli, že to čo malo byť obsahom obyčajného patchu alebo updatu, dnes predávajú za 20 euro?
    Hanba tomu kto to kúpi za 40 euro pre PC.
    • command42
      Pre človeka čo to nevlastní tak je to dobrá vec...Ja osobne mám iba jednotku :-)...Takže svoju by som kúpil ešte..až dohram konečne 1 :D
    • Tak ale nove kancelarie na Malte sa nezaplatia same, ne? :) Okrem toho aby to nedopadlo ako s directors cutom DE:HR, zabugovane snad doteraz a ta vylepsena grafika je vlastne len trocha pozmenene svietenie lol. Ale oni to davaju aspon za par susnov, ak vlastnis povodnu hru.
      • Mato1987
        20 euro nie je teda zopář šušňov rušňov :D ja osobne si pekne počkám keď sa umúdria a poskytnú to pre PC užívateľov zadarmo :)
    • Lukyz
      Souhlas, zlatý CPR a jejich upgrady na Enhanced Edition zdarma *14*
  • Jestli nějak kloudně vylepší 2033 třeba stealth budu vážně přemejšlet o koupi obě metra jsou moje nejoblíbenější FPSka
  • Už takhle je to jedna z nejlíp vypadajíchích her co je. Supr.
    Ale i když jsem velkým fandou, 20 éček je přestřel. Asi sem nevděčník, ale majitelé by to asi měli dostat zadarmo nebo výrazně levněji. Takhle ee.
    • tomocz
      Zřejmě se neinspirovali u CD projektu...
    • Na steamu je pro majitele původních verzí sleva 50%, ale stejně, ždímat tímhle způsobem peníze na rok staré hře? *10*
      • Mato1987
        hah, že 50% zlava :D veď to je nasmiech, metro 2033 vyšlo kedy? pred viacej ako 4 rokmi? veď to je totálny výsmech platiacim zákazníkom, čo hru kúpili za plnú cenu...celý redux "next gen update" by mal byť zadara pre každého majitela oboch hier.
        • vlastik.plaminek
          Nehledě na to, že 2033 bylo jednu dobu i zadara a rozhodně to nebyla žádná chvilková akce, ale trvalo to asi měsíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit