Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    V prípade 2033 áno
  • flash789
    docela smutny, místo novych next gen her tu mame lesteni starych..napred Tomb Raider, ted Metro..bida bida
  • a vubec hardwarove požadavky co? bude vylepšena i optimalizace?
  • BIS by to dala do patche zdarma.
  • Jack1947
    Zbytecne, ten kdo chtel hral obe hry +DLC nevidim duvod proc by si porizoval znova to same jen s nejakym vylepsenim? Za me tedy rozhodne ne. *3*
  • misho8723
    Ak vlastníš obidve hry na Steame, tak dokopy ta hry vyjdú na 20 Eur
  • Dosud sem co se týče Metra dával přednost knižní předloze a stále mi je bližší než herní zpracování ale v případě že někdo z rodiny bude váhat nad obsahem vánočního dárku tak bych tuto edici nepovažoval za špatnou volbu a dal jí šanci *5*
  • misho8723
    Tak na Steame mňa vďaka tomu, že hry už vlastním, vyjdú na 20 Eur.. a to dám s radosťou za takéto vylepšenia .. hlavne vylepšenia v Metre 2033 ma veľmi zaujímajú a ak fakt hra pôjde tak dobre ako LL, tak nie je o čom
  • Veskoslav
    Tak ono je sice fajn, že tu někteří srovnávají s Deus Ex a 5 euro za rozšířenou verzi (tam moc rozdíl nevidím). Ale vezměte si kolik stojí současné M:LL samostatné bez DLC. 19 euro. Což my, co vlastníme obě hry (obě za 800+DLC) se nevyplatí si tuto edici koupit, pokud nebude někdy zase v akci. Ale někdo, kdo to koupil v akci za 5,99+7,99 je 10 euro za lepší hru prkotina. Navíc kdo nemá DLC, tak ho to vyjde levněji než si je dokupovat v rámci SP k původním hrám.
  • Mato1987
    určite to nebude exkluzívne pre SteamOS, nascrolluj si požiadavky
    http://store.steampowered.com/app/286690/?snr=1_5_9__205
  • Mato1987
    niečo podobné spravil square enix s tomb raider, chválabohu, že tá hra vyšla len na nové konzoly, ináč by som penil....keby rovnakú vec spravil deep silver, nič nepoviem, ale oni to proste predávajú na PC ako novú hru.....
  • tomocz
    Zřejmě se neinspirovali u CD projektu...
  • MrSanta
    "vlastní verze staronového Metra dočkají též uživatelé Linux a SteamOS" - to znamená, že to bude SteamOS only?
  • celý šklánek se mi líbil a doslova mě nadchnul, bohužel jsem došel k ceně... 40eur za obě hry???? to má smysl, leda pro člověka, který ještě nevlastní ani jeden díl... Měli si vzít příklad z vylepšený verze Deus Ex - platil jsem jen 4 eura - to mi přijde jako vhodná cena...
  • Mato1987
    hah, že 50% zlava :D veď to je nasmiech, metro 2033 vyšlo kedy? pred viacej ako 4 rokmi? veď to je totálny výsmech platiacim zákazníkom, čo hru kúpili za plnú cenu...celý redux "next gen update" by mal byť zadara pre každého majitela oboch hier.
  • a to jako nemohlo byt vyleštene hned? no nas*at!
  • Na steamu je pro majitele původních verzí sleva 50%, ale stejně, ždímat tímhle způsobem peníze na rok staré hře? *10*
  • Lukyz
    Souhlas, zlatý CPR a jejich upgrady na Enhanced Edition zdarma *14*
  • Mato1987
    ej bisťu, dnes sa nám tu nejako s tými novinkami roztrhlo vrece :)
    Pochopím to, že niečo takéto výde na nové konzole ale prečo pre krista toto vydávajú aj pre PC? Prečo ľudí dráždia...to už sme tak hlboko klesli, že to čo malo byť obsahom obyčajného patchu alebo updatu, dnes predávajú za 20 euro?
    Hanba tomu kto to kúpi za 40 euro pre PC.
  • Jestli nějak kloudně vylepší 2033 třeba stealth budu vážně přemejšlet o koupi obě metra jsou moje nejoblíbenější FPSka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit