Přejít na výpis diskuzí
Mezi první osmičkou PS2 her, které si můžete zahrát na PS4, není žádná skutečná klasika
5.12.2015 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
Pokud si to nekdo bude chtit zahrat na PS4 s trofejema atd., tak 400kc fakt prezije.
-
zaplatí to ten člověk, který si to bude chtít zahrát na PS4, navíc tyhle hry budou dávat počítám často doakce, takže bych si tipnul, že ceny budou tak poloviční.
-
400 Kč, oni snad spadli z višně nebo přilítli z Marsu, nechápu kdo by tohle znovu zaplatil, leda blázen...
-
To neni zpetna kompatibilita. To je klasicky remastrovany port hry na novou platformu.
-
Tak nevím, jestli mě z tohoto něco láká ke koupi. Já dnes koupil God of War 2 a Ratchet and Clank: A Crack in Time... Do Vánoc mám tedy co dělat...
-
Rogue Galaxy je vyborne JRPG s herni dobou přes 100 hodin, kdo nehral a ma tenhle zanr rad tak za tech 400kc to je zadarmo.
-
Doufám že časem dojde i na NFS Underground 2!
To se budou v EA divit až bude mít 3x lepší prodeje než ten jejich nový šit *1* -
napada me k tomu snad jedine, exkluzivni zpetna kompatibilita *1*
-
koupit? to jako, kdo to uz ma na ps2, tak ma stejne smulu? chce me tu snad nekdo umucit smichy? *1*
-
To vypadá že vydají Uncharted 4, arkádičku se jménem GT a konec pak už jen znovu vydají co už jednou nebo dvakrát vydali a bude se čekat na PS5.