Přejít na výpis diskuzí
Michael Bay se našel v traileru na Need for Speed: The Run
6.11.2011 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Ty jo co ty vybuchy padajici kameni strilejici vrtulniky to je jak Split/Second *1* *1* *1* radsi si zahraju znovu original!
-
No lidi tak koukám, že tu hru zatracujete jenom z traileru, ale já jsem hru hrál a hrála se pohodlně a byla to zábava ...
-
....ač je mi NFS v nejlhostejnějším smyslu ukradený,ten trailer je skvělá práce....svět je zase o něco bohatší...
-
http://www.youtube.com/watch?v=-VN2KRxTdjE&feature=channel_video_title
-
http://www.facebook.com/pages/DrMacLoveJakub-K%C3%A1rn%C3%ADk/140175339416122
-
jako hot wheels to vypada dobre ale jinak nechapu kde clovek co takhle utika pred policii bere vsechny ty luxusni auta
-
poslední co se dalo hrát byl Underground. Jinak na PC byla poslední dobrá závodní hra Grid...
-
-
+10000. presne tak. a ten grid , vsechny tyhle NFS kazdy rok, porad a porad strka do kapsdy. k smichu.
-
-
presne, grid byl nejlepsi. jeste ted patri ke spicce
-
-
-
Kdy už dostane EA rozum a přestane cpát do Black boxu prachy. NFS v jejich podání stojí už pěknou chvíli za pendrek a nechápu, jak mohli po propadáku s názvem Undercover usoudit, že pokud udělám hru ještě primitivnější a nacpu na ni ještě víc stupidních filmečků, navíc opravdu nevalný kvality, tak dostanu prodejní trhák. Co se týče grafiky, tak jsme si od loňska evidentě pohoršili a logo Frostbite enginu na tom nic nezmění. Jízdní model debilní dle prezentací zůstává a na závody je navíc nabalena tuna obsahu, která musí připadat tupá a ubohá i poďobanýmu puberťákovi s rovným kšiltem o velikosti satelitu - bez urážky. Kdysi slušná značka pod taktovkou Black boxu dál padá a padá a padat bude. Celkem smutný, rád bych ten pocit natěšenosti se značkou NFS ještě párkrát prožil *7*
-
-
Neserr se mi do BB byť vůči tomu vývojářskému studiu mám jisté výhrady, odrbali nás o vývojáře u NFS world a šoupli je na tuhle koninu, avšak jak dělají něco only PC a hlavně bez velké pevné ruky EA, tak se na mě nezlob, ale vypadá to fakt super! NFS world toho jsou jasným důkazem, ikdyž dost dlouho stagnují právě díky téhle hovadině!
-
-
to je vtip? od "filmečků" v roce 2011 bych čekal render na trošku jiné úrovni .... každopádně, další břečka z dílen EA,kterou si už jen kvůli jménu obstarají miliony vášnivých mačkačů šipek na klávesnici ...
-
-
Je to na první pohled gameplay video, ne render...
-
"If you press the button, something awesome has to happen!"
-
-
Míšo, hrdino národní, rychlý střih != dobrý střih