Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    povedená práce:)...i když to Porsche z toho mostu....nevim nevim *1*
    • Nechápu co se ti nezdá - celé to připomíná moji každodenní ranní jízdu do práce.
  • "Need for speed upadá... Chce to víc bum bum a zmatených střihů... Přesně tohle hráči a publikum chce!!!" Už ty debilní praktiky přenáší i do závodních her, to mě po*er. Ve filmech to přestalo fungovat, když mi bylo asi 12 a přetrvává to doteď, plus na to budu muset čumět ještě ve hrách? Super
  • Mnohem prijemnejsi pro me je divat se na dlouhy prehledny sceny ala 300 nez na zmet strihu jak to predvadi Bay
    • Mechwarrior_bw
      mňa to hlavne štve v kontaktných súbojoch, akonáhle sa začnú mlátiť je vidieť iba zmes prudko zostrihaných machlaníc a na konci už len padne jeden z nich na zem... dojem nulový. A pritom filmy ako Undisputed 3 ukazujú že to ide aj prakticky bez strihov a rozmazanej kamery (a výsledok je 10x lepší).
  • ....ač je mi NFS v nejlhostejnějším smyslu ukradený,ten trailer je skvělá práce....svět je zase o něco bohatší...
  • No lidi tak koukám, že tu hru zatracujete jenom z traileru, ale já jsem hru hrál a hrála se pohodlně a byla to zábava ...
  • Málem jsem dostal z toho blikání, střihů, hluku a komentáře vyhulené dvacítky epileptický záchvat. Příliš akční. NFS zatím u mě vede se shiftem. :)
    • Mechwarrior_bw
      na dnešnú dobu to je ešte v norme, dnes platí pravidlo, že čím viac strihov urobíš, čím viac roztrasieš kameru tým si viac cool.
  • trailer a celkove tahle omacka je super.ve hre to ale zrejme bude bohuzel "trosku" horsi...
  • kdyby to ještě mělo jizdní model jako u Forzy tak by to byly super akční závody ... takhle bohužel nemám zájem ...
    • RakeW
      *15*
  • Týhle hře už nepomůže ani Spielberg!
    • a Míša Záliv už vůbec ...
  • zase jako vzdy, osmi proudové dálnice na nichž jede jedno auto. To uplně mlátí do očí. Kěž by to bylo jak v Midnightu clubu LA kde byla fronta aut na semaforu a všechno kolem žilo. Nad touto serii už jsem dávno zlomil hůl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit