Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo ale ma to hacek XD .Pokud ses hrac her tak si bud vedom ze za hooodne kratkou dobu se vyvojari na directx 9 vyprdnou.Takze si nic nezahrajete , i kdyby ste meli sestavu sebelepsi :) A OPRAVDU nekolik her uz podporu 9 NEMAJI.Pokud sou ti fuk nove hry nebo nehrajes vubec ignoruj tento prispevek :)
  • Ted zkousim 7 a jsem spokojen. Na jednu stranu sice nejsou Windows dokonale, na druhou, budme radi za ne, co bysme jinak pouzivali?! A presne, jak je tady jiz uvedeno, s Linuxem na me nechodte *3*
  • Ty jsi mně pobavil všechny os čerpaji z jadra Windows :D pokud vím tak linux čerpá z UNIX ktery nema nic společného z Windows :)
  • Můj příspěvek je psán neutrálně a chtěl jsem pouze vypíchnout fakta. Samozřejmě, že z pohledu zákazníka by bylo lepší kdyby měl jeden pořádný systém napořád a nemusel zbytečně utrácet za nový, ale to je nemožné. Z pohledu firmy je to jak jsem napsal a jestli je to dobře nebo ne, to záleží jak se na to kdo dívá
  • Win XP SP3 bude mat podporu presne do 8. aprila 2014.
  • Kdyby tu nebyl windows tak by všichni používali Linux který je mimochodem mnohem lepší a má lepší funkce.
  • Keby nerobili vkuse nove Win, tak by sme si mohli aj daco zahrat. Takto prijde nove a zistime, ze nam hry akosi prestavaju fungovat. Naco kupujem orginalky, ked ich aj tak za par rokoch nerozbeham? *9*
  • A proč by taky měli mít zájem, aby lidi zůstávali jen u jednoho? Tobě by se líbilo zůstat u jedněch winů celý život? A nebo by jsi spíš přecházel na pořád nový a modernější?
    Z tvého příspěvku je taky malinko cítit (možná se pletu) že zisk je špatný. Když ale společnosti nebudou mít zisk, tak nebudou uspokojovat své zákazníky, čili i tebe. Každá společnost (i každý člověk) chce mít co největší zisky, na tom není přece vůbec nic špatného.
  • Jo tak to by nejdřív musely mít Windowsy volně přístupné jádro, takhle z něj těžit budou asi těžko. A to se tu nebudu pouštět do spekulací, že Gates jádro ukradl od Applu. Navíc linuxové funkce jsou o dost kroků vepředu (pro příklad - repositáře, lepší souborové systémy, kvalitnější serverové systémy). Jediná výhoda Windowsů je v podporovaném softwaru, na druhou stranu je ale placený
  • "Všechny OS těží z jádra co je u windowsu."

Tuhle větu prosím rozveď *5*
  • splash
    Keby tu nebyl windows tak by ste seci byli v řiti a IT průmysl pár let v zádu. Nějak na to zapimínáte. A sladký řeči o Linuxu si nechte pro jiný. Všechny OS těží z jádra co je u windowsu. Jinak pochybuju že by MS nějak moc podporoval PC hraní, protože tím by zas znevýhodnili svou konzoli (xbox).

Už se těším na ty mínusky od vás *1* *1*
  • Pokud XPčka používá tolik lidí, je to o důvod víc rušit podporu co nejdříve (samozřejmě pro Microsoft, který chce aby lidi kupovali ten nejnovější OS. Určitě nemají zájem, aby lidi zůstávali u jednoho, ať je jakkoliv dobrý, když z něj neplynou zisky)
  • Win 7 ma vetsi podporu pro hrace nez win vista

V menu Hry muzes stahovat updaty atd, ale je pravda, ze to stejne vetsinou nefunguje tak jak ma :D:D:D:D
  • Jen aby nenastal zlom že by Mrkvosoft neudělal z Osmiček něco jako Xbox Live, platit si na online hraní Gold účet a doplácet za všechny balíčky co by Windows Live nabízel, to by jsme teprve potom čuměli co by jsme s Windowsama mohli dělat ... vůbec nic, jen jim cpát prachy do krku. *1*
  • Jen mi připadá zbytečný měnit systém(a vytvářet nové), když xp funguje nejlíp(a ano, měl sem i Vistu a na noťasu mám 7). A až zruší podporu? Koupím nový stroj i se systémem, poněvadž ten můj nemá cenu upgradovat. I když nemyslím, že ji v blízké době zruší, když xpčko používá pořád tolik lidí.
  • Navíc budeš bez ovladačů, což ti určitě taky vadit nebude
  • Je to tvoje věc. Osobně bych teda windows bez aktualizací neriskoval
  • Jenže na nelegální windows si klidně aktualizace stáhneš...
  • Tohle Microsoft prohlašuje s každou novou verzí Windows - a nikdy nic neudělá. Společně s uvedením Windows XP začal přesouvat svoji herní platformu na Xbox. Ve Windows Vista "podpořil PC hraní" tím, že do menu Start přidal položku Hry a zavedl zpětně nekompatibilní DirectX 10. Ve Windows 7 neudělal pro jistotu vůbec nic, protože jeho herní platformou se už definitivně stal Xbox (360).

Hraní na PC zkrátka není pro Microsoft důležité, jeho business cílí úplně jinam, hráči nejsou podstatní. Ale bylo by hloupé při uvedení nových Windows neříct, že krom daleko lepších multimediálních možností, většího výkonu, bezpečnosti a uživatelské příjemnosti podpoří taky HRÁČE. To se prostě nedělá.

Vzhledem k tomu, že chce Microsoft tlačit Windows 8 směrem do Cloudu, bude podporovat hraní na PC stále méně a méně. Jediné, v co lze "doufat", je nějaký vlastní AppStore s Microsoft-approved hrami, pochopitelně nekompatibilní se Steamem, nebo možná (pokud se chlapci v Redmondu skutečně odvážou) nějaká OnLive-like služba, která vám umožní hrát za poplatek na vzdáleném (ale ne moc) serveru.

Jóó, Microsoft tu vždycky byl zejména pro PC hráče a jejich potřeby...
  • podporu xDDDDDD blazne ja uz asi 3 roky jedu na nelegalnim windows a co jako? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit