Přejít na výpis diskuzí
Microsoft definitivně zabil Kinect, přestal vyrábět už i jeho adaptér
3.1.2018 | Adam Homola
21 příspěvků
-
One jsem kupoval na vánoce 2013 místo PS4, protože MS měl Kinect a sliboval hory-doly. Azure cloud gaming, Kinect gaming, multimedia center, vše ovládaný hlasem a pohybem. Takovej malej Star Trek. Pak začaly davy brečet, že je Kinect bude furt sledovat, MS si uvědomil, že s Kinect bude pro koncovou cenu přítěží, developeři asi došli na to, že vyvíjet na Kinect nestojí za to, a já se doma v ČR probudil ze sna kde fungovalo všechno do reality kde nefungovalo skoro nic. U mě si to těmi nenaplněnými sliby MS hodně pokazil, i když uznám, že jsem byl hodně naivní. Můžu tady nadávat? Jenom takový malý fuck you!
-
-
Chech jooo sliby...kde by byla naše vlada kdyby prestala slibovat :D
Ja si važim lidi, kteri se nebojej zainvestovat do ňakych experimentalnich novinech jako 3D TV, 3D games, KINECT, VR OCULUS atd. protože potrebujou finance, aby se mohli vyvijet, sam si ale radši počkam jak se to chytne, tyhle novinky sou celkem drahy na to, jakou to ma uroveň a podporu, proto ať se na mne nikto nezlobi...BTW za mne osobne Kinect NE, a na OCULUS se moooc tešim... *3*
-
-
Microsoft zabil sám sebe už dávno :D
-
No, to mne mrzí. Kinect a zejména fitness hry pro mne byly jediným využitím mého Xboxu, mám nacvičeny desítky hodin - je to super cesta, jak se udržet v kondici, máte-li doma malé děti a málo času. Tak snad bude 360tka sloužit dlouho...
-
Kineck mel hodne zajimavych a dobrych vyuziti, ale hrani to nebylo.
-
a) povinným přibalením Kinektu k XB1 MS XB1 prodražil a ztratil tržní podíl vůči PS4
b) tato druhá generace již netrpěla takovým lagem jako 1st gen u XB360 (tam vyhrávala PS3 s PS Move)
c) mám tuto kombinaci XB1+Kinekt doma a na fitness to bylo dokonalý - dokonce Kinekt uměl měřit bezchybně tep
d) článek má pravdu, že Kinekt i PS Move zabijí vždy nedostatek kvalitního obsahu
e) Kinekt je už ve stříkní odpojený od XB1 a to častěji zapnu PS3 s PS Move. Zkoušel jsem na PS4 - ale tam se také moc nedaří ani v kombinaci s PSVR
A přitom ten obsah by mohl být - Tenis, golf, Fitness, FPS atd. škoda -
no a umřelo to samo stejnej osud bude mít Oculus a podobné pseudo VR