Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cibrut

    A taky si od Just Flight, který jinak dělá parádní "study level" éra i do ostatních simulátorů, můžete nově za 13 liber koupit lepší pozemní značení na letištích, protože v defaultu je velké prd :D

    Na druhou stranu komunitní věci jako G1000 NXi nebo G3000 zdarma jsou pecka ... Dost rozporuplný sim. Uvidíme, co LR předvede za pár týdnů na FSexpo v San Diegu (kam se MS ani nenamáhá dostavit, lol), s novým XP by se mohlo blýskat na o dost lepší časy pro ty, co si chtějí v simu zalítat a ne řešit stuttering, celkovou nestabilitu nebo odpornou grafiku ve stylu FS2004 bez připojení k internetu.

    Dávám tomu tak 10 let a buďto to bude exceletní sim nebo zmizí stejně rychle, jako se objevil.

  • sugyn

    To je vse moc hezke ale realne lide cekaji spis na opravu neustaleho padani hry. Opravu METAR a altimetru, ATC nechape standardni tlak 29.92 nad 18000MSL . Korekci trimu a elevator pitch je to prilis agresivni. Nemluve o tom, ze ten kdo leta na ruznych joystickach tak kazdy update udela bordel v nastaveni a veci co predtim fungovali tak ted nefunguji.

    Jo a taky bylo by super pridat do marketplace mimo hodnoceni hvezdickami taky komentare, ja chci vedet proc Piper Apache ma 3.5 hvezdy, je to spatny flight model nebo blbe fungujici avionika nebo co.

    Asobo fix your stuff

    • cibrut

      Neměly být problémy s nepřesnou výškou už opravené v nedávném patchi? Lol každopádně. No a 18k ft - co teprve až v Asobo zjistí, že ve zbytku světa je trans alt/flt lvl "každá ves jiný pes" :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit