Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejne dobry obchodni model je i warez. Vim ze nebudes souhlasit ale prakticky sdili hlavni vyhodu a to je ze nekupujes zajice v pytli a nejsi uplne "out" kdyz te hra nebavi. To jestli nekdo pak koupi origo necham na jeho svedomi.
  • ved hej, len hral som betu a aj ju obcas hram a zda sa mi to cele take umele, s fsx som mal pocit väcsej realnosti :) Okrem toho dost velke sklamenie z uvodnej ponuky lietadiel ...
  • tak nikdo te nenuti hrat s velkym dopravnim proudovym letadlem, muzes si litat treba s cessnou nebo ultralightem.. akorat ta velka letadla maji vyhodu v autopilotovi :)
  • nejak si neviem predstavit hrat tu s nejakym boeingom 777 a pod. ...
  • v rise of flight to kapku prehnali s tema šálama za 8 dolaru, ale na ten halberstadt CL.2 se fakt tesim :)
  • Teda kecám, čo sa týka tej novej kampane, dá sa hrať so Spadom.
  • Nemáš pravdu, to platí len pre tú novú kampaň, ktorá sa dokupuje. Pôvodný Сareer Mode môžeš hrať aj bez nových lietadiel. Ide len o to, že si na začiatku kariéry musíš nastaviť obdobie, v ktorom už tie lietadlá lietali *3* Chápeš, tie lietadlá vyvíjali postupne v priebehu vojny, neboli všetky hneď dostupné...

Plno ľudí si myslí to čo ty, ale je to len nedorozumenie.
  • Jinými slovy je to demoverze *5* Taky mám poslední dobou problém, že mne přestávají hry za chvíli bavit. Hlavně střílečky. Teďka zkouším STO a mise, kde musím střílet a mířit jsou otrava.
  • zas az takova pravda to neni, pokud budes chtit hrat kampan, tak bez zakoupeni letadel mas smulu
  • Zayl
    Je to pěkně stupidní model, stejně jako DLC. Vydavatelé toho akorát využijou aby za stejně contentu mohli účtovat 5x tolik.
  • Velmi pekne má tento model poriešený sim Rise of Flight, Kto nechce, nemusí zaplatiť nič a aj tak si tú hru môže plnohodnotne užiť, ale kto sa na tú hru namotá, ten vývojárov rád podporí *4*
  • Safra, ze je to tehdy nenapadlo! By bylo zajimavy :)
  • to jo, taky Duke 3D, jenze u techhle her byla komplet cela epizoda co sla dohrat a bez jakychkoliv omezeni, epizoda ktera navic trvorila treba ctvrtinu hry.. nebylo to tak, ze by ID nutili hrace dohrat prvni epizodu Dooma jen s pestmi, dokud si nedokoupi dalsi zbrane po 20 dolarech :))
  • driv se tomu rikalo shareware, a byl takhle vydan treba Wolfenstein 3D a Doom ;)
  • Dobrej obchodni model je to hlavne pro takovy ty hrace, kteri odehraji prvni level a pak jdou na dalsi hru :)
  • neni
  • To je dobry obchodni model, radu her nedohraji ani z poloviny, protoze me omrzi. Takze prvni level zdarma a dalsi bych prikupoval, dokud by me hra bavila.
  • a neni to mysleno tak, ze hra vyjde zadarmo z pohledu microsoftu, jako ze vzal starej engine, pridal tam nejake graficke efekty a vyvoj tedy nic nestal. A hrac si normale pak hru za litra koupi?
  • To je nový klon F2P?
  • RakeW
    Za takhle nízké ceny se na Live nic neprodává. Začni alespoň na 80 MS bodech...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit