Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blablablablablabaabla famej flejm zase a opět :) Skočím sem jednou za měsíc a musím se hned smát : každopádně všechny pre-release kecy nechť si každý tvůrce strčí do pr..... Od doby slibů v GT5 se tomu jenom směju :) BTW Kinekt je pro mě dost nešťastný řešení, znáte někoho kdo by chtěl řídit auto holýma rukama který bude mít třeba během hodinovýho závodu natažený před sebou ? :D:D:DD:D: Totální kravina. Asi tak jak pan japonský tvůrce řekl že by chtěl v GT5 procházku s postavou po světě... Tyhle řeči tyhle lidi vypotili asi v horečce nebo co :) Sranda.. bavte se tu Hater's .)
  • nejrealističtější závody-tenhle pojem nesnášim,protože čím víc mají být realistické,tím hůř se to jezdí,aby to bylo těžší? to mi kolikrát připadá,že by líp jel můj favorit, na arkádově laděné závody mi připadlo daleko rálnější PGR4,ne že by Forza 3 byla špatná,ale tak nastejno to vidim i s gran čurismem,mají sice grafiku jak hovado,ale ten pocit z jízdy a rychlosti nic moc,kolikrát to hovno brzdí a zatáčí,protože jedete 250,ale krajina ubíhá jak v 80tce
  • Ať si Microsoft a Sony píšou o svých hrách co chtějí, na konzilích jsem zatím potkal jen 3 hry s autama, jejichž chování ve mne vyvolalo pocit simulátoru: Richard Burns Rally PS2 (existuje i Xbox1 verze), Enthusia Professional Racing PS2 a RacePro Xbox360. Zábavnost a propracovanost kariéry zmíněch her je už něco jiného. Hodnotím výhradně fyzikální model.
    • JJ navíc než se tyhle jejich keci splňej už budu dědek a hrát už dávno nebudu :D
      • Hanzales
        To já naopak jo ;o) Důchodci budou venku krmit holuby a shánět levnější máslo a my s kámošema budem v multiplayeru drtit malé haranty :D Pravděpodobně to bude obráceně :)
        Taky jsem hlavně zvědavý, kam se za tu dobu vypracují simulátory jako třeba iRacing atd. Systémy podobné Force Dynamics se už začínají dělat docela kompaktní a už za takových 5 let počítám to nebude tak nákladný koníček. To bude poježděníčko. A to nepočítám kam pokročí 3D technologie atd. No já se na ten důchod i docela těším :D
  • video GT5 AI vs flopza AI, pre vsetkych teen xbot blbeckov s hubou plnou lzi.

http://www.youtube.com/watch?v=r_HJSJLL8_I
  • docela by me zajimalo kolik lidi ho ma tady u nas
  • fra: toto by ti hadam mohlo aj stacit!
    http://forzamotorsport.net/en-us/news/The-Ultimate-Racing-Wheel-for-Xbox-360.htm
    • 1. volant FANATEC Porsche 911 Turbo S
      2. celokovové pedále ClubSport
      3. karbónové padlá pod volantom ClubSport Shifter
      4. Hčková - 6 stupňová manuálna prevodovka Porsche Shifter set
      5. Držiak na volant a pedále RennSport Wheel Stand

Stálo to cca. 600€.
      • lol 15 tisic za volat s pedalama ,radici pakou,drzakem na volat...no to je nadhera kdyz g27 s drzakem wheel stand pro se da sehnat kolem 9 tisic:)jinak stale tu nikdo nenapsal jestli se da tento volant dnes jeste koupit?
        • pardon kolem 10 tisic:)
    • no volanty jsou to hezky.....ale nejak jsem nikde nevidel ze by se dal sehnat tady unas....a pak taky je to limitovana edice par tisic kusu....takze jaka je dostupnost tohoto volantu?
      kdyz uz si ho clovek necha poslat ze zahranici ....tak pak by me zajimalo jak by clovek resil reklamaci v pripade ze by bylo potreba
  • jak muze byt forza 4 nejrealistsim zazitkem kdyz si ji nemuzete zahrat na poradnym volantu kterej ma spojku?nebo snad existuje nejakej takovej kterej by se dal k xku pripojit?:)....keci o hre s ovladacem ze se vam fyzika zarizne do kosti......sem malem spadl ze zidle:)
  • strc si curak do huby.
  • forza 3 mala byt DEFINITIVNOU zavodnou simulaciou. A bola to LOZ. Aktivne riadenie - asistent, kt. sa neda vypnut. Ziaden denny cyklus, dynamicke pocasie, neexistujici damage model, iba idiotsky script pre natiahnutie "poskodenej" textury a casto na mieste, kde narazu nedoslo. Nic. Iba 8 aut na suchej ceste ako za starych cias v 1990. Zvasty od Turn10.
    • Ten asistent byl dynamické zamykání maximálního kroutícího momentu.
      Ten idiotský skript je mnohem lepší než to, co mají 4/5 všech aut v GT5.
      A 8 aut? Hráč v drtivé většině případů bojuje o 1. - 4. místo. GT5 má 16 aut, super, ale s 10 z nich se na trati ve většině závodů vůbec nepotkám, takže k čemu tam jsou?
      • LOL, flopza ma perm. ACTIVE STEERING CONTROL, nie TRACTION CONTROL, DAMAGE model premium GT5 aut je vysoko nadradeny script zmene textury. GT5 bezi v o 50% vyssom rozliseni, s 2 krat vyssim poctom aut, s 2 krat lepsim LODOm aut, s 2 x vyssim AA, ma 2 krat tolko prace s AI modelom 16 aut ci na ovale alebo so 16 VW Lupo na NURe, s pocasim, dennou dobou, a vyrazne lepsou fyzikou jazdy BEZ stopy po NEUSTALE zapnutom asistentovi, ktory NEUSTALE AKTIVNE ZASAHUJE DO RIADENIA.
        • Jenomže premium auta jsou jenom 1/5 z celého vozového parku. A ta AI, ono to podle toho taky pak vypadá, že musí počítat dvojnásobek. Holt potom místo 8 slušných protivníků jezdí 16 trotlů tvé úrovně. :P
          • Právě jsi urazil všechny trotly žijící od Venuše až po Jupiter :)
        • Turn 10 vyraba ARKADE auticka.

http://www.youtube.com/watch?v=wVkxSZoHbYY
          • 56 sekunda .. flopza NEMA damage model, iba script zmenu textury a to aj na miestach kde sa NIC auta nedotklo, pricom sa vsetko udeje v zlomku sekundy, kolizna fyzika je uplne mimo.

http://www.youtube.com/watch?v=sb35jG_OBxI
            • Tak tady ma nekdo skutecne strach z Forzy 4. Se musim rehotat.
    • musím ti připomenout že GT5 je 6 trvající polovičatý produkt
      a sony se muselo prášit od huby jak lhaly že by se za to styděla kdejaká štětka
      • co tu blabolis pepo.
        • JOE
          to je kádr toho by nám i v cizině záviděli *1*
    • bože on dal někdo JOEmu thumbs up ?
      svět se řítí do porádné srač..
      a tiscali je ráj sony děcek
  • když jsem fanouškem série Gran Turismo, tak doufám, že Forza 4 nabídne ještě o hodně více novinek a poučí se z hlavních chyb, které mělo GT 5. Nejlepším tvůrcem her je „rivalita“! Tak sakra ať se jim to povede po všech směrech (třeba koupim kvůli této super hře i Xbox 360, už jsem to i jednou zvažoval). Už se těším. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit