Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když jsem fanouškem série Gran Turismo, tak doufám, že Forza 4 nabídne ještě o hodně více novinek a poučí se z hlavních chyb, které mělo GT 5. Nejlepším tvůrcem her je „rivalita“! Tak sakra ať se jim to povede po všech směrech (třeba koupim kvůli této super hře i Xbox 360, už jsem to i jednou zvažoval). Už se těším. *1*
  • Hm, takže se vydaj cestou Richarda Burnse? Tyhle pindy se poslední dobou množej, třeba tvůrci Shiftu 2, ale na tohle nebude mít koule nikdo. *1*
  • forza 3 mala byt DEFINITIVNOU zavodnou simulaciou. A bola to LOZ. Aktivne riadenie - asistent, kt. sa neda vypnut. Ziaden denny cyklus, dynamicke pocasie, neexistujici damage model, iba idiotsky script pre natiahnutie "poskodenej" textury a casto na mieste, kde narazu nedoslo. Nic. Iba 8 aut na suchej ceste ako za starych cias v 1990. Zvasty od Turn10.
    • Ten asistent byl dynamické zamykání maximálního kroutícího momentu.
      Ten idiotský skript je mnohem lepší než to, co mají 4/5 všech aut v GT5.
      A 8 aut? Hráč v drtivé většině případů bojuje o 1. - 4. místo. GT5 má 16 aut, super, ale s 10 z nich se na trati ve většině závodů vůbec nepotkám, takže k čemu tam jsou?
      • LOL, flopza ma perm. ACTIVE STEERING CONTROL, nie TRACTION CONTROL, DAMAGE model premium GT5 aut je vysoko nadradeny script zmene textury. GT5 bezi v o 50% vyssom rozliseni, s 2 krat vyssim poctom aut, s 2 krat lepsim LODOm aut, s 2 x vyssim AA, ma 2 krat tolko prace s AI modelom 16 aut ci na ovale alebo so 16 VW Lupo na NURe, s pocasim, dennou dobou, a vyrazne lepsou fyzikou jazdy BEZ stopy po NEUSTALE zapnutom asistentovi, ktory NEUSTALE AKTIVNE ZASAHUJE DO RIADENIA.
        • Jenomže premium auta jsou jenom 1/5 z celého vozového parku. A ta AI, ono to podle toho taky pak vypadá, že musí počítat dvojnásobek. Holt potom místo 8 slušných protivníků jezdí 16 trotlů tvé úrovně. :P
          • Právě jsi urazil všechny trotly žijící od Venuše až po Jupiter :)
        • Turn 10 vyraba ARKADE auticka.

http://www.youtube.com/watch?v=wVkxSZoHbYY
          • 56 sekunda .. flopza NEMA damage model, iba script zmenu textury a to aj na miestach kde sa NIC auta nedotklo, pricom sa vsetko udeje v zlomku sekundy, kolizna fyzika je uplne mimo.

http://www.youtube.com/watch?v=sb35jG_OBxI
            • Tak tady ma nekdo skutecne strach z Forzy 4. Se musim rehotat.
    • musím ti připomenout že GT5 je 6 trvající polovičatý produkt
      a sony se muselo prášit od huby jak lhaly že by se za to styděla kdejaká štětka
      • co tu blabolis pepo.
        • JOE
          to je kádr toho by nám i v cizině záviděli *1*
    • bože on dal někdo JOEmu thumbs up ?
      svět se řítí do porádné srač..
      a tiscali je ráj sony děcek
  • Chapem, ze toto vravia vsetci vyvojari racing hier, Shift 2 tiez pehlasil, ze to bude realne a GT 5 ma v nazve Real Driving Simulator co nieje pravda. Ale Forza 3 dostala od VirtualSimRacing 13 / 15 za fyziku jazdneho modelu, co je jedno z najvatsich dosiahnutych hodnoteni. Takze Forze 4 verim, ze to bude nárez ako ma byt :-)
  • docela by me zajimalo kolik lidi ho ma tady u nas
  • video GT5 AI vs flopza AI, pre vsetkych teen xbot blbeckov s hubou plnou lzi.

http://www.youtube.com/watch?v=r_HJSJLL8_I
  • Ať si Microsoft a Sony píšou o svých hrách co chtějí, na konzilích jsem zatím potkal jen 3 hry s autama, jejichž chování ve mne vyvolalo pocit simulátoru: Richard Burns Rally PS2 (existuje i Xbox1 verze), Enthusia Professional Racing PS2 a RacePro Xbox360. Zábavnost a propracovanost kariéry zmíněch her je už něco jiného. Hodnotím výhradně fyzikální model.
    • JJ navíc než se tyhle jejich keci splňej už budu dědek a hrát už dávno nebudu :D
      • Hanzales
        To já naopak jo ;o) Důchodci budou venku krmit holuby a shánět levnější máslo a my s kámošema budem v multiplayeru drtit malé haranty :D Pravděpodobně to bude obráceně :)
        Taky jsem hlavně zvědavý, kam se za tu dobu vypracují simulátory jako třeba iRacing atd. Systémy podobné Force Dynamics se už začínají dělat docela kompaktní a už za takových 5 let počítám to nebude tak nákladný koníček. To bude poježděníčko. A to nepočítám kam pokročí 3D technologie atd. No já se na ten důchod i docela těším :D
  • blablablablablabaabla famej flejm zase a opět :) Skočím sem jednou za měsíc a musím se hned smát : každopádně všechny pre-release kecy nechť si každý tvůrce strčí do pr..... Od doby slibů v GT5 se tomu jenom směju :) BTW Kinekt je pro mě dost nešťastný řešení, znáte někoho kdo by chtěl řídit auto holýma rukama který bude mít třeba během hodinovýho závodu natažený před sebou ? :D:D:DD:D: Totální kravina. Asi tak jak pan japonský tvůrce řekl že by chtěl v GT5 procházku s postavou po světě... Tyhle řeči tyhle lidi vypotili asi v horečce nebo co :) Sranda.. bavte se tu Hater's .)
  • Po dlouhe dobe informace od hernich vyvoj., ktere verim :)
    • Hmm, ja neverim nikomu, tyto vety totiz prohlasuje snad uplne kazdej *3*
  • lol mrkvosoft :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit