Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne
    Pamatujete si, jak jsme běhali s kusem klacku po zahradě, s křikem a mocnými údery zasahovali vzduch, zatímco naše dětská mysl viděla všechny ty válečníky a nestvůry padající k zemi? Pamatujete si, jak jsme na píškovišti plácali hroudy písku, ale v dětské hlavě se k nebi tyčily majestátní hrady a divukrásné krajiny? Tak tohle, myslím, by úplně klidně mohlo být taky takové, ale mnohem, mnohem lepší.

    Vážně, až tohle bude k dispozici, tak už to prostě nesundám s ksichtu.
  • Johnny
    Myslim že hlavní tahák tohohle bude sledování p0rna :D jinak tu cenzuru tady dělal fakt nějakej kr€ten
  • Uz jsem starej. Nevreil jsem, ze zfotrovatim, ale stalo se to. Vubec po tom netouzim a svuj zivot s podobnymi hrackami nechci spojovat, takze se mi deti a vnuci budou smat
  • Micromachines!
    Uz se tesim jak si drahu postavim z toho co doma najdu, kdepak virtualni pravitka a tuzky, ale realny pravitka a tuzky! :D
  • I Never Asked For This.
  • Těším se jak reklamy začnou vyjíždět zpod gauče :D Ale projekt se mi líbí :)
  • Chim
    Všichni jste ale zapomněli na jednu důležitou věc, totiž že: "Budoucnost patří aluminiu!"
  • Coffin.Corner
    Není pravda že Google ukončil vývoj Glass, pouze ukončil prodej v současné formě a převedl je na jinou divizi, která má dotáhnout prototyp do plnohodnotného komerčního výrobku.

    http://technet.idnes.cz/konec-google-glass-0nd-/hardware.aspx?c=A150116_110942_hardware_vse
    • Ceska firma delala asi 300 000 kusu jednoho duleziteho dilu a uz se to vylifrovalo, kdyby to nekoho zajimali *7*
  • jn amerika je zeme kde se již dneska maji lip než zítra... nebo včera?
  • Proč vyvíjejí pořád jen naprosté zbytečnosti bez jakéhokoliv užitku. Fuj, hnus k ničemu. Kdyby ty peníze které v těchto blbostech utopí dali na výzkum závažných chorob udělají pro svět lépe...
    • Přesně tak. To jsou uplný hovadiny. To je pořád nějaký CT, RTG, EEG, EKG a nevím co ještě. To si jako někdo myslí že si doma budu fotit kostru a promítat si k tomu záznam svýho srdce? No prostě blbci. Ať udělají konečně něco užitečnýho *16*
    • Žvásty. Výzkum musí probíhat v celém spektru od léků po vibrátory. Nikdy nevíš, při jakém výzkumu příjdou na něco fakt zásadního.
    • Protoze se vyvijeji technologie. Sice z toho je dneska pro nekoho naprosto zbytecny produkt, to ale neznamena, ze poznani timto ziskane, neni dulezite do budoucna.
    • Spades
      Bez užitku? A co hry?
      To můžeš říct o spoustě médií, že jsou bez užitku, ale hodně lidem se to líbí a určitě si s tím pohrajou.
      Když už jenom na AR hry.
    • Myslis treba jako to udelal Bill Gates se svym majetkem?
      • Keyz
        Jsou někde výsledky toho k čemu jeho dary vedly? Pravidelně jsou zprávy jak dává mnoho peněz ale o výsledcích nic.

        Navíc jestli se nepletu tak se zaměřuje na boj proti AIDS. Tedy nic problematického čemu nelze lehce předejit, když člověk dodržuje základní návyky. Tohle není v EU velký problém. Kdyby se spíše, zaměřil na různé druhy rakoviny a další sra*ky, kterým se obtížně předchází (není přesně jasné jak tomu předejít).

        U AIDS stačí nemít nechráněný sex s každým koho potkám a nefetovat, kde ty prasata si půjčují infikované "nářadí" .
        Pak víš, že tohle vlastní příčinou nechytneš.
        • Kondom před AIDS neochrání, je jen velmi malá šance, že ano, ale jakýkoliv kondom je lehce porézní a občas jím projde i spermie a vir je mnohonásobně menší, navíc AIDS ignorovat a radši nechat nakažené chcípnout a snažit se sám nenakazit místo podpory výzkumu léku je fakt přístup ..... navíc spoustu obětí tohohle viru jsou třeba oběti znásilnění, které za nic nemůžou
          • lol, nesplet sis století? tady je 2015 ne 1915, tyhle tvoje bláboly že kondom nechrání před aids, to ti rekli na hodine nabozenství?
        • Na boj proti AIDS, malarii, ebole, rakovine, rozvoje zemedelstvi a taky na spoustu technologickych veci pro rozvojove a chude zeme. Je toho fakt spousty. Mozna by sis o tom mohl zkusit neco precist nez o tom zacnes psat.

          Co se AIDS tyce tak tvuj pohled na vec je tak roztomile naivni ze mas bud 15 let, jsi Jack a nebo oboji.
          Opravdu jak z brozurky "Jak nechytnout HIV pro zakladni skoly".
          • Keyz
            O AIDS není pravda to co píšeš.

            Tak mi vysvětli jak se to přenáší? Že by to mezitím zmutovalo a bylo to jinak než před lety...
            Rozhodně to nechytneš když se držíš základních zásad, protože to lze chytnou pouze od někoho kdo to již má. Také ten způsob přenosu je dost omezený.

            Tam není co léčit. Prevence je to hlavní a nejlevnější.
            Kdežto různé formy rakoviny hrozí ve vlastním těle. Tam je co řešit.

            "Protoze to zatim neumime uspesne vylecit rozhodne neznamena ze tam neni co lecit!"
            Není tam co léčit. Protože dáš prachy do problému který lze z dlouhodobého hlediska řešit prevencí a jinde nebudou kde problém nelze řešit prevenci. Ten co to jíž má, je stejně v koncích a chudák stejně nemá a nebude mít na drahé léky. Tak to chodí bohužel pořád... Proto nemá cenu do toho dávat finance, když máš v EU, USA apod. horší sra*ky u kterých se ani neví přesná příčina.
            • Protoze to zatim neumime uspesne vylecit rozhodne neznamena ze tam neni co lecit!

              Vysvetluj neco o zasadach toho jak to nechytnout detem co se s tim narodili nebo lidem co to chytili po transfuzi. Samozrejme ze sex je porad hlavni zpusob prenosu ale kdo nekdy nespal s nekym bez ochrany at hodi kamenem (jestli jsi nikdy s nikym nespal tak se to nepocita).

              A jak jsem se ti uz snazil vysvetlit tak tvoje puvodni premisa ze bill gates dotuje jen vyzkum HIV je absolutne a totalne mylna. Rozumis? Jsi uplne mimo. Neco si o tom nejdriv precti nez si zacnes utvaret nazor na to jestli Bill Gates svoje penize daroval spravne charite. Mozna se taky zkus zamyslet kolik jsi takove charite poslal ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit