Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ja si to koupim a je me uplne jedno co si kdo mysli. Xbox mam od pocatku prodeje v CR a je treba to inovovat, proti MS nic nemam.
  • Xbox nebo PS? Ani jedno *2* Jako člověk který vyrostl na PC, jsem byl posledních pár měsíců odkázán pouze na X360. Po této zkušenosti můžu říct, že (pro mě) nic stupidnějšího než konzole asi není a že od dob kdy vláldy Play Station 1, se toho moc nezměnilo. Konzole, byly, jsou a budou, jen jednoduché zařízení pro jednoduché lidi. A hraní na PC se nic nevyrovná HOWG *1*
    A to už nemluvím o absolutní stupidizaci všech her, právě díky konzolím. Tam kde hráč dřív musel vymýšlet a zkoušet, teď jen přijde, vyskočí hláška "press A" hra mrskne nějakou kůl cut scene a udělá vše za hráče. No fuj :D
    Sice pořízení kvalitního herního PC vyjde dráž, ale za ten zážitek z opravdového hraní to stojí
  • Nemohu si pomoci ,ale minimálně design je účelový a pěkný ... jako by se vrátila půlka devadesátek a opět se prodávaly konzole v HiFi balení (3DO ;) )

    Obdélník je praktičtější než půlměsíc ;)
  • Většina z Vás nový Xbox pomlouvá a už předem odsuzují, ale neřekli toho tolik, aby se to bylo možné. Hned na začátku řekli, že je to multimediální mašina, ale mě by zajímalo, co chcete na 8 jádrovém procesoru dělat. koukat na filmy? Ne. Je to na hraní her. Nemůžete to srovnávat s PS4, protože to zatím nic nezveřejnilo. Žádné přesnější informace o tom nejsou. Ale z jiného pohledu jsem zvědavý, za kolik byste si pořídili takhle výkonný počítač, protože Xbox podle mě vyjde levněji (hodně se spekuluje o ceně kolem 10k), na kompu Vás vyjde jen procesor na víc, jak půlku téhle ceny. Taky jsem pochopil, že život není jen o hraní her, jak si někteří tady myslí, a pokud napíšete, že je to herní konzole, omyl je to multimediální konzole (nijak to, ale nevyvrací možnost hrát hry).
    • Já už od dob PS1 frčím na Sony a je to takové škádlení co je lepší. Faktem je, že jsou si obě konzole vždy víceméně vyrovnané a tak to bude i u nového Xboxu a nového Playstationu. Je to jen o tom, co je člověku "bližší" a na co je zvyklý. Osobně se mi třeba blbě hraje s Xbox ovladačem a PS ovladač mi sedí parádně (za ty roky). Kinnect je super, ale PS MOVE mi také sedí víc. Kolega z práce zase přesně pro tyhle věci upřednostňuje Xbox. Pro mě je konzole především o hraní her. Ty další věci okolo jsou fajn, ale vždy to bylo hlavně o hrách. Bylo by fajn, kdyby vývojáři zavedli cross play pro obě konzole na tituly, které jsou na obou.
    • Já konzoli taky nemam. Spíš o nich čtu. Máš pravdu tahle předváděčka nebyla nejlepší, ale byla taky celkem krátká pouze 1 hod. Chtěl jsem nějak reagovat na ty, kteří hned píšou, že je to hrozný. Doufám, že další předváděčky si připraví líp.
    • Preed
      Samozrejme,ze sa tam budu hrat hry,ale ta predvadzacka bola tak zla,ze preco si do nich nekopnut? Televizor,Americky futbal a Pes v CoD? To koho zaujima? ocividne to bolo cielene velmi velmi na Americky trh,co sa asi da chapat,ale sympatie hracov urcite musi mat Sony,pretoze z toho co tam vcera ukazovali sa nic dobre vytiahnut neda. A napriklad ja,ako clovek co nema konzolu a mozno by si nejaku kupil,tak Sony u mna vyhrava na celej ciare.
  • Takže válku nové generace vyhrává..... AMD
  • Hlavní výhodu XO vidím v tom, že má placatý vršek. Můžeš si tak na něj postavit nějakou herní konzoli.
    • *1* *1* Třeba SteamBOX ?
  • BTW: Ještě jedna citace co jsem si pujčil z filmu Avatar... "Microsoft nám chčije na hlavu a ani se to nesnaží vydávat za déšť"

    Víte jak tu čtu tak 80% lidí tady je nasraných zklamaných atd.. z nové konzole od Fucksoftu... Nicméně ruku na srdce pravděpodobně stejně si to ty lidí koupí hlavně ty co řvou nejvíce... Strašně bych přál Fucksoftu aby se jim to neprodávalo prostě to nekupujte ale opravdu třeba si v těch šiškách uvědomí, že prostě takhle ne... My ale víme co uděláte že ? Nicméně každý rok co rok mě utvrzuje v tom, že mít doma primárně PC jako firstONE platformu na hraní se vyplácí. (Nicméně podle situace když budete mít nastavenou na PC grafiku ala konzole tak vám stačí průměrné železo....)
  • TheGGG
    Koupím PS4, xbox one nepotřebují, stačí mi 360. Navíc xbox one, ten vzhled teda žádná sláva, doufám že ps4 bude od pohledu působit pořádně futufuturisticky.
    • Hej ja mam pocit ze at uz reknes cokoliv a jakkoliv tak te stejnak vsichni budou nesnaset "D
    • Abych řekl pravdu taky se mi moc nelíbí vypadá to jak z 90let...
      • To je jako chyba? Mě se to líbí, hlavně ten šachovnicový efekt, ale doma to mít určitě nebudu :)
  • Já to vidím zase tak, že ovladač na PS4 bude stát za h...o a na Xboxu one padne skvěle do ruky. To bude hlavní důvod proč bych šel do xboxu. Na druhou stranu platit za live mě nebaví takže bych šel do PS4. Takže to vypadá že si nechám 360tku. Kdyby opravdu vylepšili ovladač na PS4 oproti PS3 tak to bude jasná volba, kde topit peníze.
    • Jako PCčkař je to jediné co mě oslovilo a už se těším až si koupím PC verzy ovladače. (Xboxové ovladače jsou opravdu good...)
  • InvisiblE182
    Skype, televize, hry - myslím, než spíš než se ptát jak to bude hardware stíhat se hodí jak to mám já stíhat. Jedním okem koukat na televizi, druhým hrát, jedno ucho na skype, druhý na zvuk z televize a hry. Nohy mám volný, tak těma můžu komunikovat se svou tisícovkou přátel.
    - konec sarkasmu. Pořád nerozumím tomu, proč bych se zrovna přes hry měl chtít sdružovat s lidma. Pokud bych se chtěl s někím bavit, tak se zvednu a jdu do hospody.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit