Přejít na výpis diskuzí
Microsoft prodlužuje slevu Xbox One v USA a naznačuje velké plány s PC hrami
16.1.2015 | Adam Homola
32 příspěvků
-
microsoft a jejich plány....no vlk taky sliboval *1* *1* *1*
-
Microsoft... Velké plány s PC Hrami... Bojím!
-
-
Asi to bude jen dx12, ktery bude jen na tom win 10. Docela me to ale mrzi, protoze porad pokracuji v trendu, kdy je jejich OS stejne jak na tablety tak PC.
-
-
A co si takhle třeba Win10 vyzkoušet než budeš plácat takový nesmysly? Když pominu že 8/8.1 jsou na PC uplně v pohodě použitelný, stejně jako na tabletu (takže nářky jsou spíš opakováním klišé), tak Win 10 bude zase desktop/tablet odlišovat. Na desktopu bude (resp. už je) nabídka Start (což doufám že tato archaická zoufalost půjde vypnout) vs. Continuum pro tablety.
-
-
-
Ty velké plány znamenají asi to, že se budou snažit ještě více omezit příchod her na pc a vydat ještě více exkluzivek na Xbone.
-
V USA to je platné čechovy více než mrtvému zimník.
-
Dokud neuvidím nějakou větší podporu PC hraní ze strany MS, neuvěřím, protože osobně mě nedává smysl, proč by vůbec herně podporovali "cizí" (=není jejich) platormu...uvidíme.
-
-
Mě zas nedává smysl, kde se tady poslední dobou bere tolik vylízaných konzoloidních dementů.
-
-
Ale vzdyt ma pravdu a to nejsem zadnej konzoloid. Ty vykriky do tmy, at vydaj vsechny Halo na PC jsou hodne usmevne. Kdyby to MS udelal, tak podrizne pod xboxem vetev. Vzdyt je to jeden z nejvetsich tahounu xboxu.
Nemluve o tom, ze na pc by se to stejne moc neprodavalo. Vetsina by to stahnula a pulka z nich by jeste nadavala, ze je to konzolova sracka, za kterou platit nebudou, cimz by si omluvili to, proc by to zpiratili.
Situace na pc je bohuzel dost bidna.
Jinak MS tyhle recicky vydava s zeleznou pravidelnosti uz nekolik let a nikdy z toho nic nebylo v tom lepsim pripade a v tom horsi z toho vyleznul strasny GFWL.
Takze dost pochybuju, ze to tentokrat bude jine.
Podle me predstavi novy DX, exkluzivne pro nove WIN, kterej stejne neprinese nic extra noveho a protoze ho nove konzole umet nebudou, tak nez prijdou nejake hry, ktere by ho dokazali vyuzit, tak si stejne par let pockame.
Ale tak treba tentokrat prekvapi, i kdyz tomu neverim. -
-
To by mě zajímalo, co je na Halo na Xboxech tahounem v případě dílů 3 a 4. A dost možná 5, protože ten už stejně všichni Xboxáři hráli, pokud jej chtěli. A i kdyby, tak kvůli Halo 3 a 4 si Xbox dneska fakt nikdo kupovat nebude,
-
-
Doufám, že můj příspěvek ti nezadělal na celoživotní trauma a pokud ano, tak ti to podle Bible musím vynahradit čtyřnásobně...
Aspoň uveď, co se ti na mém příspěvku nelíbí, protože urážky jsou pro děcka... -
-
Měl jsem za to že Windowsy jsou MS, pletu li-se, oprav mě. *12*
-
-
Ale z prodeje her na PC nic nemaj, u xboxu ano a ne malo. Tak je logicke, ze pro ne bude vzdy hrat prim xbox.
Samozrejme krom prodeje samotnych Widli, ale vetsina hracu jim na nove widle stejne prdi a zustanou u sedmicek, takze nove win tlaci prodejem notebooku apod.
Leda, ze by to byla reakce na snahy valve protlacit linux jako alternativni herni platformu k windowsum na pc, ale tomu moc neverim. -
-
Kazdej normalni notes (=ne srackohw typu acer) ti prijde s licenci 8 ale nainstalovany ma sedmy. Ostatne, neni to tak dlouho, co na tom byla licence vist, ale nainstalovany XP.
-
nic v zlom ale podla mna si blb.
widle, to je co za vyraz ??? ako nehnevaj sa, ale take posmesne pomenovania.
Produkt uspesny na celom svete. Mne vzdy fungoval windows spolahlivo a nemam voci nemu velke vyhrady.
Widle, mrkvosoft ? to co je za vyrazy ? skuste vytvorit podobny produkt
-
-
-
-
-
-
tak jelikoz tuhle hlasku o PC hrani vypousti minimalne jednou za rok a nikdy se nic nestalo, nechava me to naprosto chladnym *3*
-
-
Mě to vždycky vyděsí.
Co kdyby tentokrát už něco vymysleli. Něco ještě horšího, než GFWL. -
-
vsak jo vymysleli Xbox Live ted jen ho spojit s W10 *11*
-
-
-
DX 12
-
-
jasne a Win10 only
-
-
Kašlu na Age of Empires, ať konečně doplní zbývající Halo PC díly (mě stačí i singleplayer).
-
-
poseer sa s celym HALOOOOOOOOOOOO .
Age of Empires je Top hra microsoftu.
-
-
Jojo, hlavně že idioti uzavřeli Ensemble Studios
-
Nesnasim ty nove windows, vsechno na me krici TABLET TABLET. Mam 8.1 a je to bezkonkurencne nejhorsi windows pro hrani.
Zasranej multiplatforming, pc trpi na vsech frontach kvuli podradnym zarizenim. -
-
ale prosimta.
w 8.1 pouzivam presne tak isto ako hocijaky iny windows. Nic mi v tom nebrani.
Start sa vlastne presunul na celu obrazovku v podobe Metro. Cela zmena.
Pri hybridnych zariadeniach to ma prakticky zmysel.
Hraniu to vobec nebrani -
-
Je videt, ze tomu rozumis... a to ze ti napozadi bezi (zcela nevypnutelne) bambilion metrosracek, to ti zjevne neva... chapu, kdyz hrajes tak maximalne piskvorky.
-
-