Přejít na výpis diskuzí
Microsoft si dupl – hry vyjdou souběžně nebo je X360 vynechá
25.8.2011 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Nechtěj vydat dobrou hru, protože vyjde pozdějš? NO A CO! jejich chyba ^^ Ať si třeba trhnou nohou ;)
-
-
no at si tou nohou trhnout ale vydavatel pro ktereho X360 muze klidne tvorit i polovinu zisku z prodanych kopii hry se na to bude koukat mozna malinko jinak :)
-
-
Asi to nekdo spatne prelozil, ale toto se tyka JEN a POUZE psn a live her. AAA her se to vubec netyka.
-
-
Ne, netýká. Sice to přišlo na přetřes kvůli PSN a XBLA, jak píši v článku, ale týká se to všech releasů.
-
-
Zajmavé, ale že většina DLC (od Bethesdy napr) vychází nejprve na Xbox a pak na jiné platformy to jim asi nevadí že?
-
-
Mělo by jim to vadit?
-
-
To rozhodne ne, ale kdyby si tohle rekl kazdy tak hry but vyjdou vsude a nastejno nebo nikde. V zajmu distributora je prodavat co nejvic. Kdyz mu kazdy rekne ze but ve stejnou dobu nebo vubec tak pristoupi spis k tomu prvnimu...alespon si myslim.
-
-
-
Jeeej no to sou zase Hejty tady :-D Microsoft to trošku přehání podle mého v těhle případech ale jak tady ti lidi píšou "xshit" no mám dost je to stejné jako PS3 a těm taky nikdo nenadává že jim rozkradli účty a mají síť na pytel. A PCčkáři by si bez Microsoftu neutřeli ani dupu tak mě fascinuje jak tu každý hejtí XBOX a Microsoft :-)
-
-
Možná to bude tím, že PC je v podstatě platforma Microsoftu? *7*
To pak může tvrdit, že Xboxáci by si bez Microsoftu nezahráli!
Bože, jaké převratné zjištění! *3* -
...ze to MS prehana je zrejme, aj ked pochybujem, ze by si len tak dovolili nevydat nejake hry...sak z toho maju prachy...ale v poslednej dobe mam pocit, ze to nejak zacinaju prehanat vsetci velki vydavatelia...
-
-
* a je hrozně vtipné sledovat jak si někteří myslí že jsou na tom líp než ti druzí, když zrovna jejich oblíbenou hru, vydal/vydá zrovna ten či onen vydavatel. Bohužel dle mého jsme na tom všichni stejně špatně a všichni stím můžeme dělat pěkné h*vno :) Ukažte mi vydavatele, kterému dnes nejde PŘEDEVŠÍM o prachy... Možná tak tvůrci Indie... Tak se tu bavte.
-
To není jen pocit, tak to prostě je. Hráči jsou dnes prostě jen dojná kr@va. BTW nevím proč slovo k_r_@_v_a je tu zakázané?:)
-
-
*4* +
-
-
A v tomhle se Mrkvosoftu musím zastat.... Sice maj všude bugy a když převezmou fungující soft tak po 5 dnech přestane fungovat než se v tom zorientují, ale jejich politika co se týče vztahu a cesty vývojář>uživatel je dle mě nejlepší... Kdo na tom kromě microsiftu bude lépe ?... Přece hráči XboXu(já nejsem jeden z nich). Co udělá Micro když u vás najde nelegální kopii?.. řekne vám, jejiž marja Pepíku, někdo tě něspíš ošidil a to co máš není legální, mužeš si to koupit tady a tady.. to je ale smůla co ?.. atd atd ... A kde teda faměj prašule ?.. n firmách kde když se budou soudit tak fakt mají co vyhrát že ? *2*
-
Docela me prekvapuje,kolik je zde ps3 fanatiku,kteri si musi kopnout do "xshitu" kdykolliv k tomu dostanou prilezitost.
Nerikam,ze se mrkvosoftu zastavam,ale to co v posledni dobe predvadela sony taky nabylo zrovna hodne potlesku. -
jeeeee oni si vsimnuly ze se piratí i na konzolich *1* a jeste driv nez na PC nemaj to na koho svadet tak se rozhodly ze to radeji nechaji soubezne to je milí *15*
-
S tou sebevraždou bych to tak černě neviděl. Hry jako Metal Gear Solid, God of War nebo Resident Evil(kromě pětky) vyšly mimo platformu X360 a dařilo se jim dobře. Jsem zvědavej, co by se stalo, kdyby hry jako Rage, Skyrim nebo CoD si vybrali tu druhou možnost. To by asi Microsoft rychle změnil podmínky. Tlak k businessu patří, ale nic se nesmí přehánět.
-
-
Když od začátku nepočítáš s podporou jedné platformy tak se dokáže člověk přizpůsobit. Ale když člověk od začátku s xboxem počítá tak je to pak, hlavně kvůli velké oblíbenosti xboxu v USA, kudla do zad..
-
-
Nehádejte se nebo vám vypnu PC, XBOX i PS3 a rozdám vám za trest 3DSka! dokud nezezelenáte!
-
No jo, tak to asi nevydají Battlefield 3, když jim to nezvládne 64 hráčů, co?
-
-
Přesně :D taky mě to napadlo jako první *1* *1*
-