Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    Hlavně, že DLC musej být nejdřív na xshitu a potom na ostatních platformách, ale jakmile to vychází obráceně Microsoft nám brečí. *1*
  • Jeeej no to sou zase Hejty tady :-D Microsoft to trošku přehání podle mého v těhle případech ale jak tady ti lidi píšou "xshit" no mám dost je to stejné jako PS3 a těm taky nikdo nenadává že jim rozkradli účty a mají síť na pytel. A PCčkáři by si bez Microsoftu neutřeli ani dupu tak mě fascinuje jak tu každý hejtí XBOX a Microsoft :-)
    • Anal.S
      Možná to bude tím, že PC je v podstatě platforma Microsoftu? *7*
      To pak může tvrdit, že Xboxáci by si bez Microsoftu nezahráli!
      Bože, jaké převratné zjištění! *3*
    • ...ze to MS prehana je zrejme, aj ked pochybujem, ze by si len tak dovolili nevydat nejake hry...sak z toho maju prachy...ale v poslednej dobe mam pocit, ze to nejak zacinaju prehanat vsetci velki vydavatelia...
      • * a je hrozně vtipné sledovat jak si někteří myslí že jsou na tom líp než ti druzí, když zrovna jejich oblíbenou hru, vydal/vydá zrovna ten či onen vydavatel. Bohužel dle mého jsme na tom všichni stejně špatně a všichni stím můžeme dělat pěkné h*vno :) Ukažte mi vydavatele, kterému dnes nejde PŘEDEVŠÍM o prachy... Možná tak tvůrci Indie... Tak se tu bavte.
      • To není jen pocit, tak to prostě je. Hráči jsou dnes prostě jen dojná kr@va. BTW nevím proč slovo k_r_@_v_a je tu zakázané?:)
    • *4* +
  • Ten jeden nejmenovaný má docela pravdu *4*
    Proto mám PS3 a PC *3* ale je to věc názoru.
    • MishKonn
      Chtěl jsem to napsat na slovo přesně. X360 nepotřebujeme, všechny skvělé hry vychází buďto na PC, nebo na PS3. Trochu bych si přál, aby tohle vývojáře nakrklo natolik, že by prostě obětovali polovinu zisků a začali dělat PS3 exkluzivity / PS3+PC tituly. Oni by si na to hráči rychle zvykli, zvětšily by se prodeje PS3 a X360 by upadl v zapomnění. Microsoft si akorát nevidí do huby.
      • Pouze PS3 a PC exkluzivita? To se nikdy nestane. Microsoft je gigant a nedá na svou konzoli dopustit. Jsem cca půl roku majitelem xboxu a než jsem si jej koupil, rozhodoval jsem se asi měsíc, zda koupit PS3 nebo xbox 360. Pro xbox 360 jsem se nakonec rozhodl i z důvodů více exkluzivních titulů...Série HALO, Gears of War, Forza motorport, Fable a dokonce i Zaklínač 2 vyjde na xbox 360, za což jsem nesmírně rád. Jinak neříkám, že PS3 je špatná konzle. Každá má prostě své plus a mínus a je na každém, kterou si vybere...
        • MishKonn
          Ano, myslím si, že opravdu se přít, která konzole je lepší, nemá cenu. Pro mé rozhodnutí jsem použil čistou logiku ne nepodobnou tady Danovi, až na to, že i na PC si hry kupuji.

Jednoduše je to tak, existuje 5 typů her:
          1) Multiplatformní tituly - vycházejí na všechny platformy, tudíž je hraji na PC
          2) Konzolové tituly - vycházejí na obě konzole, tudíž je hraji na PS3
          3) PC exkluzivní tituly - mluví samo za sebe
          4) X360 exkluzivní tituly - dle mého názoru poněkud krátký výčet; Forza, GoW 2 a 3, Halo a u toho Fable to už není tak úplně pravda
          5) PS3 exkluzivní tituly - tady je nabídka již zajímavější, např.: Metal Gear Solid 4, Uncharted 1-3, God Of War (ať už nová trojka či starší HD remaky), Demon's Souls, Gran Turismo, Heavy Rain, Infamous, Killzone, Littlebigplanet, MAG, Motorstorm...věřím, že nemusím pokračovat.

Tudíž, netroufám si nikomu tvrdit, která konzole je lepší volbou - každý má možnost předložit pádné argumenty na stůl po mém vzoru a poté se svobodně rozhodnout. Nicméně bych rád dodal, že zde mé osobní argumenty pro PS3 nekončí, ač je jich zde mnohonásobně víc (multiplayer zdarma, možnost stáhnout a hrát výborné tituly z PSN, jako např. Playstation Classics, PS Home atd.)
          • třeba tak, jsem PCčkář hrdý až fanatický:), konzole mi nikdy nic moc neříkaly, ale koupil jsem si Xko protože se mi líbí technoligie Kinectu a PS s jejich Move mě zrovna neuchvátila. V tom já třeba vidím výhodu Xka...
            • Danieledl
              Ani to na té předváděčce Microsoftu nevypadalo,že by z toho byly nějak nadšeni.
              Tleskalo tam pár lidí a to jen aby se neřeklo, nebo že to byly fanoušci Kinectu.
            • MishKonn
              No, Kinect už je mezi námi už (až) dost dlouho, a pořád jsem z této strany neviděl nic, co by mě zaujalo. A důvod věřit, že se Kinect nějakým důležitým způsobem uplatní v Áčkové hře, taky nemám - viz. předváděčka Microsoftu na E3, to bylo něco otřesného (nevyrukujte na mě s customizací zbraní v Ghost Recon, to vážně nění pořádné uplatnění).
            • no hrál jsem s oběma a nejen že move nema nic noveho proti Wii, ale take na nej neexistuje poradna gamesa... takovy kinect sports kdy snimani celeho tela funguje vcelku obstojne, je diametralne rozdilny zazitek a pokud se toto podari prenest do Ackoveho titulu (a je jich ve vyvoji pomerne dost) ma Kinect vyhrano...
            • Kinect není zatím tak dobrý, aby se na Xku nějak vystavoval.
              Move na PS3 je hlavně na hraní *3*
          • Čteš mi myšlenky *4*
            Podle mě je PS3 lepší než Xbox,nebo je lepší mít PS3 a PC.
            Microsoft do Xboxu přidal hlasové ovládání,jako by si mysleli že mi to byla nějaká změna.
            Mě to příde zbytečný.
        • to je věc preferencí, PS3 - lepší exkluzivní tituly, než Xko, má jich i daleko více, každopádně Xko má zase propracovanější online (tedy, co jsem slyšel), více se soustředí na jiný typ hráčů
          osobně vždycky se dá konzole jednoduše prodat a koupit jiná
        • Stixxy
          Zaklínač 2 beztak vyjde i na PS3, ale až po Xboxové verzi, protože CD project RED nerad rozděluje vývojové studio *3*
          • Zajímavé že si nikdo nestěžoval že zrovna Zaklínač 2 nevyšel na PS3. *3*
            A Microsoft si tu stěžuje na to že na Xbox nevycházejí DLC nebo jiné bonusy.
        • Ano,ale tam jde o to,že jsem si právě nemusel kupovat Xbox,protože ty hry vycházejí i na PC. Asi bych přišel o parádní hry na PS3. Ale že třeba série Fable, jednička na PC a Xbox a dvojka jen na Xbox a trojka zas na PC i Xbox,to mi příjde trochu na hlavu.
          To už si radši nechám PS3. Ale je to zase věc názoru *3*
          • To myslis tu forzu a halo? Ehm... Stejne jako na pc nikdy nebude treba GT serie coz je imo velmi dobra hra a byl to jediny duvod proc sem kdy o konzoli premyslel. ALe spokojim se ze shiftem at 1 nebo 2 a pokdu chci neco realistictejsiho tak to na pc sou daleko lepsi kusy tak sem se na to vykaslal kvuli jedne hry utratit 6k za konzoli a pak 2k za hru fakt nemusim.
      • Něco takového mě taky napadlo,přesně do slova přesně. *4*
        Časem by se mohl propojit PS3 s PC,jako třeba u MMO her nebo u klasického MP,rozhodně by to nebylo špatné. Xbox moc nepotřebuji,když ty samé hry vycházejí na PC a litoval bych toho že nemám PS3 (kromě těch co na to mají peníze).
        Proto jsem si pořídil PS3,protože na něj vycházejí super hry a když vyjde hra na Xbox,kterou si chci zahrát tak si jí stáhnu na PC *3*
        Viz Zaklínač 2,který měl být jen na PC a je i na Xbox.Pro majitele jen PS3 to musí být docela sklamání,ale mám PC,tak naš si nadělávat starosti.
        • a pak že jsou PCčkáři největší piráti - když existují PSkáři co kupují na PS3 a pirátí na PC :-( hanba vám
  • No jo, tak to asi nevydají Battlefield 3, když jim to nezvládne 64 hráčů, co?
    • Přesně :D taky mě to napadlo jako první *1* *1*
  • co mě třeba vytočilo bylo Fable - jednička na PC, dvojka ani náhodou jen pro XBOX 360 a trojka zas i pro PC - tak jsem ji ze vzteku ani nehrál, at si jí strčí do řiti - řezat je, mlátit a mlátit hlavou o stůl (takový ten dubový co váží čtvrt tuny)
  • Spades
    Já si koupil xbox, že na něm budu hrát hry typu Assasins creed, darksiders, ale zjistil sem, ze je lepsi si strcit ovladac do kompu, nebo to proste hrat na klavesnici...
    ted mam xbox jen na exklusivity, kterych je ale malo...
    Uz by to chtelo ten windows co podporuje hry na xbox... abych tu krabici mohl prodat :D
    • splash
      Pro mě zas není lepší relax než si lehnout na gauč a zahrát si něco...S PC by to taky šlo ale asi bych ho musel přestěhovat...
      • Danieledl
        Ale když už tak PS3.
        Dlouho jsem se nemohl rozhodnout mezi Xboxem a PS3kou,nakonec jsem vybral PS3,když mám PC.
        Když si přesedim prdel,tak si zalehnu na gauč a hraju PS3 *3*
        • Kdyz si presedis prdel,tak bys ju mel zvednout a jit si treba zabehat ...
          • MishKonn
            Amen.
    • JJ ten win co to podporuje by byl fajn, ale moc v to nedoufám stejně. Ale kdo ví třeba to tam fakt bude.
      • Danieledl
        Já bych to bral radši přecejen s podporou PS3 her.
        Ale Microsoft je Microsoft.
  • S tou sebevraždou bych to tak černě neviděl. Hry jako Metal Gear Solid, God of War nebo Resident Evil(kromě pětky) vyšly mimo platformu X360 a dařilo se jim dobře. Jsem zvědavej, co by se stalo, kdyby hry jako Rage, Skyrim nebo CoD si vybrali tu druhou možnost. To by asi Microsoft rychle změnil podmínky. Tlak k businessu patří, ale nic se nesmí přehánět.
    • splash
      Když od začátku nepočítáš s podporou jedné platformy tak se dokáže člověk přizpůsobit. Ale když člověk od začátku s xboxem počítá tak je to pak, hlavně kvůli velké oblíbenosti xboxu v USA, kudla do zad..
  • Hmmm zajímavé, že xbox exkluzivitu mit může, ale ostatní ne. trapáci fakt.
  • No Microsoft tyhle řeči mít musí, protože každý člověk, který je vybavený mozkem už dávno z X-360 přešel na PC, protože jaksi není důvod vlastnit konzoli na multiplatformní hry, když vypadají všechny lépe, než na PC.
    Mě X-Box doma leží od doby, co jsem dohrál Alan Waka (dost špatná hra mimochodem). Teď už jen čekám na Gears of War III a potom jaksi zjišťuju že je mi tahle konzole k ničemu.
    Dřív jsem na PS3 (přiznávám zaujatě) dost nadával, ale teď když ji mám doma, tak zjišťuju že když chce člověk pokrýt většinu her, tak kombinace PS3/PC je prostě nejlepší a hlavně nejrozumější.

Microsoft ať si bučí jak chce...
    • games.bulvar.cz
  • Masa-san
    A v tomhle se Mrkvosoftu musím zastat.... Sice maj všude bugy a když převezmou fungující soft tak po 5 dnech přestane fungovat než se v tom zorientují, ale jejich politika co se týče vztahu a cesty vývojář>uživatel je dle mě nejlepší... Kdo na tom kromě microsiftu bude lépe ?... Přece hráči XboXu(já nejsem jeden z nich). Co udělá Micro když u vás najde nelegální kopii?.. řekne vám, jejiž marja Pepíku, někdo tě něspíš ošidil a to co máš není legální, mužeš si to koupit tady a tady.. to je ale smůla co ?.. atd atd ... A kde teda faměj prašule ?.. n firmách kde když se budou soudit tak fakt mají co vyhrát že ? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit