Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum
    "Zabíjejí kreativní distribuci titulů"
    kreativní distribuci? Ehm, co je na distribuci kreativního?
    • ales.smutny
      Asi myslí různé bonusové akce, kdy třeba SoulCalibury měly na každé platformě jinou bonusovou postavu, kdy může mít jedna platforma bonus DLC atd.
      • MishKonn
        Takže to chápu správně tak, že pokud my dostaneme Kratose k Mortal Kombat na PS3 a Microsoft ne, tak prostě zabanuje hru z prodeje?

Hmmm, nemyslím, že je Mrkvosoft až takhle silnej. *1*
        • ales.smutny
          Teoreticky...prakticky jim to bude jedno. SPíše půjde o o větší bonusové kusy, které by mohly konkurovat jejich časové exkluzivitě. Ona ta zpráva neříká, že to bude MS dělat, jen že může :)
        • prostě ji na Xbox nebude distribuovat, přeci jen si může dělat vlastně cokoli a na svoji konzoli si pustit co chce
      • zx_spektrum
        No pokud tím myslí tohle, tak to potěš koště. To jsou vyblbůvky markeťáků, správný vývojář chce všechno co udělal mít dostupné všude...
  • Info o xboxu, záměrně cílené na lidi bez Xboxu :) Ke zdejším komentům netřeba se vyjadřovat.
    Vidím, že spoustu lidí baví boj s větrnými mlýny. Bylo by dobré zjistit která že to platfoma vaří nejvíc peněz a může si tak diktovat. Ať je to nechutné jak chce, je to prostě holý fakt. Příspěvek mi příjde spíše jako podnět pro ty co si chtějí na "xshit" zanadávat :) To je tak asi veškerá informační hodnota. Možná bych přihodil, že za to do určité míry může třeba COD? :)............. ach jo.
  • Mám pocit že ten komu Microsoft mlátil hlavou o virtuální bar je sám Microsoft.:):)

Faktem ale je že to vidím stejně jak tu již někteří psali.
    Pokud jde o titul multiplatformní tak je pc jasné. Pokud je jen na konzoli tak je to PS3. Každopádně já jsem fanda pc takže pro mě je pokud je ta možnost pc verze vždy jasná volba..:)
  • mam Pc a Ps3 at klidne na Xbox nevychazi nic stejne akorat brzdi vyvoj
    • To jo brzdí vývoj, ale playstation 3 taky...
      • jiste technicky konzole vyvoj brzdi .. ale je potreba uvedomit si, ze vetsi problem v brzdeni vyvoje her predstavujou vydavatele a pani kravataci ...
        • Ja myslim,ze vyvoj brzdi spis hraci,tim jake hry kupuji.Kdyz se clovek podiva,jake hry dneska nejvic leti,tak by skoro zaplakal.
          • no hraci sotva udelaji prvni krok .. budou brat to co je, resp. vetsina hracu je mozna i spokojena (nesmis brat cesky (a vlastne ani evropsky) trh jako modelovy) .. zadny ale nebude remcat kdyz udelaji hru lepsi ... k tomu se musi odhodlat vydavatel .. a k tomu se neodhodla dokud pokles zisku z prumernych her nebude vyssi nez naklady usporene recyklaci predchozi hry .. a ten nebude, protoze jestli si mam zahrat hru ktera treba neni tak dobra, anebo nehrat nic a doufat ze za 3 roky vydaji hru lepsi neni v lidske povaze :) .. coz vede k piratstvi a to je zas jina pohadka :)
            • Jenze vydavatele nebudou delat jine(lepsi ) hry,kdyz se budou nejvice prodavat hry jako je call of duty a jemu podobne.
              Oni vidi,ze tenhle druh her leti a to dokonce jako recyklace kazdy rok,tak proc by to melli menit,kdyz jim to sype.
        • To už je moc myšlení pro některé. Teda pro většinu.
    • jo hlavně že ten tvuj plejstejšn je nadčasovej :D:D:D: xD xD
      • Tak si zahraj hry jako metal gear 4, uncharted 2,god of war 3 a dalsi ps3 exlusive tituli na poradny televizi o hrani ve 3d ani nemluve a uvidis videoherni budoucnost a to nemluvim o tom ze programotori jeste neumi vyuzit uplnej potencial ps3 a jeste bych rekl tak 2 3 roky na tuhle masinku budou hry vydavat, ja hraju od svych 10 let je mi 27 na konzole jsem se vzdy koukal z vrcvhu, ale po tom co jsem si koupil ps3 uz mam pc tak akorat na maili a facebook teda skoro :)
        • hrál sem ty hry a nic tak extra tam neni co já bych na PC neměl... naopak mi ta grafika přijde docela slabá. A na žádný konzoli jsem ještě snad neviděl hru co opravdu běží v 1080p... většinou to vypadá jako 720p (MAX) jen přescalovaný. porovnávány hry co jsou jak na PC tak i na X360 a PS2 a na PC to opravdu bylo 1920x1080 a na konzolích to vypadalo jako maximálně 720p s antialiasingem
        • XorxoxTalarius
          Kezby tato veta byla pravdiva :)
        • kazdemu co mu sedi .. ale tvrdit, ze budoucnost je v nektere ze soucanych konzoli je malinko mimo .. to uz spis je budoucnost v PC .. resp v hrach streamovanych z PC do nejake krabicky ..
  • IWKYN
    Nechtěj vydat dobrou hru, protože vyjde pozdějš? NO A CO! jejich chyba ^^ Ať si třeba trhnou nohou ;)
    • no at si tou nohou trhnout ale vydavatel pro ktereho X360 muze klidne tvorit i polovinu zisku z prodanych kopii hry se na to bude koukat mozna malinko jinak :)
  • Uz 4 mesice je hotova hra dungeon defenders. Ma vyjit na pc ps3 a x360 ale microsoft jim naridil simultalni release jinak jim tu hru na x360 nevyda. Tak se jen ceka nez to projde tou silenou microsofti byrokracii. Na ps3 probehla validace bez problemu behem 14dnu. Na x360 validaci se cekalo dva mesice a dalsi dva tydny nez jim microsoft dal vedet kdy se jim to hodi do marketingovyho planu. Na simultalni release se budou cekat dalsi dva mesice az do poloviny rijna diky microsoftu. To je necestne a nesportovni.
    • To je dan za to, ze na X360 jsou hry vyladene po vsech smerech, narozdil kolikrat od PS3 verzi...
      • Spades
        beztak je obsahem te validace toto:
        mate spostu MP map, tak tyhlety 4 hodite do DLC, a tuhle date jako exklusivni pro xbox... tady tuhle kampan date jako DLC a tady do tohoto kodu hodte nejakou chybu, aby se jim to na PS3 zesralo :)
  • xMort
    Takže nám teda na XBOXu Diablo III nakonec nevydají? :)
    • tak zase novym prohlasenim MS nemuze anulovat vsechny uzavtene smlouvy .. tj. u ohlasenych a prepokladam smlouvne osetrenych titulu bych se nejak nestresoval ...
    • Spades
      lolololo :D to by se asi v blizzardu obesili, kdyby jim ten port MS zakazal :D:D:D:D
  • budem sa smiat jak na ten sprosty xbox budu vydavat uz len aplikacie na kinect ...
  • jeeeee oni si vsimnuly ze se piratí i na konzolich *1* a jeste driv nez na PC nemaj to na koho svadet tak se rozhodly ze to radeji nechaji soubezne to je milí *15*
  • Docela me prekvapuje,kolik je zde ps3 fanatiku,kteri si musi kopnout do "xshitu" kdykolliv k tomu dostanou prilezitost.
    Nerikam,ze se mrkvosoftu zastavam,ale to co v posledni dobe predvadela sony taky nabylo zrovna hodne potlesku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit