Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • septicflesh
    xbôx ľive
  • Tak překlad do jejich rodné Maďarštiny trval docela dlouho takže je to pochopitelné.
  • Myslíš Horní Uhry?
  • Jen do nich do čobolů :D
  • A na Lajfu sem stejně na anglickém, bo tam vychází dema dřív než na českém. ^_^
  • MoravaGeorge
    Pro ty dva nebo tři majitele Xboxu, to snad ani nemá smysl... :-D
  • Ty si riadne pribrzdeny chlapec,ovca si ty...
  • S migrací účtu nemám zkušenosti, ale co se týče účtu tady v čechystánu, tak to stojí za jedno velké smradlavé h*vno. Pokusy microsoftu vyrovnat se STEAMu jsou více než trapné a vůbec se mu to nedaří.
  • je to hanba ze od vzniku XBOX LIVE 2001/02 to knam prislo az teraz ak ma kalkulacka neklame tak pod 10 rokoch..
    Kur>a toto tu malo byt hned..
    MICROS"IT HANBI SA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 10. listopad 2010 - to je datu, kdy jsem udelal totalni blbost a migroval svuj Live ucet na ceskej...od te doby je totalne podelanej a nepouzitelnej, pokud obnovi moznost migrace, tak durazne nedoporucuju neco takovyho zkouset, nechte si tam UK/US!
  • Dado: No když ten věk zdvojnásobíš, tak seš zhruba v cíli. *4*

Já se to tady většinou snažím naopak rozproudit, i za cenu mírné provokace. Ale každý kladný výsledek se počítá. *4*
  • Ty máš asi na mna nejaký zvláštny vplyv, tvoje príspevky ma dokážu vadšinou ukludniť poprípade ma občas naštvú ale vedú k slušnej diskusií. Odhadujem, že ti asi nebude 15 rokov:)
    To v tejto mimoriadnej situácií plati pre oboch - walltar,dworkin
  • walltar
    Ale zase musíme si přiznat, že už začíná být celkem otravné slyšet pořád to samé. Pokaždé když člověk jenom zašeptá slovo Slovensko tak se vyrojí tisíc a jeden chytrák co opakuje sto let starý fór který ani nebyl nikdy vtipný. Pořád to samé ... aspoň teda když se ty slováky snažíte urazit buďte aspoň originální.
  • A tady máš jeden o nás, aby se to vyvážilo:

Víte, proč má český lev dva ocasy?
    Oni to původně byli lvové dva, ale ten jeden dostal funkci a ten druhý mu pak vlezl do pr*ele.

Podle mě hodně dobrej. *1*
  • Sorry, ale on má pravdu. Na to, že jsou to jenom blbý fóry, to strašně prožíváš. Nebo se ti zkrátily žíly, když sis to přečetl? Přestal jsi na jedno oko vidět? Vyhořel ti dům? Asi ne, co. Tak se pořádně nadechni... a nech to plavat. *4*
  • life28
    Naozaj som čakal inteligentnejšie príspevky pod článkom o Slovensku.

Fakt škoda, že službu spúšťajú až teraz, na konci životnosti Xbox360, a to u nás je táto konzola dosť populárna
  • ja si myslím toto je len dalšia diskusia ktorou mi debilné deti zdvyhnú žlč
  • pozri sa ešte raz čo si napísal a daj si facku
  • jistěěěěě zajistíme Xbox Live na konci života konzole :D kolik? šest let po uvedení na trh? osm?
  • A preco? Vsak je to len a len vizitka danych zufalcov *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit