Přejít na výpis diskuzí
Middle-earth: Shadow of Mordor předvádí strach z přízračného hraničáře
5.6.2014 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
moc to resis, sam Tolkien rikal, ze vytvoril jen takovou sablonu a doufal, ze zacnou vznikat dalsi pribehy ze stredozeme od ostatnich autoru...
-
Ale da ... prave proto ze se to chlubi necim co to neni tak to podelaj naprosto dokonale.
-
Tady je to to samé, jako v Hobbitovi. Skřeti jsou moc namakaní a inteligentní. Takhle skřeti podle Tolkiena nevypadali.
-
Hele autore, a nebylo by jednodussi netvrdit o necem ze to je ... pan prstenu, fallout, ... kdyz to NENI podle predlohy? Nebylo by jednodussi si proste vymyslet vlastni pribeh, vlastni svet? Aha ... to zavrhli marketaci ... budem se bit v prsa a tvrdit ze to je pan prstenu, protoze si to 10M mamlasu koupi. Ze pak budou nadavat ze to stim nema nic spolecnyho ... to uz je nam uprdele, halvne ze sou prachy.
-
dik
-
neni, je to jiny zlomeny mec :)
-
Hele ta dýka co vypadá jako ulomenej meč není to TEN meč z pana prstenů?
-
missreply
-
To beze sporu, viz http://www.elfwood.com/fanq/j/o/johnstone75/arwen.jpg :). Komerčně je asi Silm opravdu slabší, není navázaný na filmové trilogie, ale jako setting pro úspěšnou hru si ho dokážu představit velmi snadno - nota bene v dnešní době post-pre-sequelů a restartů. Ostatně furt trochu doufám, že PJ opravdu zmagoří a zkusí natočit některý z uzavřenějších příběhů ze Silmu - Luthien a Beren se nabízejí, ale taky Tuor nebo Turin. Pravděpodobné to moc není, ale sní můžu :). Z jiné strany: pokud můžu udělat úspěšnou hru v novém settingu, proč by nebylo možné ji udělat v méně profláklé části známého IP? No, to byl zase projednou pěkný hijack, jak se mluví o Středozemi, jsem moc ukecaný. *7*
BTW jestli jsi nečetl knihy ze série History of Middle-Earth, tak je musím doporučit *3* -
To beze sporu, viz http://www.elfwood.com/fanq/j/o/johnstone75/arwen.jpg :). Komerčně je asi Silm opravdu slabší, není navázaný na filmové trilogie, ale jako setting pro úspěšnou hru si ho dokážu představit velmi snadno - nota bene v dnešní době post-pre-sequelů a restartů. Ostatně furt trochu doufám, že PJ opravdu zmagoří a zkusí natočit některý z uzavřenějších příběhů ze Silmu - Luthien a Beren se nabízejí, ale taky Tuor nebo Turin. Pravděpodobné to moc není, ale sní můžu :). Z jiné strany: pokud můžu udělat úspěšnou hru v novém settingu, proč by nebylo možné ji udělat v méně profláklé části známého IP? No, to byl zase projednou pěkný hijack, jak se mluví o Středozemi, jsem moc ukecaný. *7* *7*
BTW jestli jsi nečetl knihy ze série History of Middle-Earth, tak je musím doporučit *3* -
Dva meče na zádech.... to už je novej Zaklínač?
-
Já ale nemluvím o celém díle, jen o PP :) Jiné asi nepřichází v úvahu, Silmarillion by asi jako značka moc netáhl ;) A já vím, jací jsou elfové, spíš poukazuji na to, že z nich občas někteří fans dělají právě sluníčkové truhlíky.
-
Schválně jestli bude další duplicitní diskuze: "Jsem fanoušek LOTR a tohle je svatokrádež!!!!"
-
Tohle se prostě nedá pos*at..........prosím.
-
Aleši, Tolkienovo dílo je velmi podstatně širší, než Pán prstenů. A vzhledem k tomu, že T byl profesorem staré literatury najdeš ve starších dějinách Středozemě příběhy inspirované severskými eposy, velmi temné - viz třeba příběh o Turinovi. A elfové tam rozhodně nejsou sluníčkoví :).
Na tuhle hru jsem docela zvědavý, etos Středozemně samozřejmě s velkou pravděpodobností porušovat bude (na ideové úrovni), ale to neznamená, že to nemůže být zajímavý příběh z prostředí, které mám rád. A jsem hodne zvědavý na to, jak /a jestli vůbec/ se autoři poperou s morálkou jednání hlavního hrdiny a jeho dopadů...