Přejít na výpis diskuzí
Middle-Earth: Shadow of War - recenze
18.10.2017 | Šárka Tmějová
101 příspěvků
-
btw jeste k mikrotransakcim, obavam se, ze nam zacina jejich era v AAA hrach a to dost brutalnim zpusobem. viz https://www.youtube.com/watch?v=Fb_7_o538dM
TL/DR activision si nechal patentovat zpusob upravy matchmakingu. ma tam par dobrych napadu, ale i cast, kde matchmaking muze/bude upravovan aby podnitil hrace k nakupu predmetu za real money.
priklad ve videu: profil hrace rika, ze rad pouziva sniperky, ale jeste nema ty lepsi. matchmaking ho hodi proti lepsim hracum s lepsima sniperkama, aby v sniper duelech dostaval na zadek a videl ktere zbrane ho owni. hrac si tu zbran koupi za real money. matchmaking ho pak zacne hazet proti slabsim hracum co radi sniperuji s horsima zbranema. hrac je bude ownit a bude spokojeny s dobre investovanyma penezma.
moc zkraceny to teda neni, ale... pointa je, skryte herni mechanismy sou casto humus a nemam je rad. -
-
To je teda dost v hajzlu, jestli je to fakt pravda.
-
Tak takovej matchmaking uz mel World of Tanks a nikdo se nad tim nepozastavoval, proc te to jako zacatecnika hazi k vyssim premium...
-
-
Nemůžeš srovnávat hry co se koupí a F2p esport srance *7*
-
-
Ach tak. Prtiste to vezmu z druhe strany a zacnu od Ubisoftu abys pochopil co jsem chtel rict. *6*
-
-
-
to je nechutny, jestli je na tom neco pravdy..
-
Tohle je pravne napadnutelne jako poruseni prav spotrebitele. Tesim se na prvni zaloby.
-
-
Neni, no... :-D
-
-
-
Takže překlad = další generická sračkaa. Repetitivní open -world, ale je tam hodně obsahu, takže nemůžeme jít pod 8/10...
Naprosto zbytečná hra... -
-
ty vole co furt tady v diskuzích máte proti open world hrám? *1* to je teď moderní?
-
-
Béčkový příběh......
tak nic no, jsem to chtel ve sleve kvuli pribehu. -
-
Mi se ten příběh líbil. Pána Prstenů mám hodně rád a vůbec mi nevadí, že si tady vymysleli vlastní příběh a některé věci prostě s trilogií nesedí. V některých recenzích dokonce příběh vyzdvihujou, takže je to zase spíše o preferencích. Určitě je o dost lepší, než byl v 1čce.
-
Beckovy pribeh neznamena ze se budes bavit. Ale jestli cekas nejake temne drama, se slozitou zapletkou a moralnim presahem, tak asi obecne Lotr nebude spravna volba
-
Kdyz te zajimaji hry kvuli pribehu tak se podivej na cutsceny na Youtube a mas to zadarmo.
-
-
Jsi genius ...mohl bych te citovat v nasem kniznim klubu?
-
-
zase nevěř všemu co recenzent napíše... kolikrát se úplně trapné story glorifikuje a skvělé se poplive, nemluvě o tom, že na béčkovosti není nic špatného
-
-
Ahoj sarko prijdes udelat gamesplay?
-
Já jsem si recenzi užil, Šárko, to důležité si vní vypíchla a o té osmičce jsi mě přesvědčila. Dění okolo Shadow of War nějaký ten pátek sleduji a myslím si že i přes to si tu 8 zaslouží. A ten příběh není tak špatný, dokonce se na konci napojuje na filmové universe, takže za mně fajn spin-off nebo prequel pro filmy.
-
-
vrat se az si tu hru zahrajes, a pak rikej jestli si ji zaslouzi nebo ne
-
"Dění okolo Shadow of War nějaký ten pátek sleduji a myslím si že i přes to si tu 8 zaslouží." LOL
-
-
Tak osmicka u tehle zdimaci a naprosto nechutne hry uz vyvraci veskery iluze o herni novinarine. Diky redaktori, i diky vam jdou AAA hry uplne mimo muj zajem a penize bych za tohle v zivote nedal.
-
-
nehrals ale hodnotis, typicke. ja taky predstavu loot boxu v single hre nesnasim, ale pokud pise, ze nepocitovala nutnost si zadny loot box kupovat a vse se da rozumne ziskat ve hre, tak sem schopen to tolerovat.
-
-
Dementní hateři za 3...2...1...teď.
-
-
Dementni fanboyove 3...2...1...ted.
-
no, tak lidi co to musi komentovat uz predem aby ukazali jak jsou proziravy uz tu mame, tak muzeme zacit *3*
jakekoliv placene ziskavani hernich predmetu, ktere ovlivnuji hratelnost (rozumnej vse, krome kosmetickych zalezitosti) je spatne a lidi by jej meli ignorovat. pokud vydavatel/vyvojar umele upravi hru, aby bez jejich nakupu, cloveka tlacila k nutnemu grindu, je jeste horsi. pokud je to pripad SoW nevim, nehral jsem a je to asi i dost subjektivni. -
-
Přsně tak je to hnus a je jen na hráčích jak dlouho tohle bude pokračovat. SOW možná tenhle problém nemá spíš jiný je tam nepěkný grind.
-
-
Games Trolls incoming! :D
-
tady koukam musi clovek delit vysledny skore dvema, v nekterych pripadech i trema, aby se dostal na skutecnou hodnotu...
jak muze tenhle copy&paste predchoziho dilu s naprosto nulovou inovaci, navic prolezlej mikrotransakcema a dlc, dostat 8? co presne je na ty hre na 8 z 10? grafika? pribeh, kde skutecnej konec je schovanej za pay wall? nebo snad stupidni combat, kde staci drtit jeden cudlik? -
-
Sarka je tady nova a je jeste nezkusena. Nekdy je fajn se podivat na hru ocima uplnyho novacka, proste takova jaka hra je a nehledat vsude chyby.
-
-