Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sainten

    Tý jo "spíč je vyloženě nenávistný" ne abyste to editovali, epic překlep 👍🏼🤣

  • pichpe

    Nevím co kdo má proti grafice, ale tedy na Steam Decku je to úplná pohoda ;-) Pro toto zařízení naprosto ideální hra 👍

  • remark3d

    Mam k dispozici zdarma jeden kod od nvidia na "Captain Marvelův Medival Marvel Suit", hru nevlastním, a neplanuji kupovat, (kdo kod vyuzije, necht prosim da v komentu vedet, at ostatni zbytecne nezkousi, dekuji), kod se aplikuje ve hre po stisknuti klavesy "P": S9BK2LMECV

  • LessPh

    Marvel hry máš i na mobilu.. to je jedno, že je to pod značkou MArvel. Je to úplně jiný žánr.. kde si na fidelity nehrajou... a očekávání u 95% hráčů je, že to nebude mít grafiku jako Spiderman nebo RDR2..

  • Jde mi o čistě faktickou stránku věci, kdyby v recenzi nebyly mikrotransakce přímo zmíněné, tak bych to nerozmazával. Osobně se tady radši snažím hledat pozitiva, než hejtovat, ale rád prostě vyzobávám hry na maximum. Přes pár oblečků sem ale schopnej se přenést :D.

    Obsah season passu je už na steamu (částečně?) napsaný, jsou to 4 další hratelné postavy (Deadpool, Venom, Morbius, Storm). Jestli je season pass jen o budoucích DLC, tak nemám problém.

  • Derp_1337

    Díky za upozornění. Při těch sobotních večerech ta gramatika jde do háje 😂

  • Jenom ne season pass... Ať se už Firaxis mohou soudtředit na to, co jim jde nejlépe - XCOM!

  • Ghost47

    Mně to skoro přijde, že vedení 2K si nějaké mikrotransakce vydupalo (ono kdyby bylo 100% po jejich, tak je každá jejich hra jeden velký forbes za reálné peníze, stačí se kouknout co cpou do svých sportů). A Firaxis tam dali naprosté minimum, co mohli - jen alternativní skiny pro postavy, dokonce v podobě, že si je člověk koupí, ne že bude sázet na bedny dokud mu nepadne, co by chtěl.

  • RAMIUS89

    Prečo? Je to marvel hra. Dáva to zmysel. Vyzerá to jak fortnite.

  • LessPh

    Za me pass, sice mam rad Firaxis, ale nemam rad komiksy... Je to takovy krizenec mezi Xcom, Slay, Fire Emblem a Personou... Ac jsou mi vsechny tyhle hry sympaticky, tak tenhle titul me teda fakt netahne, Ale verim, ze konercne to bude uspesne... Staci znacky Marvel a Firaxis a prodavat se to bude skvele..

  • LessPh

    Ja teda nevim, ale porovnavat grafiku Avangers s timhle nedava moc smysl... Tohle neni hra primarne mirena na grafiku..

  • LessPh

    Souhlasim s tebou, jen standard se pise na konci s D.

  • Derp_1337

    Těžko se dá spekulovat o "Season pass", když není přesně jisté, co tam bude.

    Prostě standartní zákon psaní recenzí: hodnoť hru takovou jakou jsi ji dostal a ne to, jak by ta hra jednou mohla vypadat.


    A myslím si, že většině hráčů osobně jsou nějaké kosmetické předměty (oblečky, atd.) úplně ukradené. Takže v recenzi je to nezajímá. (To je prostě něco úplně jiného než P2W mechaniky.)

    Ty mikrotransakce za kosmetické předměty můžou zajímat jenom 2 druhy lidí: Ti, co neví, co s penězma... a hatery, co hledají nějaký důvod, ať si mohou rýpnout do hry.

  • Je to možné. Sice už od začátku představování hrdinů prezentovali, že si s nimi budeš moct pokecat a budovat vztahy i to, že vztah se projeví na bojišti novými kartami, ale že to bude dominantní část hry, to jsem taky nečekal.

    Co mě možná vadí víc, je absence vertikality. Arény jsou placaté a i když plné dobře využitelného bordelu, s hrdiny a záporáky, co umí létat, skákat dvacet metrů nebo se houpat na pavučině mezi mrakodrapy, je to takové chudé. Možná tím chtějí naznačit, že pro takové hrdiny nejsou budovy nebo útesy žádnou překážkou, ale spíš mi to přijde jako lenost.

  • RAMIUS89

    Graficky to vyzerá horšie než Marvels Avangers.

  • Ok, ale nelze napsat, že nejsou vůbec, ne? Nebo to už v dnešní době nestojí za řeč, asi jako technický stav při vydání? :D Tenhle bordel prostě (za mě) do single-player hry za plnou cenu nepatří.

  • Tak nějak mi přijde, že tahle hra narazí kvůli marketingu, kvůli kterému od ní mnozí čekají něco jiného, než je. Kdo čeká další xcom, bude zklamán, protože ten nedostane. Kdo čeká 3D Slay the Spire, tak bude otrávený tím, že mezi souboji jsou hodiny prostoje. A konverzační příběhovku od toho čeká asi málokdo.

  • kredity jsou (aspoň zatím) jen na kosmetické oblečky. Season pass je prostě season pass - předlacené budoucí datadisky.

  • verapohlova

    Dlouhá recenze. Jak to tak čtu, tak originalita hry opět žádná. Všechno co jsme už viděli jinde, jen natažené do extrémně dlouhé hry. Tak alespoň tedy závidím těm co na to mají čas. Kdyby to bylo opravdu jen o strategii a soubojích a do třeba 30 hodin, dalo by se to. Takto bohužel. 

  • Žádné mikrostransakce?? A proč na steamu vidím jakési Eclipse kredity
    za eura? Hra má navíc údajně obsahovat i season pass. Jestliže je
    monetizace nastavená tak, že si toho autor vážně nevšiml, tak budu jenom
    rád.

    Eště víc ovšem zamrzí Denuvo, až do releasu nepřiznané. Takže za rok na viděnou, pokud ho nestáhnou dřív.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit