Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Imo když né revoluce, nějaká inovace by tam měla být. Nechceme přeci to co už tu bylo akorát v nové grafice.
  • "Vývoj hry má na starosti Limbic Entertainment, studio odpovědné právě za Legacy a za veškerá DLC, datadisky a patche pro Heroes VI."

Není pravda, DLC Shadow of Darkness (Odstíny Temnoty) vytvořilo čínské outsourcingové studio Virtuos, Limbic doklepnul Heroes VI po Blackhole, udělal první dvě DLC, zarovnal a uhladil hru do Gold edice a pak šel makat na Might and Magic X: Legacy.
  • Škoda, že Ubisoft nemá tento prístup aj v najnovšej Settlers hre. Inak HOMAM 3, nad tým som strávil kedysi hodiny a hodiny. Uvidíme nakoľko bude mať nový Heroes závan nostalgie.
  • Tak jak to tak čtu, tak největší úraz VI (to, že zmizely "náhodné" 4 skilly při lvlupu) asi nezmizí, takže to bude další trash.... *13*
  • Vlastně mě ten návrat měst k 2D spíš zklamal. Mám rád města která si můžu prohlédnout ze všech úhlů a opravdu mám pocit že je to živé město. V prvních 4 dílech (přiznám se ale že první 2 jsem nehrál a trojku jsem jen viděl hrát kámoše) byla města jen obrázek který se doplňoval. Ale v pětce se mi města líbili mnohem víc hlavně lidské a mágů *2* A v šestce jsem hrál jen tutorial než mě to přestalo bavit tak si ani nepamatuju jak vypadali *1*
    • Kinet1c
      Mna zas naopak, btw je to skor take 2.5D ako ciste 2D, aspon my to tak pripadalo, nevadi ze neviem otacat, a ked uz tak by to musely viac premakat ako tebou spominanu 5ku, kde my mesta velmi nepripadali 2x pritazlive na pohlad aj ked boli v 3D
      • fallanga
        Nápodobně. Města v H5 byly sice pěkné na pohled, ale zdály se mi chaotické, zatímco v ostatních dílech, když byly 2D byly přehledné a i přesto pěkné na pohled.
  • Cela seria Heroes u mna skoncila vybornou 3kou, potom to uz bol len odpad ktory zadupal do zeme King's Bounty. Ak chcete starych dobrych heroes, zahrajte si radsej to
    • S tou trojkou souhlasim. S KB ovsem ne. Nebavilo me to.
      • Kinet1c
        Presne KB bol pre mna ok, zo zaciatku, tzn bolo to akosi zaujimave, ale ako som sa pomaly dostaval s prvej mapy uz to nebolo nejak ono, napriek tomu som zotrval, pamatam si nejaku velku korytnacku na nejakom ostrove a potom uz nic, asi som dal definitivu po jej porazeni. Ked uz nieco mohlo a konkuruje dodnes H3 je Disciples 2 (hral som aj Disciples 1 ale ten este nebol ten pravy Disciples, napriek tomu ze bol prvy :D), By som povedal, aspon tak vela casu som stravil iba u D2 ako u H3. Som sa tesil na Disciples 3, ale ked som to zacal hrat, tak nastala chvila OMG, a odinstaloval som, chybala hre ta temnejsia goticka atmosfera dvojky a nezachranilo to aj podla mna celkom podarena grafika.
  • Kinet1c
    videl som IGN gameplay, unreal engine, ked si dobre pamatam trojka, v tom robia novy diel, ked to bolo nebolo spomenute a podla mna hra vyzera super, aj ked nie je to celkom ono, mesto uz viac pripomina mesto s 3ky, teda co sa tyka empire (sakra neviem ako sa vola frakcia, knighti, anjely a pod. nvm) skratka si myslim, ze to si urcite nenecham ujst
    • solomon.short
      pokud to dopadne alespon jako M&M Legacy, pujdu do toho :)
      • Pokud to dopadne jako M&M legacy tak to určitě hrát nebudu. Dřív než jsem si tu hru koupil jsem našel spoustu informací co vše tam nefunguje a přešla mě chuť si tu hru koupit. Ubistoft mě už nějakej ten rok štve s tím jak nehratelný hry dává na trh *16* .
        • Kinet1c
          kupil som este ako EA a nelutoval som, potom to vyslo a nelutoval som, ano hlavne co hra mala boli skor technicke problemy na tomto zlyhali tvorcovia, ked teda robia novy heroes ty isty, tzn limbic, snad viac vyladia technicke stranky hry, v legacy si myslim nejaky vrazedny bug nebol a co sa loadingov tyka, este ked som mal starsie PC tzn e6600 2gbram a hd5770 tak to kus trvalo a no nebolo to prijemene, ale ked uz hra vysla som mal nove PC, tzn i5 4670k 8gbram a r9 270x a loadingy boli uplne ok, netrvalo to velmi dlho po patchoch to este vylepsili, ale ako som pisal nebolo to ruzove po vydani, ale ani tak tragicke
        • Přesně, M&M Legacy se sice hraje pěkně a má slušnou atmosféru, ale po technické stránce je to doopravdy šílené. Chyby se sice časem opravují a autoři přidávají do hry nové lokace, ale problém je v tom, že to autoři nezvládli programátorsky a hra není vůbec optimalizovaná a na průměrných PC někdy nehratelná. Mám sice starší počítač, ale abych si během jednoho loadingu venkovní lokace stihl udělat snídani včetně čaje a dát do pračky prádlo, mi přijde už trochu jako extrém :) Navíc načítání stejné lokace se prodlužuje s prozkoumanou plochou.
          • kovar.jakub
            Legacy jsem dohrál někdy minulý týden a loadingy byly v pohodě, teď po patchích. Verze při vydání tím ale dost kazila herní zážitek, to uznávám.
            • solomon.short
              nj, taky jsem to dohral teprve nedavno. Ale ktera dnesni hra netrpi pri vydani bugy...

Ano, omlouvam to, protoze ta serie je pro me srdcovka
  • Za mne osobne 3ky s EROu a parim to doted , cely homam 6,7 mi muzou vlezt na hrb , stejne jako MM X ( u tech jsem nepochopil proc se rozhodli vratit k systemu chuze z MM V , a proc to cely vypada jako nejlevnejsi budget z garaze vod Franty odvedle ... ) proste UBI, maj svuj styl :D
    • Kinet1c
      Spat k MM 3-4-5 mozno aj 2 neskusal a ani som nehral iba od 3, by som povedal vzdali akusi poctu tymto dielom a osobne ked dojde na MM XI tak dufam, ze tu uz zvolia 6-7-8 ako priklad a dostaneme akysi mix TES a MM, tzn free roam ale s partiou :D, teda ja dufam, ale ani tahy my nevadili. Osobne jedine minus pre mna okrem technickych kras :D, je ze hra je kus velmi farebna, az priliz na moj v kus, ale casom som si zvykol no. A co sa Heroes tyka ano, zatial si nemyslim, ze hocktory diel prekonal HOMM 3, podla mna celkom taku podobnu atmosferu vyvolava u mna heroes online, aj ked no :D ide len o to chodenie po mapy, nie je to cisto 3D a ja si myslim, ze v niecom takom by mohli a mali nove heroesy vzniknut, tym by si zachovali ako taku atmo s 3 a mohli vymysliet nove veci. To je, ze problem je skor v tom ich novom svete Ashan, nie je to celkom Erathia a ine. Ja budem optimista a verim, ze im stastne cislo 7 vyjde :D a podari sa urobit nezabudnutelnu hru akou je dodnes trojka.
  • Výborná 3 complete. V dalších dílech se mi líbily snad už jen souboje
  • jinak kdo by nahodou tu hru neznal, tak zajimavou alternativou k heroesum je disciples 3, mne to docela bavilo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit