Přejít na výpis diskuzí
Might & Magic X je k mání za sedm stovek a s CZ titulky
23.1.2014 | Ladislav Loukota
122 příspěvků
-
Tak jakou máte partu?
Protože zde nehraje roli formace jako u Grimorocku klidně to lze hrát se 4 čaroději :)
Je tam málo xichtů, to je škoda. Pak má člověk stejné xichty v partě *15* -
-
Dwarf Rune Priest (maxuju Light na Celestial Armor + doplnkove Fire)
Dwarf Rune Priest (maxuju Fire + doplnkove Light)
Human Freemage (Fire na mastera + maxuju Air)
Human Freemage (Fire na mastera + maxuju Dark)
Cistim to celkem brutalne, 4 Fireboltum po sobe neodola skoro nic. Celestial Armor udrzuju a kdyz je potreba, Shadow Cloak. Celkem me ta obtiznost boju na Adventurer zklamala. Pokud nevbehnu nekam, kde bych jeste nemel byt, nemam problem. Akorat spotreba lahvicek a zradla je obcas otravna, ale to je dan za rychle boje. -
Barbar, křižák, scou a druid...zatim to celkem šlape :) *10*
-
neviem neviem ci cisto carodej party by si to dal, ked si myslel rune priest ci crusader ci shaman a podobne pol na pol povolania, tzn vie sa byt nieco vydrzi, ale aj zakuzli sem tam nieco tak ano to sa da, keby si dal cisto freemage party tak by si skoncil skoro, sice kuzla davaju velky dmg, ale aj magovia schytavaju najvecsi dmg, aspon podla toho co teraz hram, ale hra rozhodne zla nie je aj napriek drobnym by som povedal drobnym chybickam, ktore si myslim, ide opravit, celkovo rychlo, teda velmi dufam :D btw moja party je crusader, bladedance, runepriest a freemage a zatial no problem, celkom sa to da
-
-
Ciste kouzlici parta je v pohode. Krome utocnych kouzel jsou i kouzla obranna a kombinace Celestial armor a Shadow cloak ti aj proti heavy melee potvoram zajisti pohodu. Kdyby aspon nektere bestie nebyly imunni na Provoke, tak ma bojovnik smysl. Takhle je lepsi si zajistit miss, zbytek chytit do armoru a upalit to Firebolty.
-
-
zkousim shaman, krizak, luk, kuse
-
-
Tak jsem rozhodl pro partu bojovníků + jeden lečitel buffer. Uvidím jak to dopadne.
Co mě štve je to omezení na rasu. Takto musím mít lidi protože mají 4 body do skillů. -
-
Až narazíš na duchy budeš chtít 3 mágy a jednoho bojovníka ;-)
-
-
Tvl, já z toho po*eru. Jak zde není formace a navíc některé rasy něco nemohou apod. Pořád jsem nenašel indeální partu. Měl jsem 3x orka a sice brali dost, ale mít 3 stejně držky to teda vypadá debilně. Proč tam sakra dali jen 4 obrázky to nechápu.
Hlavně jak to je na taky, většinou něco schytám a je potřeba často odpočívat / požívat lektvary. -
-
ksichty pridat je najmenej, aj ja dufam, ze toho bude viac, lebo ako ty aj iny budu chciet mat napr. cisto ork ci dwarf ci elf party alebo human party a ked bude len toto tak to bude vyzerat kus cudne jedine ak si da dvoch muzov a dve zeny :D
-
-
-
-
-
Lučištník mi přijde jako nejméně efektivní postava. Měl jsem ho když jsem hrál betu.
Teď mám: Trpaslík Obránce, Ork Lovec, Elf Druid, Člověk Mág.
A všichni mají střelnou zbraň (luk nebo kuš). -
-
Tedy střelené zbraně máš jako sekundární? Protože ne vždy máš možnost střílet pouze na dálku. Ale takto to máš dobrý. Jestli ta možnost je, každý si vystřeli na blízko lze používat kouzla i meč.
-
-
Přesně tak. Střelné zbraně jsou jako sekundární a mají jen jeden bod v dovednosti. Lepší aby mág vystřelil z kuše, než aby jen přeskočil své kolo z důvodu šetření many.
-
-
-
Ještě jsem to ani nepustil, ale plánuje 1 válečník, 1 lučištník a 2 kouzelník, takto jsem to měl myslím v M&M VI
-
-
Já jsem minulé díly nehrál. Tedy v minulosti jsem hrál nějaký starý a podle manuálu lučišník má snížené poškození když před partou stojí potvora. Pak se blbě bojuje. Na dálku vystřelíš a čekáš až potvora dole.
Asi zkusím 3x bojovník a 1 léčitel / buffer. Případně 3x nějaký druh čaroděje a nějaký bojovník.
- ale je blbé, jak rozestavení nehraje roli. Očekávám, že mi lehce zabijí slabší jednotky. -
Asi pohledám staré savy a mrknu se jak jsem to měl :) když to prý navazuje na M&M VI.
-
-
Navazuje to na Heroes of Might and Magic VI ne MM6... Ctete lidi cele texty vznikaji tak zbytecne komplilace a hadky atd. :)
-
-
-
-
mam problem se save hry po par ulozeni se ulozene pozice bugnou a nejdou nacist pri rychlem nahrani me to pise soubour nenalezen nevite nekdo co s tim?
-
-
já to mám stejně, a anglicky neumím číst
-
Ale myslim, ze ten problem je jen u warez verzi :-)
-
-
...presne tak
je to pecka za 400,- neni co resit -
-
475
-
urcite nekupim len stiahnem a kuknem. Zatial jediny bug co neopravili a co ma najviac stve je pohyb po stvorcoch
-
-
ty si dement, troll, nebo malý dítě?( jen to dítě bych pochopil ) pirátění dělej (když už) v tichosti
-
-
-
-
Tam je nejaky problem s ceskou diakritikou pri ukladani. Hra nedokaze nacist save s hacky a carkami
-
-
dobře ti tak, zmrde.... *14*
-
-
-
Jen co dohraju Brány Skeldalu na mobilu, tak se vrhnu na tohle. Jen doufám, že to je lepší než to bylo v Early Access.
-
-
mmx v ea bolo celkom polovicate oproti teraz plnej verzii, ale chyby tu stale su, takze nie je to celkom bezchybne, ale pre mna aspon najvecsia chyba a to stuhnutie vsetkeho pocas suboja, tzn hra bezi a tak ale nejde sa hybat a nic urobit, iba ak stlacis urcite tlacitka a vsetko sa uvolni, tak tato chyba je nastastie minulostou, bolo to na nervy :D, ja si myslim ze mozem doporucit, treba kus opravit nieco dooptimalizovat grafiku a hra bude uplne super :D, no dufam ze bude
-
ty to hraješ na mobilu? na tabletu jsou ty tlačítka k nezmáčknutí
-
-
Digitalni verzi za 700,- *8* Proc by to nekdo delal kdyz DELUXE BOX EDITION se prodava za 599,- *1*
-
Dobrý no.
-
hraju a je to dobré
-
na green man gaming je to za 25 doláčů - tj. cca 500 stovek. To je myslím celkem solidní cena :)
-
-
+ este ked si das ten voucher z uvodnej stranky tak je to este 25% z ceny dolu
-
-
toho sem si všiml až když sem to koupil...fail :D
-
-
už to tady někdo psal a nevím jaks mazat příspěvek, každopádně lidi když už tak kupujet na GMG :)
-
-
Jo, ale ta akce platí jen do dneška, takže rychle.
-
-
-
No 700 stovek to by si nevzal jen uplny emil. *3*
-
Nepodporuje to 16:10 :(
Snad to přidají. -
-
1920×1200 není podporováno. Jede to jen 1080, takže 2,5 cm na monitoru je nevyužito. Celkem z toho šílím!
Edit: 3 cm není vidět. -
-
Podporuje, mě to jede 1920x1200.
Edit: Tak beru z5, jede to 1920x1080. Měl jsi pravdu, ale žádné tmavé pruhy nemám, očividně si s tím monitor poradí bez problému. -
-
Jo, sníží se to. Sice drobnost ale šlo to lehce udělat. Monitory to používají a není to zastaralý formát.
-
Pojdmě je bombardovat na foru!
http://forums.ubi.com/showthread.php/826255-1920-x-1200-resolution-%2816-10%29
-
-
-
mne to jde..
-
Tak přoč tu někdo psal, že mu 1920x1200 jde v pohodě, což je 16:10...
-
Neni to standartni pomer stran ale ok chapu no.
-
-
si delas srandu? nebo trolis? ci hur jsi d€bil?
-
-
Neni je ale u LCD monitoru a neni u Tv oni i LCD monitory uz nemaji tak uplne 16:10 (cest vyjimkam).
http://en.wikipedia.org/wiki/Aspect_ratio_%28image%29 Dobra ale neni to pro me standartni ja radsi 16:9.
-
-
-
-
Nevite nekdo jestli to ma být na GoGu?
-
-
Podle mě je to velmi nepravděpodobné. Gog jako anti-DRM společnost nebude nabízet produkt kde to DRM je striktně vyžadovaný (uplay).
-
-
Takze to uplay musi mit clovek nainstalovany i kdyz tu hru koupi na steamu?
-
-
Pecka co? :)
-
jop
-
-
-
Ja mam za to,ze na GoG nevychazi uplne nove hry.
-
-
Ale ano, vychází.
-
-
Clovek s eporad uci nove veci *2*
-
-
-