Přejít na výpis diskuzí
Migrace serverů Ubisoftu uzamkla několik her
8.2.2012 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
História ukazuje že si to takéto spoločnosti proste môžu dovoliť. Naflusať zákazíkovi do ksichtu, po pár mesiacov neskôr prísť s ďaľším titulom. Pretože ľudia proste prídu a obľúbené hry si kúpia, inú možnosť nemajú... Divím sa akurát že v amerike (Kde sa súdia za každú blbosť) nemajú za takéto chovanie na krku kopu žalôb..
-
-
Maji jinou moznost a to koupit si konkurencni produkt. A nebo i ten samy, ale na jine platforme.
-
-
Jak koupě stejného titulu od stejné firmy na jinou platformu vyžene sraczky z makovic hlavounů oné firmy? Můžeš mi ten princip osvětlit?
-
Doporučil bych ti navštívit psychologa, jelikož trpíš představou, že toastery vládnou :D. Já bych totálně přerušil jakoukoliv komunikaci PC + Toaster. Sem zvědav jak pak budete programovat hry :D. A další věc, nevim jestli si slyšel o Skyrimu, ale u každýho videa, kde se ukazuje mód konzolisti brečí přoč to na ty jejich šunky nejde. Toaster je prostě bedna v níž něco je, a hrajou se na ní hry, požadované IQ +20 *7*
-
-
Netrpim, to je jen tvuj chybny usudek. A co se tyce pc, tak az zacnes rozlisovat mezi pc jako pracovnim nastrojem a pc jako herni platformou, tak pichopis jake pises koniny.
-
Ty mas asi v hlave pekne vymeteno *1*
-
-
-
-
Já mám ACB legálně a mulťák hrát nemůžu a peníze jsou víte kde!!! *16*
-
-
hmm, mozes si za to sam, naco si to kupoval?
-
-
*1*
Nikdy jsem s tím žádnej problém neměl, až na ty výpadky mno.
Brečte dál. *3* -
-
Jak Tě tak poslední dobou čtu, tak ani na trola se nehodíš.....Najdi si holku, v 17ti je to nejlepší;)
-
-
Pěkný chlapečku, změnit příspěvek umim taky pyčo.
-
-
Že na toho Jazza vôbec reagujete, je to jeden z tých spammerov, čo sem občas chodia z toho GAY-webu *7*
-
-
You shall not call me spammer, sir!
-
-
-
Ignoring this comment.
-
-
Slap this user.
-
-
Yeah, slap me really hard baby!
-
-
A ani ignorovat neumis
-
-
-
-
Ubisoft migruje z pronajatych serveru na sve, pravdepodobne z duvodu zvyseni kvality a spolehlávosti sluzeb. Za to snad tyto vypadky stoji.
Take je dobre mit na pameti, ze tyto problemy se tykaji pouze pc platformy, ktera je ekonomicky nejslabsi a nejvic zamorena piraty. Na druhou stranu, anno si na konzoli nikdo nezahraje. -
-
PC hráči mají nárok na stejnou kvalitu služeb jako konzumenti toasterů, zaplatili si za hru jako všichni ostatní. Klidně si může být na compech i milionkrát víc pirátů, ale to Ubishit nijak neomlouvá.
-
-
A odkud se ten narok bere? To je jako rict, ze cinane, cesi i americane maji narok na stejnou kvalitu sluzeb. Kvalita sluzeb se odviji od vykonnosti ekonomiky a ta proste neni vsude stejna. Ani na konzolich. Kdyby vsechny platformy melá mit stejnou kvalitu sluzeb, museli by mit spolecnou ekonomiku a silnejsi platformy dotovat ty slabsi. Tim by se na slabsich platformach kvalita snizila a na silnejsich snizila (a pk by muselo byt stejne vsechno, ceny her i grafika atd.). A to si myslim neni spravne, zvlaste v trznim prostredi, kde ti nic nebrani vyuzivat sluzeb platformy, ktera ma kvalitnejsi sluzby. Uvedom si, ze konzolivi hraci maji napriklad vyrazne drazsi hry a ze z tohoto rozdilu jsou ty sluzby financovany. Uvedom si, ze ac celosvrtove se konzolovych her proda vic nez na pc, tak v cesku je to naopak. Takze cesky konzolovy hrac plati za hru vic nez pc hrac a presto ji casto ma bez lokalizace. Zda se to nespravedlive, ale vychazi to z ekonomicke podstaty veci. Kdyby mely byt vsechny konzolove hry lokalizovane jako ty pc hry, museli by to cesti pc hčaci dotovat. V dusledku toho by to bud zdrazilo pc hry, nebo by tech lokalizaci bylo mene. Bylo by to spravne? Ja myslim ze nikoli.
-
-
prosimte to myslis jako joke? byl sem nucen prikoupit mapy na settlery a ten jich online obchod vypadal takto. V patek zaplatim s tim ze me do mailu prifici cdkey. Celej vecer cekam a nic. Tak si rikam dopytle tak to o vikendu hrat neubdu. Pres tyden mi to pak poslal nejaka robot sekretarka co taha ty cdkeye snad z excelu. Takze takove sluzby si dneska muzou stric do h4jzlu. Jesli se pustili do necheo slozitejsiho jako je serverova farma s tim jeijch pristupem je jasne ze nebude do jara hrat hahaha jeste ze mam homam i setlery za sebou *1*
-
-
Naprosto vazne, podpora pc je u ubisoftu mizerna (vysvetlil jsem proc), proto si jejich hry kupuji na konzole a nemam s nimi zadny problem. Na ty pc only si nechavam zajit chut.
-
-
Beeee! Beeeeeeeeeee!
ovca *7* -
-
Tesi me, jejdasek. :-)
-
To je jejdásek, člen Ligy vrahů ochránců Pirátů a lovec pc lidí, držitel zlaté sekery, lovec torrentů, smrtihlav Sonyjské aliance.
-
-
šílenej kok*t to je leda tak.
-
-
-
Jejdasku...Už ani nemám sílu na ty tvoje kecy reagovat nadávkami či vysvětlováním. Jsi opravdu nemocný člověk a syndrom PC se u Tebe projevil naplno.....Proč když Sc II při správě servrů zajistila náhradní a hra nefungovala cca 35 minut a přitom ji hraje tolik hráčů, kolik jich hraje všechny Ubisoft hry dohromady? A Sc II opravdu není na konzole.....
-
-
Co to zvatlas? To co jsem napsal je hola realita, i kdyz se to pc fanatikum, presvedcenym o nadrazenosti jejich platformy, nelibi. Znovu opakuji, ja hraju na pc i na konzolich a na pc utracim zhruba stejne penez. Na herni scenu se divam objektivne, to neni pc nemoc, tou trpis ty sam.
Tvuj dotaz postrada smysl. -
-
Ty a objektivně. Umřel jsem smíchy.....
-
-
Z pozice vericiho pc fanatika se ti to tezko posuzuje, takze tva reakce me nijak neprekvapuje.
-
-
Da, s rozumnymi lidmi diskutuji vecne a bez problemu, verici pc fanatik je ale tvari v tvar ocividnym faktum v koncich a nezmuze se na nic jineho, nez urazky. Ale to jen potvrzuje, ze mam pravdu. Kdybys mel verohodny protiargument, pouzil bys ho, kdyz nemas a kdybys byl normalni, uznal bys, ze mam pravdu. No a v tvem pripade z tebe sala vztekla bezmoc a snazis se zahojit aspon urazkami. Mne tim neublizis, jen odkryvas, jaky jsi ubozak a fanatik, jak jsi utrzeny od reality a neschopny racionalni diskuze.
-
Kouříš často ptáky přes tepláky? (Jinak se snad na tee už reagovat nedá...)
-
-
-
-
-
Hm... zlepšení kvality služeb. Jako nejlepší zvýšení kvality by bylo vys*at se na celej tenhle buzerovací systém pro platící zákazníky.
Jejich migrace, naše migréna.
-