Přejít na výpis diskuzí
Mikoláš Tuček o důvodech, proč PC půjčovna her Frag.cz neuspěla
29.7.2012 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Já mam taky diplom - za první místo ve výtvarný soutěži a nikomu to neřikam.
-
Přesně, půjčovna by fungovat mohla, ale museli by tam mít lepší hry, a ne tetris. Když jsem se tam díval a hledal něco, co by mě zaujalo, našel jsem tak dvě hry. Bohužel už notně starý, takže jsem je měl dávno koupený.
-
jojo s tou hlavičkou t-mobile je to průser, já taky v česku skoro nic zásadně nekupuju, protože jak je na to uvalená DPH, tak to je pod hlavičkou české vlády, že jo, a to jako je docela problém, těm já bych nedal ani korunu....
-
Já to Tučkovi psal už jako čerstvě diplomovaný debil, že to fungovat nebude! A hele, jsem nejchytřejší na světě! Však mám taky diplom
-
piratebay má 150 mil.užívatelov a všetky hry zadarmo...tam je pes zakopaný :-)....stiahnuť torrent je lahšie ako vytiahnut kreditku, ktorú 90% 15 ročných ani v našich končinách nemá....čiže hlavná cielova skupina
už len preto, že to bolo pod hlavičkou T-mobile by som tomu ani ja nedal ani korunu....další problém..... -
Pomer cena/obsah bude u te kabelovky daleko lepsi nez u vetisny AAA wannabe her.
-
proc by to nefungovalo? Jen ne s takovyma hrama...v uk si muzes zaplatit 10 liber a zahrajes i takovy pecky jako Zaklinac 2, assasiny atd. Ted se mi nevybavi nazev obchodu ale nedavno jsem na to koukal. V katalogu meli o spoustu her ktery neznam a vypadali vic nez slusne. A tim myslim opravdu hry. Ne 2D hopsacku kterej je plnej katalog na fragu
-
celkem právě v poslední době frčí vlna retro a anti casual - viz dark souls, path of exile atd. Vracíme se zpět k hrám, které byly o výzvě a to mi naprosto vyhovuje.
-
Pravda.Level už "úspěšně" pokořil 4ooo prodaných výtisků, takže to s ním vypadá velice zle....
-
ale kabelovku maj všeci a cigárem taky mnohej nepohrdne *1*
-
neuspěla protože je to půjčovna a není například "on-line půjčovna" dnes funguje systém "if you like it. buy it!" a ten je těžký trumfnout..
-
Je to škoda nebyla to špatná věc ale v době kdy jsou u nás lidi radí že maj co do huby a neprší na ně je to moc velkej luxus ,ale dneska kdo nemá průměrnej měsíční plat a chce hrát si to prostě ukradne z torrentu nebo na Waru. *9*
-
"Viac takýchto skúseností"
Pán se asi rád popase na cizím neštěstí. Tak to si musel chrochtat blahem, když tady nedávno jeden z tvůrců brečel nad koncem Game Page. A do budoucna se určitě můžeš těšit na pohřeb LEVELu a SCORE. -
Půjčovna her je stejný nápad jako kdyby teď někdo začal prodávat filmy na VHS.Tohle už prostě fungovat nikdy nebude.
-
Dobré interview! Viac takýchto skúseností ;)
-
PC půjčovna her= prodejna písku v poušti?
-
Online půjčovna her? Od začátku mi bylo jasný, že je to nesmysl. Nedivím se, že to neuspělo.