Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to Tučkovi psal už jako čerstvě diplomovaný debil, že to fungovat nebude! A hele, jsem nejchytřejší na světě! Však mám taky diplom
    • Nevím jestli ti to ve školce říkali, ale používat titul který ve skutečnosti nemáš je trestné a protože v dnešní době není problém zjistit kde bydlíš je dost možné že už se na tebe zaměřila policie. To asi nebudou mít tví rodiče radost
    • Veskoslav
      No jestli máš diplom jako Rimmer, tak se ani nebudu divit:)
      • Amylee.Anderson
        To by si dal za jméno BDP. SDP. :D
    • Amylee.Anderson
      Já mam taky diplom - za první místo ve výtvarný soutěži a nikomu to neřikam.
      • To proto, že ten můj diplom není z první třídy! Ha!
        • vlastik.plaminek
          Dle komentářů to odhaduji tak na předposlední ročník mateřinky.
          • Protože diváci Vlasty Plamínka jsou na vrcholu inteligence v naší společnosti...
            • Bouzku, ty jsi ostuda českého školství. Jestli má takovej pitomec jakýkoliv diplom, tak spějeme opravdu do kelu.
            • Amylee.Anderson
              ÝÝ TAKA TAKA HŮŮŮŮ. (nová verze "amen")
            • vlastik.plaminek
              Kult mých uctívačů a přisluhovačů se každou minutou rozrůstá geometrickou řadou. Do několika dnů ovládnu svou dynamickou meditací většinu národa a do několika týdnů celý svět.
              Přestanou existovat všichni falešní bohové a proroci. Jediné, co budete uctívat, je štěně.
              (Teď si představte šíleně maniakální smích, který slovem nejde zachytit)
  • Koukám, žč se tu za mě někdo vydává a poté píše na web jako anonym dehonestační zkazky. Domnívám se, že už toho je tak akorát dost. Přes IP adresu si tě zjistím.
    • Ty píšeš na web jako anonym tak zalez *1*
  • Prosím o smazání všech dehonestačních příspěvků od toho tvora, který se za mě vydává. Velice děkuji.
    • Mgr. Tomáš Bouzek -> (skrytá identita) <- ?
      *4*
  • protoze to je hovadina
  • Půjčovna her..to už asi pomalu vymizí..teď už akorát všichni stahují...a jen v některých případech kupují hry..nemyslím si tedy,že by to půjčovny her měli lehké a teď se to projevuje.. *9*
  • Byl to projekt na pitchu a je jedině dobře, že skončil.
  • Zdravím, ráda bych věděla, jestli je možné v ČR nebo SR najít ještě nějakou půjčovnu PC her? Jak hledám tak hledám na googlu nemůžu nic najít. Nevíte někdo o něčem? pošlete kdyžtak prosím odkaz na mail: omnes-seethis@seznam.cz díky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit