Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takových let už je po smrti a člověk ve své naivitě bude doufat dál.  

    • Jack1947

      Fallout nebo kdo ? 😯

  • Prečo?  Už TES on line nebola diera do sveta. A tak prečo to skúšajú znova? A prečo nám tým kazia hernú sériu? Single player TES aj Falloutov sa predalo dosť, aby zbohatli a aby aj videli, že je o to záujem. Na multiplayerové hry sú tu iné pre tých čo ich to baví. TES a Fallout mi nikdy ako on line neposkytnú to čo ma na tých hrách bavilo. Objavovanie sveta, interakcia s postavami, ovplyvňovanie života postáv a miest cez vedľajšie úlohy, dopady mojich činov a aj budovanie nejakého vlastného domčeka. Multiplayer nikdy neposkytne taký zážitok ako single (a single nikdy takú akciu ako multi, to by malo byť jasné). 

    Ubisoft nás takmer zadusil, že nám dával to čo sme chceli, ale bez prestávky. A Bethesda ide opačným smerom, chceme to, otŕčame peniaze aby sme si mohli kúpiť nový diel TES a Fallout a oni ich nechcú, lebo si myslia, že stvoria nový WoW, jednoduchú zlatú baňu. Ale to sa mýlia. 

    • twicer

      Ber to tak že z pohledu společnosti vlastníš zvučnou značku a současný herní svět doslova blázní ze všeho co je online a dá se streamovat.. hry jako pubg, fortnite i gtaonline vydělávají miliony dolarů s minimálním úsilím. Z tohodle pohledu by byla naprostá hloupost kdyby si nezkusili urvat svůj podíl.

      Už je to docela pár let, kdy se hry dělali hlavně jako zábava pro pařany, dneska už je to čistej business a kalkul. Velké prachy se už investují jen do jistých projektů které reflektují současné trendy..

      • Chápem, že je to o peniazoch. Ale aj tam si treba konkurovať a lepší vyhráva. Za značku Fallout asi nebudú pýtať málo. A ľudia si zrejme skôr pôjdu zahrať to kde majú herných partnerov, alebo do čoho investovali už roky času (WoW), alebo čo je lacnejšie, ak toto neposkytne nič iné.

        TES online mal tiež potenciál, bohatá história značky a sveta. A skončilo to ako priemer. Nie fiasko, zarobili, ale nebola to zlatá baňa. Iste, každý (aj ja keby som vlastnil štúdio na hry) by chcel ľahký zárobok. Jednu hru, kde len robíš aktualizácie 10 rokov, alebo jednoduché paškvily, ktoré ľudia hrajú na rôznych platformách. 

        No Fallout na to nemá potenciál. Samotný štýl MMO hry ťa pri pripraví o zaujímavé úlohy, príbeh, ovplyvňovanie sveta a postáv - v podstate o všetko zaujímavé. Zostane postapokalypticky svet na štýl survival hry s bojom medzi hráčmi. 

        Tento trend je už dlho. A vždy sú to len krátkodobé boomy. Pred pár rokmi musela mať každá hra napojenie na Facebook a dokonca nejaké veci do hry si získal, len keď ste si to posielali navzájom a podobné nezmysli. To sú také blbosti ako nejaké módne výstrelky, či roztrhané džínsy (chudáci netušia, že to nosili speváci v ČSSR v osemdesiatich rokoch a myslia si, akí sú moderní). V hrách to len otravovalo a nemalo to zmysel a ani budúcnosť. 

        GTA5 mohli tiež len vsadiť na istotu. Mať proste ďalšie GTA a aj tak by sa ho predali milióny. ale šli po kvalite a hromade detailov v hre. To isté Red Dead Redemption 2. Tak isto Witcher 3, alebo (aspoň tak vyzerá) cyberpunk. Keď máš hru do ktorej boli investované prachy, ale aj snaha tvorcov, tak si každý kúpi tú lepšiu. Pri GTA boli pokusy ako True Crime, ktoré zlyhali a potom aj dobré ako Sleeping Dogs, ktoré bolo super, ale nesplnilo očakávania. Preto zrejme aj Ubisoft odkukal od Zaklínača čo mohol. Veď majú x hier a až v Origins sa prvýkrát objavili unikátne vedľajšie úlohy. 

        Máme toľko veľa hier a vďaka zľavám na steame je vždy čo hrať (nik nechápe tých čo sa sťažujú, že nie je čo hrať), takže sa tomu musia prispôsobiť aj kvalitou hry. Len giganti si to nechcú uvedomiť (ako EA večne). Ale to všade, ako aj vo filmoch, či seriáloch. Niečo je úspešné, tak to dajme PG13, aby sme zarobili viac. Ale to že je to prístupné pre deti už odoberá filmu mnoho z jeho vlastnej podstaty, ak šlo o akčný, násilný, či inak ladený film/ seriál pre starších. A potom sa čudujú šéfovia, že prečo to nezarába. To je tak, keď majitelia sú len finančníci, čo nechápu čo ľudia chcú. 

    • Jack1947

      Přesně tak beru to jako takový experiment a za rok zas u Sp Fallout5 ( doufejme že s lepším enginem ne tohle kostrbaté , okousané tfujx)😀

  • Gratuluji Bethesdě k vytvoření první Fallout hry, která mě vůbec ničím neláká. Člověk aby se začal bát o TES6 :-/

  • Týjo! ´Úplně všechno na tom vypadá absolutně strašně, jak se jim to povedlo? Tak takhle se asi těží značka.

  • Morlang

    Tohle bude těžkej pain. WELP čas na to nainstit si New Vegas a přemodovat ho k prasknutí.

  • Carnage666

    Ta grafika vypadá nějak hůř jak ve F4 a to jsem myslel, že je úplně stejná. Doufám že to Bethesdě bouchne do ksichtu a Howard se chytne za palici...

  • readyxx

    jak rikala jedna "moudra" zena?... ja videt velky spatny , vats  ocividne zbytecnej, chozeni ze servru na servr super..takze kdo prvni prijde ,prvni mele a zbytek muze jit do prd*e, tvorba postavy ..uz se  tesim az tam bude skotacit  tucet takovejch vyzranejch gomezu  v ruzovejch leginach s pripitomelou huckou   ,kde na me budou ukazovat Kůůl  pozdravy  a pritom hopsat kolem ,

    kazdopadne  : takze bez pribehu? motivace  jen na to abych grindil nakej atom ,za ktery si koupim  kostym obriho dilda , zakladna zbytecna?... a vlastne ani zabijet ty 13lety smrady co vystrcej rypak z valutu  nemuzu ,jelikoz se mnou hra vy..be..takze zbyde jen prozkoumavani  mistni faumy a flory...hura ..a ja uz myslel ze to bude jen  spinavej, drsnej ,cernym humorem prosaklej boj o preziti v post apo... neco jako F1-f2 ve 3d riznutej  nv ..palec hore  :)

    • Carnage666

      Absence nějakýho story modu je už dlouho známá a je to taky důvod proč ta hra vyjde tak brzo po ohlášení, nemusí dabovat NPC dialogy protože tam žádný nebudou a zároveň je vývoj asi nestál moc (Fallout 4 reskin bez story a dialogů).  Myslím si že hra bude kvůli tomu působit hodně prázdně.

    • Jack1947

      prvni mele a zbytek muze jit do prd*e

      Za ten rým plus lol😀

  • Kozy

    Já prostě furt nechápu pro koho je tohle určený. Pro milovníky Falloutů asi ne, pro hráče Arku, možná?

    • twicer

      A co takle prostě pro ty, kterým se líbí fallout i hry jako ark? Lidi uvědomte si safra že nejste středobod vesmíru, na jednoho kterému se to nelíbí je klidně dalších deset co si to rádi zkusí a nemusí to být uječené děti s komplexy, které se vyžívají v trýznění svého okoli. Stačí ti parta lidí v podobném věku kteří chcou zažít společně dobrodružství v otevřeném světe, už ve F4 sem si na každém druhém rohu říkal jaké by to bylo kdybych tu byl se svou partou..

      Vše záleží jak celý design multiplayeru bude vypadat v praxi, ale na základní myšlence kooperace ve velkém otevřeném světě nevidím absolutně nic špatného... Ono to není vždycky o laciném příběhu, který v 90% skončí zabitím záporáka. Survival hry jsou i o adrenalinu, strachu a poznávání svého okolí.. Pokud si nic podobného v žádné hře nežažil tak dokážu pochopit tvůj nedostatek fantazie, ale i todle může být skvělým herním žážitkem. Něco jako hokej, nebo fotbal.. dokáže to být vzrušující zážitek jak pro hráče tak i pro diváky ikdyž ztoho nic jiného než skóre nevzejde.

      • Jack1947

        Tak už ted je jasné že to bude asi hit na TWITCHči ale proto ten wall of text snad nebyl potřeba ne ? Jsem netušil že FALLOUT měl bejt někdy v budoucnu MMO on ten mp už se snaží prolačit i do Cyberpunk a to je co říct🤮

        • twicer

          Snažil sem se to zformovat aby to tvůj mozek pochopil. Jestli tohle považuješ za Wall of text tak hlavně nechoď do knihovny. Neumím psát po nesouvislých větách které pak nedávají ani smysl, tak jak ty to rád, je mi líto..

          V dnešní době je na trhu spousta mp i sp her, proč mají potřebu jedinci kteří hrají primárně jen jedno potřebu neustále vyjadřovat se i ktomu druhému je mi záhadou..

          • Jack1947

            Zeptal bych se kdo si, "anonyme" bez obrázku ale radši to tak nechám :P

            • twicer

              😀Chodím sem už roky, navíc je to normálně registrovaný účet takže nevím co to zas zkoušíš za konfrontace. Jestli todle bylo to nejchytřejší co si dokázal vytlačit na mou reakci tak di zas o dům dál ty obrázku ricka grimse..


              PS: jo a nezapomeň si to olikovat 😂

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                Heheh další paranoidus,m tak já si teda olajkuju at máš klidné spaní 😉😛😂

                • twicer

                  Reakce na příspěvek:

                  Těžko říct co je horší, jestli si to dělat sám, nebo mít fanouška co projíždí diskuze několik dní starých článků aby tvé moudrosti mohl lajkovat :)

                  • Jack1947

                    Reakce na příspěvek:

                    Aspon že jsme se zbavily paranoje že si to lajkuju hlavně sám, i když ted to už dělám pokaždé když mi přiletí lajk. Nevim co je horší jestli někomu závidět na internetu že je na nějakkém webu populární s nepřílíš světobornými nebo poplárními názory😀😉


                    Všimi si že většínou lajkuje dle reakcí takže ho zajímají reakce.

                    • twicer

                      Reakce na příspěvek:

                      Hele záviděl bych, kdyby bylo co. :) Pro mě je to spíš další ukázka úpadku rozumu než čehokoliv jiného, ale je fakt že už bych se nad tím dneska neměl ani pozastavovat..

      • Morlang

        :D ROFL

        • twicer

          Zalez si zpátky do NeW Vegas a pšt :D

    • readyxx

      ja bych rekl ze zkusenosti z prace, ze tak pro ty decka co ted zijou fortinite ,jutuub a poradaj celenze na to kdo si na sebe propiskou nacmara vesti sra..c ( vyhral to 12letej reta..r s curak..m na ruce..haha),,,, tam si ted muzou vesele poskakovat a posilat si srdicka a smajliky zatim co  par metru od nich bude padat atomovka

      • Veskoslav

        Nemůžou. Protože to stojí prachy:)

    • Jack1947

      Tak hlavně pro lidi co milují grind, MMO a mikrosrance 😀

  • MickeyMutant

    To snad nemůžou myslet vážně s aplikací toho V.A.T.S. systému. Něco tak děsivě nepovedenýho a komicky pitomýho se vidí opravdu jen zřídka. A tohle měl bejt Fallout, bože.

    • Morlang

      nechápu proč aspoň nedotáhli to, že při vatsu automaticky sledujete hlavní protivníka...

  • Jack1947

    Mikrotransakce to je hnůj🤮

    • Kompost

      Jack, zas si si precital iba perex co?

      • Jack1947

        Kompost zase Jackovu reakci k perexy , což ?

        • Kompost

          neda mi to, uz som raz taky :D

          • Jack1947

            hehe 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit