Přejít na výpis diskuzí
Miliónového turnaje v Dota 2 se zúčastní i Češi!
16.8.2011 | Martin Bach
46 příspěvků
-
Redakcia: je to cesko-slovensky tym :)
-
Už to chvílema funguje ,ale občas to vypadne .
-
ozaj , co to vlece TIdehunter v ruke ? to je zdechlina alebo co :D
-
-
to je rybi zdechlina, nemuzu se na ni prestat divat jak se krasne animuje kdyz ji za sebou tahne :D Definitivne nejlip udelanej hero zatim
-
-
jj souhlas, ta zdechlina je nejvic mocna :D, se tomu porad smeju jak je to super ! :D
-
-
super je na tom modelu jak ma krasne udelanou tu svrchni texturu, ze vypada jak takova ta hladka rybi kuze, proste takova leskla a jemna, mazec :-)
-
-
-
-
Preco tam neni komentar?
-
Predpokladam, ze soucasna verze nebyla dodana prilis mnoha hracum. To jako trenovali porad proti stejnym lidem, proti kterym ted nastoupeji na turnaji? Nebo proti botum? :)
-
-
Oboji
-
-
Tak jsem chvilema sledoval zapas na streamu, ale 94 min mi prijde fakt ulet na jeden zapas. V LoL si musim nechat tak 60min cas na jeden zapas, ale jen pro jistotu vetsinou to neni potreba, a i tak mi to prijde docela dost. Hru jako takovou tezko soudit, kdyz nevim co tam zrovna delaj.
-
tak hodne stesti borci :)
zitra se na stream rad podivam.. furt s tou hrou delaj takovy cavyky a nic neukazali, ze se nato budu muset podivat jestli to halo okolo zato stoji ;) -
Rek bych, ze kluci nemaj moc sanci proti cinanum z Nirvany, MYM, GGnetu nebo treba NaVi..
Ale hodne stesti samo:) -
Ať se daří, borci.
-
EHOME, iG ve skupině... to se tam asi jedou jenom podívat na město :-)