-
Keď vám tak vadí hrať za USA skúste si predstaviť ako by sa hralo za francúzov... ...pravé tlačítko myši "odhodiť zbraň " , lavé " vztýčiť bielu vlajku "
-
-
The French government announced yesterday that it has raised its terror alert level from “Run” to “Hide.” The only two higher levels in France are “Collaborate” and “Surrender.” The rise was precipitated by a recent fire that destroyed France ‘s white flag factory, effectively paralyzing the country’s military capability.
- John Cleese -
*1* -
-
sice pritazene za vlasy,ale pobavilo *1*
-
-
Další všeobecný omyl... :D
-
-
Francouzi jsou strasnej narod, to je fakt. Ten co stoji v jejich cele to jen dokazuje.
-
-
-
pokud bude hratelnost delší než 6 hodin tak to bude pecka.jinak se o tu hru moc bojím.
-
-
Proč se bojíš? Battlefield série byla vždy o MP a ten by měl být spíš na roky, né na hodiny. *3*
-
-
Je smutný, když "realistickým rázem" myslí výhradně grafiku a zvuk... nebo americkým vojákům na jejich displejích vyskakují QTE tlačítka.
-
-
vzdyt dle meho mineni u strilecky dela azmosferu hlavne zvuk, grafika a jeste bych pridal dobrej pocit ze strelby. Na pribeh se.re bilej tesak, to je u FPS az na druhem miste. Aby to nevyznelo spatne, pribeh je urcite potreba, ale atmosferu ve strilecce tvori to co sem napsal prvne.
-
-
Ale jo, přiznám se, že u stříleček dokážu trochu tupější příběh prominout, spíš mě štvou prohřešky proti elementární logice (je někdy úžasné sledovat level design z praktického hlediska, nejeden architekt by se divil), pokus dělat spektákl za každou cenu, klišovité postavy. Se přiznám, že už bych si zahrál nějaký nový, komorní SWAT nebo R6 (nemyslím ty moderní Las Vegaské slátaniny).
-
Nedelal Ty jsi nahodou CoDa?
-
-
Asi te prekvapimmm ale hral sem jen jeden dil CoD (nevim uz kterej, byla to 2ha svetova) a po pul hodine sem to vymazal a uz sem k zadnemu CoD nepachnul.. Za ideal u fps je pro me HalfLife2 (uz se opakuju, pac to pisu celkem casto), kterej mam ted zase rozehranej a ten ma prave to, co sem postoval - paradni zvuky i na dnesni dobu a stejne tak grafika po tech letech neztratila nic ze sveho kouzla. A wo tom to je :-)
-
tym chces akoze povedat ze cod ma dobru grafiku? ROFL.
-
-
-
-
Noooo... At' to nadupaj sebevíc, myslím si, že nám jde především o příběh a kvalitní akci. Pokud' to bude zase Amerika,Amerika tak mě to fakt nasere, protože to, že jsou Američani ,,Nejlepší'' Už víme dávno. Když už tak bych uvítal smutný a klidně špatný konec *2* Alespon' by američani zase nezachránili celej svět. :D
-
-
docela by mě zajímalo, které země jsou těm perma-antiami vzorem ...
-
Dovolim si nesouhlasit. "Nam", teda fanouskum serie Battlefieldu, jde predevsim a hlavne o multiplayer.
Pokud by bylo na me, tak singl klidne vyskrtnu a soustredim se jen a pouze na MP
*5*
Uz Bad Company 2 na PC ukazala,ze singl panum autorum moc nejde, takze neocekavam,ze by BF3 byl nejaky prevrat,ktery by singlem dobyl prvni pricky prodejnosti.
-
-
Nevim co resite Americany ?? Co vas porad sere ano jsou vsude po svete ale to jsou oni a na samym pocatku to byla Evropa kdo je tu chtely neniliz pravda ? 2 Svetova Valka skoncila jak skoncila prave diky nim. Jejich jednotky drzely rusaky v sachu i behem Studeny Valky. Dneska jsou od Afghanistanu pres Irak az k Libyi a co vas na tom sere. Ze oni utraci miliardy za vojaky vystroj atd. tim jak se chovaj patri k tem nejlepsim armadam sveta. Tahle hra nechce ukazat Americany jako super hrdiny nebo tak tahle hra chce ukazat boje dnesnich jednotek v co mozna nejrealnejsim provedeni. Pribeh je jen jako koreni v tyhle hre. Mimoto s tim co amerika vymyslela a prinesla do Evropy byste meli bejt radi ze mate vubec co hrat.
-
-
Američany tu každej řeší protože jsou podle nejchytřejších čechů tupej národ (přitom maj nejlepší školy a každej považuje za čest jít do Spojených států studovat) a nebo jsou tlustí (my Češi máme co řikat, podle průzkumu jsme nejtlustší národ v EU) či podle různých konspiračních teorií chtějí neustálými válkami ovládnout celý svět (co na tom, že je to jejich zásluha, že můžeme svobodně vyjadřovat své názory na internetu, který mimochodem taky vymysleli ti hloupí Američané).
Jinak samozřejmě s tebou souhlas. -
-
Omyl, chlapče. Internet (http) vymysleli v CERNu ve Švýcarsku jako (původně) interní síť... A všichni tu nadáváte sami na sebe, neboť Američané jsou pouze potomky evropských kolonizátorů. Nemaj ani svojí historii (resp. ta jejich začíná na přelomu 15. a 16. století). Nikdy jsem Ameriku nechválil, ale je pravda, že nebýt USA (a z části i Německa), byla by teď celá Euroasie nejspíš ruská...
-
-
Tvá poslední věta je pravděpodobně pravdivá. Otázka je jestli je lepší bejt pod Ruskem nebo pod USA. Nejlepší by bylo nemuset lézt do prdele nikomu, ale to se v ČR nenosí a nikdy nosit nebude
-
-
-
Americani byli vzdycky hrdi na svuj narod.. Nevidim duvod, proc udelat hru a svou armadu si hanit.. takze s tebou vicemene souhlasim..
-
-
Já měl dojem že DICE sou Švédi, nebo tam někde ze Skandinavie
-
Na svůj národ? Američani? Co to?
-
-
američani se považují za národ už pár set let, ať se ti to líbí nebo ne.
-
-
A mají na to samozřejmě úplně stejné právo, jako jakýkoliv jiný národ.
To, že Evropané před několika sty lety při osidlování Ameriky původní obyvatele vraždili, to je jiná věc. -
To je ovšem jejich blud.
-
-
Asi myslel Indiány z rezervace, určitě nemyslel evropský kolonisty který tu zemi masivně obsadili teprve nedávno před 300 lety.
-
-
-
Neser do toho politiku, ať máš názor jakýkoliv, k této hře je to naprosto nesmyslné, běž si o tom psat na novinky.cz nebo na idnes, tam je hňupů co to píše všude dost. Tohle je jen hra. Ahoj, zavři zasebou dveře.
-
-
Mhmm, při kratším zamyšlení jsem si uvědomil, že jsem na tebe reagoval unáhleně ačkoliv sis to zrovna tolik nezasloužil, omlouvám se, byl jsem trochu znechucen z diskuzí na zmíněných zpravodajských serverech a reagoval jsem špatně a rychleji, než to promyslel, promiň. *3*
-
-
reagovals dobře, jen lidi co vědí houby o USA a jejich vztahu k 2sv. válce můžou mluvit tak jako von. Chtělo by to víc se učit historii a míň hrát.
-
-
To mas tezky,kdyz vyrustaji v dobe,ve ktere jsou neustale masirovani tim,jak je americka armada idilicky vykreslovana, jak z her, tak filmu.To ,ze realita je ponekud jina jim jaksi nedochazi.
-
-
-
-
-
Další z mnoha matoucích nadpisů. *7*
-
-
Hlavně je to dost ošemetné. Někdo by to mohl vstáhnout na sebe. Fanoušci ARMA by se nám vysmáli. Ale myslím, že jde hlavně o realistickou ( uvěřitelnou ) grafikou a zvuky.
-
-
Chtěl bych video z multiplayeru (nebo ze singlu...) ze kterého bych se chtěl dozvědět několik detailů... jako je např. jestli jako v jednom gameplay videu popraskala celá silnice a všude byly díry tak jestli to jde udělat i v multiplayeru a nebo to bylo jen naskriptované.Nebo prostá destrukce vozidel jestli budou v jedné chvíli v celku a potom se po výbuchu promění v černý vrak nevím , doufám že to bude vše na 100%. A nějakou destrukci auta, helikoptéry,letadla bych milerád přivítal.A kdyby trošku změnily způsob sprintu při kterém křečovitě držíte zbraň před sebou a není tam náznak pohybu.Prostě to chce čas a čekat , ale věřím že to bude stát za to ( aspoň doufám *2* )
PS: je to můj názor takže se neukvapujte *3* -
-
no mě by se tam taky líbil damage model jako ve šturmovikovi :D (nebo ty pokročilejší modely v simech od DCS)
-
-
Já myslel jako např. když někdo sestřelí stíhačku nebo vrtulník tak třeba jako byla sestřelena ale ne hned nevybouchla (v některých případech ano) a prostě rotovala k zemi a popř. se pěkně rosekala do nějakého baráku nebo na silnici .Prostě by to vypadalo zajímavě *2*
-
-
no však přesně to máš v těch hrách co sem psal, navíc tam krásně vidíš díry po průstřelech,odlámaný plechy,urvaný křídla a podobně :D jenže pochybuju že s něčím takovým by se kdo piplal v nějakých jiných hrách, než letecký simy (případně nějaký realistický závodní simy, co se týče "pozemní techniky") :(
-
-
-
No jak tady píšeš o zničení silnice,vozidel...tak to už je v BFBC2 když je vrtulník,tank atd nějak poškozeno,tak je vidět na vozidle že už prošlo nějakým bojem...a silnice nebo zem,když do ní střelíš raketou nebo dělem,tak je tam také viditelná stopa,takže toho bych se v BF3 neobával.
-
Idealni destrukcni model pro vojenskou techniku mel podle me prvni Flashpoint. Vozidla postupne pri poskozovani tmavla a kdyz zcernala tak vybuchla a zmenil se model na nejaky vrak, coz uz je podruzne. Slo ale rychle poznat, v jakem je ten ktery kus stavu a pritom to prilis neprodrazovalo vyvoj hry jako nejaky slozity destrukcni model pro kazdy kus .
-
-
Joo to byly časy, když jsem ujížděl v Humwee a střílelo po mě BVP, chvilku to vydrželo ale pak prostřílený vokna, kouř z kapoty a pak jsem chytře odbočil do lesa a rozbil se o strom *1*
-
-
-
Dobrý príbeh je polovica úspechu....čo tam po tom že sa niekde odlupne omietka hlavne aby to malo dobrý príbeh....
-
-
No příběh střílečky typu battlefield bych nehledal, ale kdyby přenesli engine do jiný hry, nějaká třeba scifi, tak by to určitě pomohlo naplnit atmosféru.
-
-
Me jen udivuje jak to porad vychvaluji "jak je ten engine supr a ze umi to a to" aby to nedopadlo jako s CRYSIS 2 (aspoň umně) ja DICE fandím mají našlápnuto k FPS roku, ale až na to dávaj BACHA.
-
-
Podle toho co jsem četl a co takhle vidím...tak myslím,že BF3 bude akční hra roku.Ano jsem fanda BF serií :-) to nepopírám...ale chápu,že Crysis 2 dost klesl,když tolik sliboval,ale bohužel to není jenom kvůli Cryteku,ale hlavně kvůli Nvidii,která bohužel nemá tak skvělé DX11 vyladěné a ani grafiky na tom nejsou nejlépe.A protože Crytek a Nvidia spolupracují,tak se díky Nvidii udělala tahle plychta,že DX11 v Crysis 2 bude až za delší dobu v nějakém patchi nebo tak něčem.A EA a DICE spolupracují nyní s ATI/AMD,která je na vrcholu nyní,takže myslím,že se nebudeme muset ničeho obávat ohledně BF3
-
-
Mas to trochu pomateny.Crysis 2 vypada tak jak vypada,protoze je primarne delan na konzole i kdyz se vsem snazi namluvit,jak je pro ne pc verze duelzita.To nema nic spoledneho s nvidii.To,ze nvidia nema "tak skvele d11" svedci o tom,ze nevis o cem mluvis.
BF3 vypada tak dobre,protoze pc verze je vytvarena zvlast od konzolovych verzi,ktere nebudou vypadat tak, jako v tech gameplay videiich.
-
-
ja vazne zasnu nad tema vyrokama co se tady ve foru celkem casto objevuji o fps roku.Je teprve zacatek roku,z BF3 je vseho vsudy par obrazku a 2 gameplay videa ,ale nekteri uz tady vedi,ze to bude fps roku *1*
-
-
mě až tak nějakej příběh a sp nezajímá těšim se na mp
stejně jako v BfBC2 jsem hrál sp jenom jednou a BF2 tam žádnej nebyl a bylo mi to jedno