Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kissino81

    Ne...prtostě Minecraft ne.Jsem nektnutý a tak to i zůstane.Tak přísahám.

  • Jack1947

    No nalepit k tomu Minecraft, doufat že to tak podpoří prodeje je poněkud bláhové(i když bohužel i dost efektní protože to lidi přes to koupí) ... nicméně věřím recenzi v Replayi zbytečná hra ;)

    Rpgček podobných je fůra proč by se člověk zaobíral jedním jen kvůli tomu že to je majnkraft...

  • Veskoslav

    Nemyslím portování do vzduchu:) Ale poslední mapa, kde jsou plošiny, co tě vyhazují do vzduchu a házejí na další "hradby", tak se mi několikrát stalo, že mě to vyhodilo do vzduchu a já tam zůstal trčet:) Samotná hra mi nespadla ani jednou, vše na max a zamknutých 60 fps. Možná po přidání obsahu se do hry vrátím, ale zatím mě to moc neláká. Ale jak říkám, nemůžu si stěžovat, protože jsem to hrál v rámci Game Pass a je to v pohodě za tu cenu:)

  • cNNk

    Na switchy problem s tim, ze by me to portovalo do vzduchu nemam, pohyb je v pohode. Jinak obsahove je to slabsi, taky to neni hra za plnou palbu. Brzo prijde DLC kde bude Jungle .. nove enemy, itemy, atd. Pozdeji prijde arkticke DLC a bude i obsah zdarma. Ja to bral jako oddechovku ...coz to splnuje. Pocitam trosku s tim, ze hra ma potencial se rozvijet, stejne jako puvodni minecraft.

  • maros.goc

    7/10 pre tak absolútne priemernú hru? 5/10 je maximum

  • Veskoslav

    1. Nepřátelé nejsou zase tak rozmanití. Je tu jenom pár variací napřátel, které se dokola opakují a jenom mají "něco" navíc. Tudíž místo kostlivého lučišníka je nový protivník vesničan s kuší a 3. "druh" je pak panceřovaný voják s kuší. To není rozmanitost. A tak to pokračuje dále. Nepřátelé mají akorát více hitpointů a těch skutečně zajímavých nepřátel (mágové) je málo.

    2. Schopností, tedy těch použitelných je skutečně málo. Raketa je fajn na začátek, ale ke konci naprosto zbytečná a hlavně nelze ji extrémně často používat a proto po pár mapách půjde z Vašeho inventáře. Většinu pak budete stejně valit přes nějaký druh zápalných, mrazivých nebo ohnivých šípů spolu s kombinací střelit až 15 šípů naráz za cenu jednoho šípu. K tomu boty na rychlost a nějaký typ totemu (léčení, zastavení času) a to je tak všechno, co použijete. Opravdoví masochisté se pak pustí do "houbiček", co zvyšují fyzickou sílu na krátkou chvíli. Ale tím výčet těch zázračných abilit (celkově 3) končí. O zvířecích přátelích není nutné se zmiňovat, použitelní jako automat na kondomy ve Vatikánu:)

    3. Nezmínit naprosto tragicky inventář, co se týče rozměrů, kdy si člověk připadá, že to dělali pro slabozraké a zapomněli při vývoji vypnout lupu na 300 %.

    4. Loot je naprosto tragický. "Obchodníci" ve městě to samé. Jediná možnost, jak naprosto zbytečně utratit herní emeraldovou měnu. Většina legendárních předmětů je stejně použitelná jako obyčejné nebo mírně vylepšené.

    5. Online snad ani neexistuje. Nebo Game Pass používá nějakou online verzi pro samotáře. 

    6. Vyzdvihovat to, že při opakované smrti, Vám zůstane loot a zkušenosti, když Vás několikrát zabije až finální boss, je fakt na palici. Systém pohybu zde nefunguje a zapomeňte na nějaký normální teleport do vesnice. Prostě celá mapa znova. A znova. Obzvlášť, když je pak lahůdka, když nefungují základní mechanismy hry a opakovaně Vás vyhodí do vzduchu, kde zůstanete viset, aby jste následně se teleportovali zpátky a sebralo Vám to část života. A když je takto postavená polovina mapy, je pak velice snadné ztratit tři životy. 


    Hra jako taková není špatná, pokud si ji projedete v rámci Game Pass. Na jedno odpoledne stačí. A ano, dohrál jsem pouze tu nejlehčí úroveň, ale není žádný důvod rozjíždět nějakou další, když by to bylo pořád dokola a nebylo to ani zábavné. Hra má mizernou online část, tvorba samotné postavy je osekaná až na kost. Jako jednohubka skvělá, jako hra po dítě, co má rádo Minecraft? Rozhodně. Skvělý úvod do tohoto žánru. Navíc v opravdu hezky zpracovaném světě. Ale pro někoho, koho baví PoE, Diablo III či podobné H&S hry, to dojede maximálně jednou a už to nikdy nezapne. Nemá to znovuhratelnost, která by Vás donutila si říct, jo ještě tuhle mapu a potřebuji legendární předmět se třemi sloty. Protože většina z nich poputuje do recyklace. Ano, je to dáno žánrem, ale za plnou cenu se vyhnout, v rámci Game Pass vyzkoušet. Za to nic nedáte:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit