Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Minecraft je nej lepsi hra na svete ja minecraft hraju 4roky a demi to hraju online mam velky mesto hraju i creativ tam taky mam mesto
  • Dzravím.
    To je to, co se mi právě nedaří :) Neměl by tu někdo tipy na zajímavé servery, bez poplatků?
    Klidně se mi ozvěte na skype Adam-OneCZ, pokud by někdo online chtěl zahrát.
    Mějte se!
  • KIMCID
    pecka
  • btw toto mela byt reakce na posty: Brmbrm

nevim proc to hodilo sem, asi potreba nejaky fix :P
  • .
  • Tak jsi asi blbej, pan ddd / fff se zeptal jasne a srozumitelne. Asi bych tu otazku tedy polozil vice pro debily, vcem tkvi uspech, hratelnost a kouzlo teto hry? dekuji
  • Ano, hry jsou zabijeni casu zabavnou formou.
    Navic Minecraft, Infiniminer, FortressCraft, Dwarf Fortress, ... jsou kreativni hry (nepovinne). Vystupem Tveho zabijeni casu totiz nemusi byt jen zazitek ulozeny v pameti, ale nejake virtualni dilo. Treba postavis mesto, budovu nebo chytre navrhnes nejaky mechanismus. To vse pak muzes ukazat ostatnim hracum stejne jako by malir vystavoval sve obrazy.
    Pointa je, ze to neni jen o zabijeni casu, ale take o tom, ze po Tobe v perzistentnim svete i neco zustane - podobne jako v realite. Treba neco, na co muzes byt pysny. Samozrejme za predpokladu, ze to nehrajes FPS stylem nebo si nehrajes na Conana nicitele.
  • Zajimave, presne to jsem udelal ja. Dokonce jsem mel i vytahovou sachtu ze skla a kolem vsude lava *5*
    Nepouzil jsem kolejnice, ale vodu a clun => super rychly vertikalni pohyb.
  • A ty cist umis?Precti si to cele znova.Ja napsal,ze pokud te to opravdu zajima,tak at si to vyzkousis a pokud tva otazka byla ve stylu "o cem tahle blbost vubec je?" tak ,ze se nemas ani snazit.
    Jde o to,ze z tveho prispevku nejde s jistotou rict,jestli se ptas uprimne,nebo jen opovrhujic.
  • Přesně tak Minecraft jsem začal hrát tak před měsícem a něco. Hraju online a je to super trávím u toho víc času něž u kdejakýho Ačkovýho titulu. Každej kdo to vidí poprvé si řekne proboha co je to za grafiku, ale ono o ni vůbec nejde naopak dává tomu dobrej styl je to jedinečné a když člověk vidí co zkušenejší stavitelé dovedou postavit tak je to velice motivující.
  • Erien
    Může mi někdo říct proč člověk co bere všechny hry jako zabíjení času diskutuje na herním webu? Mimochodem zkusil jsi někdy Minecraft? Asi ne tak být tebou to nesoudím ;)
  • Erien
    Podívej se tady to by ti mohlo pomoci :) http://majncraft.cz/category/tipy-triky/
    a Wiki taky pomůže :) http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting
  • Dik za smysluplnou odpoved. Vis mudrlante,prave proto se ptam. Ale vzhledem k tvoji inteligentni odpovedi a poctu + uz je mi aspin jasne,ze komunita Minecraftu asi neumi cist. Jak jinak si vysvetlit fakt,ze na moji otazku (bez jajwhokoliv haneni hry), se dockam jen urazek a minusu?
  • Sakra lidi umite vubec cist,nebo se ztrapnujete dibrovolne(to je reakce na tvou oosledbi vetu)
  • Prekopať sa k žhavému jadru a tam si postaviť sklenený baráčik, z dlhým tunelom na hor, kde je vzdušná vila na kopci, nedokázal som zistiť ako sa stavajú kolajnice, as to znova instalnem. *5* *1*
  • Tahle hra mi nejak nejde do hlavy. Kazda hra je jenom zabijeni casu ale tohle na mne pusobi jeho zbytecnou ztratou.
  • Ja to taky nechapal dokud jsem to nevyzkousel.Ale existuji 2 verze hry,jedna kde jde ciste jen o staveni bez tezeni,crafteni,monster apod a pak placena,ktera je to hlavni o cem ta hra je.
    Pokud te vazne zajima o cem ta hra je,tak doporucuju vyzkouset a udelat si na hru vlastni nazor.Pokud ovsem je duvod tveho dotazu spise opovrhovanim hry,tak se ani nesnaz *3*
  • Hlavní je si najít server který vám bude vyhovovat, každý je jiný a na každém mají jiné pluginy které mění hru, buď na RPG lvly nebo třeba jen pvp kde jde o zabíjení kradení a hledání cizích skrýší nebo když máte pestrou fantazii můžete na server kde se jen staví a tam se můžete vyblbout ve stavbach

A pokud soudíte hru podle grafiky, něco nebude v pořádku
  • Hlavní je si najít server který vám bude vyhovovat, každý je jiný a na každém mají jiné pluginy které mění hru, buď na RPG lvly nebo třeba jen pvp kde jde o zabíjení kradení a hledání cozích skrýší nebo když máte pestrou fantazii můžete na server kde se jen staví a tam se můžete vyblbout ve stavbach

A pokud soudíte hru podle grafiky, něco nebude v pořádku
  • uz len veta "_jenom_ o staveni si sveho sveta" hovori ze tvoja schopnost porozumiet uspechu minecraftu sa rovna nule.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit