Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Clay Mountains jako biodóm je docela podstatná změna. 6 druhů jílu, tudíž odpadne docela špatná dostupnost při těžbě u řek, jezer a moří. Další biodóm Redwood Forest přinese novinku, protože stormy už nebudou jenom 1 kostku tlusté, ale budou 2*2 tlusté+nový typ dřeva, dále hlíny, co ti nebude zarůstat trávou+"mechové" kostky kamenné suti se budou častěji vyskytovat. Dále změna teploty, kdy se v určité vyšše začne měnit (30 kostek nahoru nebo dol) a následně se od toho bude odvíjet počasí. Tudíž se už nebude stávat, že bude poušť a hned vedle sněžný biom. Dále by se měly objevit tzv. Cherry tree (růžová koruna stromu), ale to není potvrzené. A pak takové spíše technické věci jako nastavení zvuků u každého zvířete či moba zvlášť atd, změna nastavení grafiky atd.
  • je to bomba která zabíjí samotnou moderskou komunitu :D každým dalším patchem co přidává zbytečné věci se musejí znovu a znovu dělat mody, no zatím jich neumřelo tolik (dobrých), ale to se časem změní...
  • Logická a racionální otázka by byla "Proč tedy vůbec komentuješ něco, co je pro tebe mrtvé?"... Ale nepoložím ji. =)

Tudíž hodně štestí v , ja si jdu hrát s kostičkama.
  • Nejsem MCfan, ale MC si rád zahraju. Bohužel se mi taky nezdá, že by tam bylo něco převratnýho.
  • Neni to zadna zmena, novych bloku pridavaly mody asi miliony, biomy nemaji vliv na hratelnost a mod na graficky nastaveni taky byl. Pridaval Aniso, AA atd.
  • Nepřijde mi to jako moc velká změna upřímně. Ale taky to moc nehraju, tudíž 2MCfans: Je to taková "bomba" update?"
  • I kdyby to překopali od základů, tak mě ta hra nikdy nebude bavit jak u bety. MC je pro mě totálně mrtvé asi dva roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit