Přejít na výpis diskuzí
Minecraft: Story Mode – recenze 4. epizody
30.12.2015 | Miloš Bohoněk
19 příspěvků
-
...kdyby takhle rychle vydávali TWAU *7*
-
-
no Bone taky moc nedávají...
-
-
Ale u Bones to bylo tak že byl hodně slabý prodej. S TWAU je problém ten, že Telltale Games mělo smlouvu jen na rok. S TWD je smlouva delší (díky bohu za to). :)
-
-
Ten uz beztak nikdy nevydaji
-
-
Už dost, prosím.
-
Já netrpělivě čekám na druhou epizodu Blues and Bulltes *5*
-
-
Bullets* a to bude blbost možná už se na to vykašlali navíc beztak nemám save takže pojedu tu srandu odznova... s jinýma rozhodnutíma. *7* Teda jakoby na tom záleželo.
-
Ta hra je naprosto typicka pro diletanty z telltale. Wolf among us tady dostava devitky a tohle dostalo sestku? Ty hry se nijak nelisi. Jsou to naprosto stejne srajdy. Jedna ma 9 jedna ma 6? Ten rozdil tri bodu udelalo vizualni zpracovani?
-
-
Si Wolf among us zahrej.
-
Scénář. Odpověd je scénář.
-
-
jsem si to trochu myslel, ale nebyl jsem si jistej, porad mi to nehodi ty tri body navic...
-
-
To už spíš pak asi závisí na tom, zda tě takovej druh hry baví. Je to prostě silně lineární a herních prvků je tam hodně málo. Například u Game of Thrones od Telltale mi ten styl hry nevadil, protože mám rád ten svět a bral jsem to jako interaktivní přídavek ke knížkám a seriálu. Zkoušel jsem i Walking Dead a to mě tolik neuchvátilo, protože komiksy nečtu a seriál mě začal asi po třetí sérii nudit... Takže mezi GoT a WD bych dal klidně dvou až tříbodovej rozdíl, i když jsou vlastně skoro stejný...
-
-
Ani ten Telltale neumí. Pravou odpovědí je propracovanější universum, ze kterého můžou vykrádat nápady.
-
-
-
-
Vzhledem k rychlosti vydávání epizod je vidět, že i Telltale to považuje za lejno a chce se toho co nejrychleji zbavit.
-
-
Epizody se vydávají z důvodu toho, že telltale prakticky nemusí nic tvořit :)
-
telltale je lejno, takze se nestiti niceho, bohuzel
-
-
8/10 a tedy ten konec
že nemůže být maijnkraft citově vypjatý jako jiný hra od Telltake.. cha otom bych se hádal . -
-
To je tak, kdyz daji rodice postizenym potomkum pocitac, aby od nich meli pokoj, ale odnaset to budeme my - slusni lide v diskusich.
-