-
grygar polyka :D
-
asi syndrom když si mensi studio s nedostatkem financí a zkušenosti odkroji vetsi sousto nez dokazi spolknout, asi tomu chybela osobnost typu D. vavry ktery by to ošefoval a spravne nadizajnoval a zmenežoval
-
-
Nechci nijak podceňovat Vávrovy schopnosti, ale myslím si, že úspěch her na kterých pracoval není zdaleka jen jeho zásluhou, jen je o Vávrovi s přehledem nejvíc slyšet.
Nicméně řada jeho názorů a přístupů k vývoji her zní dost dobře, snad to teda dobře dopadne. :) -
p.s. jinka ale titul vypada z recenze zajimave a rozhodne vic lakave nez ty hype tituly typu ac nebo crysis co uz ani nehraju
-
-
No já nevím, ale prostě mi připadá (i když sám autor to popírá) že se tuzemským hrám na těchto stránkách lehce nadržuje. Všiměte si že vždy když tam zmíní nějakou chybu, tak vždy dodá něco ve smyslu: "ale ono to zase tak špatné není".
Všem by se mělo měřit stejným metrem a i když to nerad přiznávám, tak Miner Wars si tu sedmičku prostě nezaslouží (opět bych tu mohl připomenout pokřivené vnímání zdejšího hodnocení, kdy například v recenzi na Medal of Honor bylo pořád mluveno jako o podprůměrné hře a stejně dostala průměrných 5/10).
Osobně bych Miner Wars přál dobré prodeje, protože jak již bylo řečeno ten potenciál tam opravdu je a za odvahu pustit se do tak riskantního projektu palec nahoru, ale nemůžu přivírat oči nad zjevnými nedostatky. Hodnocení by se mělo udělovat podle toho jaká ta hra je a ne jaká by mohla být... -
-
Taky mi a recenze přijde dost neobjektivní, názory na tu hru tam padaly jak na sinusoidě.
-
-
To víš, ono to s tou hrou je jako na sinusoidě.
-
-
No, já to v tom nijak zvlášť necejtim. Zase když si vzpomenu, že tu svého času docela chválili Precursors - taky dost ambiciózní ale dost nedotaženou hru, tak bych řekl, že prostě mají rádi sci-fi a vesmírný záležitosti. Záleží na vkusu.
Jinak co se hodnocení týče, tak je na to podle mě nutné nahlížet z pohledu toho, co lidi hrajou - kdybych si já vzal průměrný hodnocení her, který jsem za poslední rok nejvíc hrál, tak bych určitě skončil výš než u pětky a na pětkovou hru bych se díval jako na podprůměrnou.
Bez uvažování nad tím, co to číslo vlastně znamená, si lidi prostě zvykly hrát lépe hodnocený kousky a na horší se prostě hůř zvyká. -
-
No ale o to přece jde ne? Jednou si redakce vytvořila jistou škálu, tak by se jí měla držet a ne se podřizovat tomu že si pár lidí myslí že 5/10 není průměr (což je na hlavu - navíc já na 5/10 nevidím nic špatného, hrál jsem i hry, které na některých webech dostali 4/10 a bavil jsem se u nich mnohem lépe než u kdejaké vychvalované srágory).
To už by bylo lepší číselné hodnocení vypustit úplně, ale to se nestane, protože se najde spousta lidí, pro které je samotná známka důležitější než obsah recenze (která by textem byla schopná i obhájit proč třeba dává těch 4/10 s doporučením pro určitou sortu hráčů, které by to i přes jisté nedostatky mohlo zajímat).
Fakt jsem zvědavej jak tu ocení Dead Space 3. -
-
Jde o to, že většina těch pětkovejch a horších her se vůbec nerecenzuje, protože o to lidi nemaj zájem a nehraje to tolik lidí, takže se tu takový hry ani tolik neobjevujou, to je celý. Hodnotící škála je v pořádku.
-
-
-
-
Já nevím , mne prostě do těch tunelů to týmové pokřikování ne a ne sednout ...
-
-
Od dob Vietcongu mám proti tunelům averzi, ale tohle bych zkusil, kdyby bylo nějaké demo, nebo shareware. *1*
-
-
http://www.minerwars.com/Downloads.aspx
-
-
Mám ten samý pocit.
-