Přejít na výpis diskuzí
Minimální hardwarové požadavky The Evil Within jsou příčetnější, než doporučené
3.10.2014 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Už sem se zaregistroval, takže máš smůlu debílku. *15*
-
tak ja mam čtyři TITAN Z tak pohoda *5*
-
Jediné, co tím Bethesda dokazuje, je to, jaký horor jsou její pokusy o optimalizaci (pro PS3 se jí za celou minulou generaci nic optimalizovat nepodařilo). S tím tzv. soubojem platforem to nemá nic společného.
-
To je problém na všech platformách, na PC máš samozřejmě jako na jediném místě s tím šanci něco udělat, nastavit, ale konzole těžce zabředly v 30fps (a míň) což je někdy opravdu problém a lepší to nebude, protože jsou na pokraji sil. Vývojáři styďte se a je jedno na jaké platformě to je.
-
staci se podivat na to video co tady soupli a ingame grafika je klasika, ktera pojede na obycejnem 2-3 roky starem prumernem PC
-
Zdá se že se nám na světlo klube nová kategorie která by si zausloužila nějaké ocenění a to kategorie o nejhorší optimalizaci PC verze roku 2014. Zájemců o vítězství bude nepočítaně.
Zatím mě žádný z horkých kandidátu kteří do světa hlásily požadavky na i7 a 4-6 GB VRAM nepřesvědčili o tom že by jejich nároky byli opodstatněné. Po grafických orgiích atd. není vidu ani slechu. *6* -
Skvělá taktika u hororu. Vyděsit veřejnost už při oznámení HW nároků *1*
-
Přiznávám, ano nevím, proto jsem dal tento příspěvek. Technice opravdu nerozumím. Děkuji proto za odpověd :-)
-
Jen ten procesor stojí jako PS4 a to PS4 bude 100% shodná s PC na ultra. Není co řešit, PC bude do sběru...
-
Intel žádnou dohodu nemá rozhodně, to je jako s AMD, kdy víc jader víc adidas, AMD má dost slabá jádra oproti Intelu a k čemu mi je jich 8, když stejně běží 2 maximálně 4.
-
vy 2 jste hulili co presne?
-
tak samozřejmě ono je i7 a i7, haswell i5 řekněme 3,4Ghz může být klidně rychlejší v některé hře, než i7 SB na 4,2Ghz třeba...
Tyhle "požadavky" a "doporučené" nemá absolutně smysl řešit, neřekne to vůbec nic. Zvlášť, když si můžeš nastavi tolik věcí, které ti výkon/vzhled diametrálně ovlivní. -
Intel docela jede. Koukám, že má dohodu hned s několika výrobci/vydavateli her a tlačí svou i7, co to jen jde. *1*
Samozřejmě rozdíl i5 a i7 je o tom, kterou i5 a i7 máte. Jsou i7čky, který jsou o dost slabší jak i5ky. Ve výsledku při srovnání obdobných PC sestav a procesorů je to ale docela fuk a i5ka s více jak 3 GHz taktu je na tom v podstatě stejně co do výkonu jako i7čka na podobném taktu. Pokud je u obdobných procesorů řady i5 a i7 nějaký rozdíl, je to v řádech jednotek % či někam maximálně k 20 % cca. *3*
Ostatně se stačí podívat na srovnávací testy. -
Ty toho o počítačích moc nevíš že :) Ve hrách má i5 stejný výkon jako i7. i7 má oproti i5 pouze HT, který nikdy nevyužiješ (někdy i zpomaluje). Navíc je to stejně otázka nastavení, takže buď v klidu.
-
Hmm, tohle vypadá, že bych to mohl rozjet. Akorát mám jen i5 3,1 Mhz...a tady uvádějí i7. Tak fakt nevím, jestli rozjedu. Ostatní požadavky můj PC splnuje v pohodě.
-
Věřím, že to tak zlý nebude. Poslední Wolfenstein na stejným enginu spotřeboval při maximálním nastavení jen 2.5GB VRAM
A tohle nevypadá o nic líp, spíš hůř.