Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Už nech to len výjde, neviem sa dočkať.
  • Hmm, tohle vypadá, že bych to mohl rozjet. Akorát mám jen i5 3,1 Mhz...a tady uvádějí i7. Tak fakt nevím, jestli rozjedu. Ostatní požadavky můj PC splnuje v pohodě.
    • Ty toho o počítačích moc nevíš že :) Ve hrách má i5 stejný výkon jako i7. i7 má oproti i5 pouze HT, který nikdy nevyužiješ (někdy i zpomaluje). Navíc je to stejně otázka nastavení, takže buď v klidu.
      • tak neni to zas len v HT, ono je to samotne jadro aj skutocne vykonnejsie, ako u i5, akurat, ze v hrach sa to prakticky moc neprejavuje a vykonovy rozdiel medzi i5 a i7 v hrach je tak maly, ze sa absolutne nevyplati za tento rozdiel priplacat nemalu ciastku navyse.
        Rozdiel mozes inak krasne vidiet v testoch fyziky pri 3D markoch.
      • Přiznávám, ano nevím, proto jsem dal tento příspěvek. Technice opravdu nerozumím. Děkuji proto za odpověd :-)
  • Jen ten procesor stojí jako PS4 a to PS4 bude 100% shodná s PC na ultra. Není co řešit, PC bude do sběru...
    • del0
      Už sem se zaregistroval, takže máš smůlu debílku. *15*
      • delO
        ???
        • del0
          Snaž se víc, času máš ve svém očividně ubohém životě dost, tak zkus něco lepšího, tohle je slabý. *15*
          • O_o ???
    • Jediné, co tím Bethesda dokazuje, je to, jaký horor jsou její pokusy o optimalizaci (pro PS3 se jí za celou minulou generaci nic optimalizovat nepodařilo). S tím tzv. soubojem platforem to nemá nic společného.
  • Jack1947
    Až na grafiku i docela splnuji, tak snad to bude ten pravý horror no. *4*
  • Spise v doporucene... ale neni to muj salek kavy.
  • tak ja mam čtyři TITAN Z tak pohoda *5*
    • Já jich mám šest, heč a ještě další dvě ve stolku. *14*
    • Já mám Voodoo 3Dfx, takže taky pohoda. Leží mi tu jedna RivaTNT, vyměníš za jednoho Titana? + doplatek z tvé strany.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit