Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Doufám, že tentokrát půjde SP dohrát už ža dvě hodiny ....
    • Keyz
      Zapneš to a napíše se dohráno a zbylou hodinu tu budou vyskakovat ocenění za to,že si zapnul atd.
      • walltar
        Nezapomeň minimálně půl hodiny titulků.
        • Plus upoutávka na další inovativní díl... *15*
    • Lawliet
      Jak si člověk stihne odskočit na malou tak to není ono. *1*
    • Presne tak, ten minuly dil byl tak hrozne dlouhy ze sem ho radsi ani nezacal hrat. *1*
      • To je prostě hra u které si sedneš a pak tě nikdo dlouhé měsíce nevidí
  • Já si nezahraju ani na Win7 *4*
    • nejde ani tak o nároky jako spíš, že nemám zájem hrát hry tohoto typu. *1*
    • Presne tak! Jinak nechapu kde vzaly tak vysoke min. naroky na 10let stare vypadajici hru *1*
    • Já si nezahraju ani na Xboxu (kvůli takovým pitchovinám jsem ho nekupoval).
      • Jazz
        Tam je copak něco jinýho ? *8*
        • Spoustu neco jineho je tam.
          • Včetně tebe že? *15*
  • Nechápu, jak můžou být větší HW požadavky na hru, která vypadá už 6 (7?) let stejně, zase o něco vyšší *12*
    • chceš říct že že cod 2 vypadá stejně jako bo 2 v dx11???
    • walltar
      Já se takhle divím při každé nové verzi autocadu jak se jim to daří. *1*
  • GlaDOS
    Nedokáží engine pořádně překopat nebo udělat nový, takže takhle uměle šroubují požadavky, aby se neřeklo... Vsadím se, že CoD by klidně mohlo ještě několik let fungovat na XPčkách dál bez problémů s DX9. Naštěstí tohle není hra, která by mě zajímala.
  • jindra.veliky
    Ten jejich engine je jedna velka zahada. V Black ops jsem nedostal ani 20 FPS na lepsim stroji nez je psano v min. pozadavcich a MW3 jsem dokonce na horsim rozjel na maximum. Neverte tem hlupakum nic. V Tryarchu (nebo jak se to studio pise) maji nejakej doje**nou verzi toho jejich slavnyho enginu *16*
    • nevěřím jim nic...asi jako tobě
      • Baikonur
        Tentokrat opravdu nenapsal troll comment, Black Ops mělo velke problemy s FPS, myslim že šlo o nějaky memory leak nebo ja nevim, než to opatchovali tak se to strašně sekalo. I po několikatem patchi to šlo mnohem meně plynule než MW3.

Anyway, k těm XPčkam, pokud mam alespoň C2D 64bit procesor a 8800GT ekvivalentní, je prasarna nemit Visa/W7 a fungovat na deset let starem systemu bez podpory jen z nějaky sentimentality nebo ja nevim.
        • Jenom btw. Win8 už nějakou dobu provozuju a z hráčskýho hlediska je to srovnatelnej systém s Win7, některý hry fungují dokonce o něco líp (třeba takovej Starcraft 1 :)).
          • Asharak
            Ale furt má ten render engin chyby, třeba sacred se mi "posekává", něco jako imput lag, stejně tak ostatní hry sem tam *10*
        • Není lepší počkat na Win8 a přejít přímo, když už člověk řeší přechod XP -> něco?
  • V CoD se bojuje na vzdálenosti, že už by bylo zajímavější řezat se nožema, mečema, kopíma.... než rádoby futuristickejch bambitek, který ale postrádaj všechny charakteristiky střelnejch zbraní a chovaj se jako lasery, či tak. Stejně tak, když se tu včera řešila Black Messa, v Half-life mi nijak nevadilo, že za vyšší obtížnost vydržel voják i dvě rány z brokovnice do hlavy. Souboje byly o to těžší a dramatičtější. Kdy už CoD konečně přijde od kvantity protivníků ke kvalitě? Vzhledem k tomu, že už je tu nějakej rok by mohl začít dělat alespon drobné krůčky vpřed a ne vzad. CoD 1,2,MW1 a MW2 mě velice bavily, ostatní ani nestály za to, aby je člověk stáhnul z warezu
    • na vyšší obtížnost si pust mp *7*
  • "že se vám hra zpustí," Opravte si tu chybu pane Poláček.

Jinak co se týče mě, tuhle hru si opravdu nekoupím a opravdu hrát nebudu.
  • Cože? Ono to nepojede pod WinXP? ...... Ještě že o nic nepřijdu... :D
  • Windows XP, jo to byly legendární systémy, ale před pár lety, teď je tu Windows 7, který se mi zamlouvá o něco více a hlavně jeho 64-bitová verze je super, né jako u XPček. Pokrok je pokrok, kdo se nechce přizpůsobit, bude to mít těžké. *4*
    • Jo jo taky nevim jakou si z těch stovek 64bit aplikací vybrat, ale když už si vyberu tak valim bulvy jak to na těch 64bit valí, je to o tolik lepší než trapnejch 32bit, že fakt nechápu jak někdo může používat XP.
      • Naprosto vystizne, desne se mi libi ty spousty cimanu jak vychvaluji nove veci jen proto ze jsou nove.Na win 7 neni nic zazracneho, pouzivam na PC XPcka na notebooku W7, hlavni rozdil je v tom ze je vsechno zprehazene a to co se naslo na XP na dve kliknuti je na W7 potreba 3 az 4 ale zato to ma supeeer grafiku a spoustou piii_ovin ktere opravdu oceni ty nejzkusenejsi uzivatele, system neni o nic rychlejsi, dal jsem si tu praci ze jsem na PC nainstaloval oba systemy a zkousel ty same hry, vysledek stejny a W7 se tzv. zasiraji uplne stejne jako XP a navic nechapu co asi tak muze byt v tech cca 7GB navic oproti XP :-)))
        • Jasny, sice mam 8 giga ramek ale na co, budu pouzivat jenom 3,5 at se mi to neopotrebuje. System vubec neni rychlejsi, ze sleepu bootuje celou vterinu a tech 7 giga navic by se mi asi na disk nevlezlo. *15*
  • Chlapci tohle jsou pravé požadavky : http://call-off-dutyy.blog.cz/0702/call-of-duty-2-hw-pozadavky
    • tak to se prober *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit