Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • InfidelBro
    Chcete někdo klíč do bety ? 2BYP-HQDD-HL34-SAZD-8N5H *11*
    • fizola
      Diky moc *1*
  • Nechápu to halo kolem tohoto MMO. Je to naprosto průměrné konceptem zastaralé MMO s hnusnou grafikou. Tohle není fail ale podle mě docela trefný postřeh. *3*

Zatímco TESO nebude vyloženě fail, o tomhle si myslím, že fail bude. Svou komunitu si to najde, ale hrát se to moc nebude.
    • Stillson
      Já to halo taky nějak nechápal. Teda jediné s čím s Tebou nesouhlasím je ta grafika. Mě se líbí osobně. Ale každý má rád něco jiného. Navíc kreslená grafika tak rychle nestárne.

Ohledně tohoto MMO... pár dní zkouším Betu a můžu říct,že za poslední dobu je to jedno z nejlepších MMO co jsem hrál. A do toho počítám GW2,SWTOR,TESO,TERA,Neverwinter.
      Souboje jsou podobné GW2 dost se hýbeš a snažíš se zaměřit svého protivníka. Příběh sice moc nesleduju tomu se chci věnovat až v plné hře, ale questy jsou zábavné a mají sem tam dobré hlášky.

Jak ty píšeš o TESO, tak hrál jsem Betu a pro mě to je doslova nudná hra. Lokace holé a bez nápadu,questy nudné a combat ten jediný měl něco do sebe ale bylo to jen tím,že v MMO neni člověk zvyklí hrát z první osoby (protože v TES je pohled z 3.osoby otřesný tím myslím ty pohyby postavy :D ).

Takže za mě je Wildstar spolu s Everquestem nejočekávanější MMO tohohle roku.
    • Ta třetí věta absolutně nedává smysl, takže klidně mínuskujte. Nemůžu tu větu upravit, tak tu ta blbost bude napořád. *3*
      • Pokud hrajes MMO uz nejaky ten patek tak to smysl dava celkem jasne :)
        • Docela respekt kdyz ti dává smysl něco co samotnému autorovi ne.
  • Osobně si myslím, že tahle hra má nárok stát se "Černým koněm" letošních mmo závodů. V každém případě je to můj tajný favorit. *3*
  • PravyMonty
    Na hru se těším, ale prolhaný ncsoft mě od ní odrazuje, snad to nebude jak GW2 kdy plno věcí naslibovali a nic nesplnili.
  • o todle má ještě někdo zájem? *15*
    • Rozhodně má *3*
    • Ano má
  • smrdi to jako dalsi mmo kde dobehnu vsechny mapy a questy a hru opustim. jen si nejsem jistej jestli to neprestanu hrat driv nez se na ten "konec" dopracuju. tyden dva by to ale urcite mohlo zabavit- pokud to teda bude mit tu spravnou hratelnost, kterou ale z videi proste jen tak nevykoukam
  • no vypada to opravdu odpudive az nekoukatelne, parodie neparodie... i wow je proti tomu krasny a to je co rict
  • fizola
    Po tom ako ...ale už stačilo o TESO, ďalšia šanca že najdem dobre MMO, čo ma bude baviť tak ako svojho času WoW, alebo SWTOR kym som neprešiel všetky pribehy (a nezistil že už nejak viac nie je čo robiť, ale to je o inom)
  • Krescz
    to je propadak a jeste to ani nezaclo *7* ...nevidim na tom nic atraktivniho...graficky to vypada hrozne (na rok 2014)
    • *7* Hrál jsem betu a velmi mně to bavilo, rozhodně to má daleko větší šanci než nesmyslně přehypované TESO.
      • Hrál jsem stress test betu TESO i Wildstaru. Z toho co jsem měl šanci prolézt se mi mnohem víc líbil příběhově laděný TESO. Wildstar byl prostě jen další grind s docela nepřehledným UI (i když pěkně zpracovanej a pro mě s až moc infantilní grafikou). Questy jsem po chvilce jen proklikávala a lítal zabijet houfy potvor. V TESO jsem si užíval příběh a víc mě to vtáhlo do hry ... CFUU a projekce mé osoby do stěta Tamrielu mi seděla mnohem víc :)
        • Jen bych dodal k tomu UI že Carbine slibují extrémní možnosti modování .. takže si nejspíš bude možné UI předělat zcela podle sebe, nebo případně stáhnout nějaký Mod, kde to někdo udělá za nás.
        • PravyMonty
          TESO je o příběhu? Tak proč to, při králi bramborových lidí, pošlapává celé směšné lore elder scrolls?
          • S "lore" jsem barbar - spíš vnímám to jestli mě hra baví než jestli jsou hrady na správném kopci atp. Vlastně ani lore Elder Scrolls nemám nijak nastudovaný a nedokážu porovnat co v něm nesedí. Hrál jsem všechny díly už od Areny ... ale to už je tak dávno ...
    • Kdyš to vipadá na 2014 tak je to fajn ne ???
    • Shania
      Kazdej aspon rochu zkusenej PVE hrac MMO her musi po vzhlednuti videa jasat, tohle je jedna z featur na kterou se tu celou vecnost ceka, byt je to jen znacna evoluce skirmishu/scenarii. Co je jeste lepsi, je, ze Wildstar ma podobnych vychytavek spoustu.

Wildstar je jediny MMO za poslednich devet let, u ktereho si nemyslim, ze dopadne spatne.
    • Já mám naopak tuhle grafickou stylizaci rád a je škoda, že takových her nevychází víc.
      • Moje řeč *3*
    • PravyMonty
      Pokud bys měl více mozkových buněk než prstů, tak by ti došlo že Wildstar velmi očividně paroduje ostatní MMORPG, a jak jsi napsal ty sám, tak grafika(a stylizace celkově) jasně odkazuje na WoW.
    • A od kdy je grafika předpokladem dobré hry? Odpovím za tebe: nikdy.
      • Krescz
        ano ale je grafika a grafika....myslim ze nejsem jediny kdo v tom vidi WOW *7*
        • Shania
          Jasne ze je v tom videt WOW, hru delaji stejny lidi a ve hre je to videt vsude.

Navic je to hra delana pro byvale hrace WOW a tem ma opravdu co nabidnout.
        • rozhodne lepsi nez TESO (proc mam furt tendenci psat TESCO) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit