Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fizola
    Diky moc *1*
  • InfidelBro
    Chcete někdo klíč do bety ? 2BYP-HQDD-HL34-SAZD-8N5H *11*
  • Jen bych dodal k tomu UI že Carbine slibují extrémní možnosti modování .. takže si nejspíš bude možné UI předělat zcela podle sebe, nebo případně stáhnout nějaký Mod, kde to někdo udělá za nás.
  • Docela respekt kdyz ti dává smysl něco co samotnému autorovi ne.
  • Pokud hrajes MMO uz nejaky ten patek tak to smysl dava celkem jasne :)
  • Stillson
    Já to halo taky nějak nechápal. Teda jediné s čím s Tebou nesouhlasím je ta grafika. Mě se líbí osobně. Ale každý má rád něco jiného. Navíc kreslená grafika tak rychle nestárne.

Ohledně tohoto MMO... pár dní zkouším Betu a můžu říct,že za poslední dobu je to jedno z nejlepších MMO co jsem hrál. A do toho počítám GW2,SWTOR,TESO,TERA,Neverwinter.
    Souboje jsou podobné GW2 dost se hýbeš a snažíš se zaměřit svého protivníka. Příběh sice moc nesleduju tomu se chci věnovat až v plné hře, ale questy jsou zábavné a mají sem tam dobré hlášky.

Jak ty píšeš o TESO, tak hrál jsem Betu a pro mě to je doslova nudná hra. Lokace holé a bez nápadu,questy nudné a combat ten jediný měl něco do sebe ale bylo to jen tím,že v MMO neni člověk zvyklí hrát z první osoby (protože v TES je pohled z 3.osoby otřesný tím myslím ty pohyby postavy :D ).

Takže za mě je Wildstar spolu s Everquestem nejočekávanější MMO tohohle roku.
  • Ta třetí věta absolutně nedává smysl, takže klidně mínuskujte. Nemůžu tu větu upravit, tak tu ta blbost bude napořád. *3*
  • Nechápu to halo kolem tohoto MMO. Je to naprosto průměrné konceptem zastaralé MMO s hnusnou grafikou. Tohle není fail ale podle mě docela trefný postřeh. *3*

Zatímco TESO nebude vyloženě fail, o tomhle si myslím, že fail bude. Svou komunitu si to najde, ale hrát se to moc nebude.
  • Rozhodně má *3*
  • Osobně si myslím, že tahle hra má nárok stát se "Černým koněm" letošních mmo závodů. V každém případě je to můj tajný favorit. *3*
  • Moje řeč *3*
  • S "lore" jsem barbar - spíš vnímám to jestli mě hra baví než jestli jsou hrady na správném kopci atp. Vlastně ani lore Elder Scrolls nemám nijak nastudovaný a nedokážu porovnat co v něm nesedí. Hrál jsem všechny díly už od Areny ... ale to už je tak dávno ...
  • PravyMonty
    TESO je o příběhu? Tak proč to, při králi bramborových lidí, pošlapává celé směšné lore elder scrolls?
  • Hrál jsem stress test betu TESO i Wildstaru. Z toho co jsem měl šanci prolézt se mi mnohem víc líbil příběhově laděný TESO. Wildstar byl prostě jen další grind s docela nepřehledným UI (i když pěkně zpracovanej a pro mě s až moc infantilní grafikou). Questy jsem po chvilce jen proklikávala a lítal zabijet houfy potvor. V TESO jsem si užíval příběh a víc mě to vtáhlo do hry ... CFUU a projekce mé osoby do stěta Tamrielu mi seděla mnohem víc :)
  • Ano má
  • *7* Hrál jsem betu a velmi mně to bavilo, rozhodně to má daleko větší šanci než nesmyslně přehypované TESO.
  • PravyMonty
    Na hru se těším, ale prolhaný ncsoft mě od ní odrazuje, snad to nebude jak GW2 kdy plno věcí naslibovali a nic nesplnili.
  • Kdyš to vipadá na 2014 tak je to fajn ne ???
  • Shania
    Jasne ze je v tom videt WOW, hru delaji stejny lidi a ve hre je to videt vsude.

Navic je to hra delana pro byvale hrace WOW a tem ma opravdu co nabidnout.
  • o todle má ještě někdo zájem? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit