Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • argetar

    Mikrotransakce nefunkční! Zaplatil jsem bonus pack a nejmenší balík coinu. Prachy strzeny igame itemy a coiny nedorazily. Pokémoni bavili víc, i když téma mě u nich nezajímalo. Mažu tě Bejku. 

  • Zpetnym pohledem pres vsechny vetsi GPS hry co vysly (Jursky park, zombici, Maguss, Ghostbusters a totalni kopie Draconius) je genialita PoGa neocenitelna a to i v srovnani s taktez Niantickym Potterem. Veskere ne-nianticovske hry obsahuji jako zakladni prvek boj, ktery se (vcelku ocekavatelne) zvrhne brzy v nudu. Potter by se v nudu nezvrhl, kdyby kouzla nebyly preddefinovane a slo je nejak invencne kombinovat. Pogovske chytani micem je naprosto genialni a tim, jak nejde o boj ani neni frustrujici, kdyz bezny pokemon utece (pokud to neni zrovna Snorlax, nebo co je ted jako chtena rarita).

    Myslim, ze na poli techto her uz nic Pokemony neprekona, leda  by slo o nejakou strategii.

  • rohlos

    Aha, tak děkuju za vysvětlení. A jestli je to tak, tak se ani nedivím, protože moje šaomy je sice prémiový model, ale z druhé strany, ode dna.😀

    No chtěl jsem to zkusit, ale budu teda muset zůstat u Candy Crashe.😛

  • Derp_1337

    Každá aplikace na Google Play (a nebo App Store) má seznam podporovaných zařízení. Pokud daná appka nepodporuje tvůj mobil, tak se ti to ve vyhledávání nezobrazí.

  • Tak zkusil jsem to a beru to ciste jako neco co si zapnu, kdyz nekam jdu, a nebo na neco cekam a ne ze bych to nejak cilevedome hral. Platit za to nehodlam a chapu, ze v takovem pripade bude postup hrou pomalejsi no...

  • Mě taky ne, tvoje zařízení není podporováno.

  • Tak jsem tomu teď dal pár hodin a asi to zase smažu. U Pokemon GO měli - aspoň co si pamatuji - perfektně zvládnutý začátek a vtáhnutí do hry. Levely odsýpaly, člověk nacházel vyšší desítky nových příšerek a najednou jste to hráli tři neděle - měsíc a začaly více HC výzvy.


    Tady jsem po dvou hodinách narazil na pay-wall. První opravdový boss nejde se základním vybavením ani při použití lektvarů atp. zabít. Hra vám dává dvě možnosti - utratit cca 250 Kč (na prvního bosse) a koupit si lepší vybavení anebo grindit pravděpodobně několik dní low-level monstra bez nápadu. Soubojový systém je sice zmáknutý dobře, ale přesto brutální nuda... což vzhledem k tomu, že na tom stojí jak celá hra tak právě grind pro lidi co nechtějí hned od zaáčtku platit rakety... je dost rána pod pás.

    Mě to dost zklamalo a jednoznačně mě to nenadchlo, což je něco, co se Pokemonům prostě povedlo lépe. 

  • witcher monster slayer mi to naslo hned

  • Ten Pokemon Go mi přišel jako supr nápad, ale Pokemoni mě vůbec nezajímaj, snad mě chytne tohle

  • rohlos

    Já jsem možná slepej, nebo blbej (pravděpodobně obojí), ale já to na Google Play nemůžu najít. Najde mě to milion různejch odnoží Witchera, ale konrétně tohle ne...☹

  • tomasrippl

    Blbější video nebylo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit