Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahovka není špatný nápad. Otázkou je, jak budou fungovat věci jako převleky, Hitmanova interakce na prostředí nebo umělá inteligence nepřátel. Jestli by to bylo "soft Commandos", tak proč ne? I ta stylizace se mi líbí. Nevadí mi, protože mám rád výtvarný ráz z Pata a Mata :)
  • Jack1947
    Tajto chudak Agent 47. dopracoval az na post mobilniho fackovaciho panaka. So sad. *13*
    • Ristoro
      Plno vynikajících titulů mělo hry na mobil(Prince of Persia, Assassin's Creed, Mass Effect) a stejně to nikdo nebere vážně, jsou to jen oddechovky, tak hned nepanikař, kam to agent 47 dopracoval...
      • Jack1947
        Mass Effect jsem nedohral... hra pekna ale ovladani?

Jenze tady si z neho fakt udelali jen papirovou postavicku, uchylovat se k hrani tahove- leporelo ci co to je je vazne zoufalstvi.
        • Pokud to bude zabavne, tak proc ne? Na prvni pohled to vypada alespon originalne.
          • Jack1947
            Tomu moc praveze neverim... spalily sme se uz tolikrat.
        • Kozy
          Proč?
          • Jack1947
            Co proc, ze tem smejdum nezalezi na hernich licencixch a chtej vytriskat co se da ?... boze to jsou otazky. *7*

Jop, jeste aby to udelali s tim excelentnim F2P modelem jak je oblibeny a razem to bude prvotridne zpackane. *3*
            • Kozy
              Aha, tak jsem si to myslel správně že plácáš blbosti jako obvykle.
  • Zní to jako velmi oklešťený Hitman a jako čistě franchisová ždímačka peněz (protože mobilní hry jsou teď "cool" a vydělávají mrtě). Raději nebrat. *7*
    • frantisek_nejezchleba
      naopak, zní to jako nová hra, která si z velkého Hitmana bere jen to podstatné a přidá něco nové. Mě to aspoň zaujalo, nýbrž Hitman je pro mě o logickém uvažování a hráčské zdatnosti (vyjímaje FPS skilly).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit