Přejít na výpis diskuzí
Mod Revision chce oživit audiovizuální stánku Deus Ex
24.2.2014 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
Pecka, DE je moje TOP1 hra, ale mohli by to spíš předělat do UE4 enginu plus orchestrální sound. :DDDDD
-
No, už v době, kdy ta hra vyšla, trpěla na "konzolovkovou předělávku" (neoptimalizovaná). Já ji tedy rozběhám z origa, ale mám taky poměrně obstarožní pc (prakticky jinak, než 1024x768 = framedropy atd., takže za 1. zkus nízké rozlišení, max 1280x1024, a přibuř si AA)... Vážně ta hra byla špatná (ne totálně, ale o dva stupínky horší než předchůdce), minimálně první dvě třetiny, poslední třetina už byla trošku lepší (ale jen trošku) a závěr se celkem povedl... Nicméně hra měla opravdu dost nedostatků obecně ve vyvážení a pokud ji dostal do ruky harcovník prvního dílu, pak asi nadával, jako já (fakt s těmi granáty to hooodně přehnali)... *5*
-
až tak to bylo špatný? No já to tak nějak rozjel cca na 20 FPS a k tomu quick save trval sice normálně pár desetin vteřiny až cca vteřinu ale na quick load jsem čekal půl minuty, což u hry typu RPG je pro mě docela problém. Navíc augmentace tam taky byly vyřešený stupidně, kdy hackování PC nešlo tuším spolu s neviditelností, kterou jsem v DE ke konci dost používal. Takže jo, taky mě to až tak n.esere ale to že jsem za to na Steamu vyhodil prachy a do dnes to hafo lidí nerozjede, je špatný. Ale alespoň že původní DE a DE:HR za to stojí
-
Přesně, v HR jsem si sakra užil ten příběh a vizuál a ten konec... to byla pecka, skoro jako po přečtení dobré knížky. Ale to bylo asi tak všechno. Takže akční hru jsem si užil víc jako adventuru, dobrý no.
Původní DE jsem ještě nehrál, nechávám si ho na slabší časy, ale těším se. -
Motivy/skladby bych neměnil, ale je fakt, že bitratem a syntetičností byl unreal engine zkrátka slabý v té době - tedy převést do lepší kvality - to by se mi líbilo - ale to asi neplánují (když je to pořád na starém základě), takže za toto palec dolů i ode mě...
-
jo dik za typ na mod, zrovna testujem a so far to je prijemne zlepsenie
-
kompost...ale vsak to vsetko je uz vylepsene v Directors Cut ...
-
sountrack menit? tí chlapi sa museli zblázniť ...
-
nehovorim ze to bol dokonaly titul, malo to svoje pochabe chvile (neslavne riesenie bossfightov, poslednych par hodin hry a nasledny WTF vyber konca je za vsetko...). ale ruku na srdce, kolko takychto hier vyslo v poslednych rokoch? spocital by som to na ruke robotnika s cirkularom
-
Invisible war byl konzolový marasmus - nebrat! Mi se to nelíbilo, celkově vyvážení, rpg prvky, design úrovní - všecko zploštělo a zjednodušilo původní deus ex (dvojku zkrátka beru jako remake pro konzole) - nejvíc mě iritovalo množství granátů, asi čtvrtinu hry jsem projel stylem "házím našetřené granáty" *9*
-
som na tom rovnako, a to nie som žiaden ortodoxný fanúšik DE, že by som bol prehnane kritický, ja som skôr na system shock. HR dominuje predovšetkým audiovizuálnym spracovaním ale samotná hratelnosť spolu s chabým leveldizajnom ukazuje, že obal je krásny ale jadro je ďaleko za svojim potenciálom. Mimochodom to, že Eidos Montreal evidentne nemá schopných leveldizajnérov ukazuje na plné gu*e aj nový Thief (dokonca zase tam nas*ali aj početné vetracie šachty).
-
Taky si myslím, koukal jsem na screenshoty a teda nic moc se neděje - kdyby šlo o mod pro DE3 vy stylu Black Mesa, pak by to byla bombička, ale takto si nechám zajít chuť... *5*
-
Deus Ex je pro mě ta největší srdcovka ze všech a ikdyž si myslím, že ta hra k vylepšení žádné módy nepotřebuje (snad kromě Shifteru), tak vždycky rád slyším, že moddeři stále kutí něco nového a vlastně to i rád vyzkouším. Ale u téhle hry jsou další slova zbytečná, tenhle obrázek to vystihuje přesně:
http://anongallery.org/img/3915/deus-ex-every-time-you-mention-it-someone-will-reinstall-it.jpg -
Jo a odporucam mod Shifter, nepridava ziadne enonuno 4k textury, ale kopec malych vylepseni, bez ktorych si Deusa ani neviem predstavit.
http://www.moddb.com/mods/shifter1 -
Nedávno jsem zrovna dohrál první díl DE vylepšený o "new vision mod" A definitivně jsem si potvrdil, že mě fantasy neba protože i hra z roku 2000 s vylepšenýma texturama mě bavila stonásobně víc, než kdejakej Skyrim, Witcher nebo Dragon Age. Takže za mě jednoznačně fandím a klidně si to dám zase. Škoda, že se nikdo nezajímá o Invisble wars, který jsem koupil na Steamu a na i5 ho prostě nerozjedu...
-
U mna ma HR problem v tom, ze ho uz viackrat hrat ani moc nechcem. Pritom hra sa mi pacila a bol som nad ocakavanie spokojny. Ale stary DeusEx si supne aspon raz do roka. Ano som divny, kupujem si hry a prechadzam ich viac ako jeden krat. Este k tomuto modu, tiez som zvedavy na komplet vysledok, pretoze aj ked sa mi vacsina co ukazali paci, tak napriklad mi jak past na oko pripada napis USAF z poslednych screenov.
-
Konzolovy HR? po rokoch to bola prva hra ktora ma s jednou prestavkou na jedlo a dvoma hodinami spanku prikovala na 32 hodin k monitoru.
ked uz konzolovost v DE tak rozhodne druhy diel, ten bol k zaplakaniu... -
Chcelo by to konečne nejaký remake v úplne novej grafike.
-
to hej, žial ako to už u amatérskych prerábok býva, 2 veci vylepšia, jednu pokazia. Niektoré miesta prerobili/zmenili skôr k horšiemu a už mi to nič nehovorí. Ale aj tak si to zahrám, je veľká šanca, že to bude lepší zážitok ako konzolový HR.
-
Líbí se mi, že tomu nechali tu starou "patinu" a ta vizuální atmosféra tam zůstane