Přejít na výpis diskuzí
Mod roku na ModDB suverénně vyhrál Just Cause 2 Multiplayer
30.12.2013 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Ne vzdycky... nekdy se tu i da po bavit celkem.
-
No bohužel tady si na to musíš zvyknout je to úplně normální že se tady místo diskuze rozdávají mínusy a debata tady probíhá tak že jeden na druhého útočí nejlépe rasistickýma poznámkama apod. Každý je nejchytřejší a ve finále se stejně nic rozumného nedozvíš.
-
Fura treba ne, urcite z tech jmenovanejch... v clanku treba Underhell ( Nevim kolik jich soutezilo, podle odhadu malo jich nebylo). JC2 mi neprijde adekvatni . Tot vse.
-
Jmenuj
-
Neříkej. *15*
-
Presne! Doom je o poradku a cistote a krev by ho akorat hyzdila. Promin ze jsem pochyboval.
-
Serial se jmenuje Hra o truny, proto to tak lidi nazyvaji. Spousta jich proste knizky necetla, nebo je cetla az potom, co videla serial. Navic Hra o truny je kratsi a vseobecne znamejsi nazev(kvuli serialu).
-
JO! Brutal DOOM je prostě tutovka a v době DOOMa by to udělalo doslova Atomovou díru do světa!!! *1*
Teď by ten MOD chtěl ještě pořádně vymódit MAPy (trošku destrukce sem, trošku tam...) a přejedu tu HRU znovu! *4*
Úplná radost kopat do Impů, Zombů, pak s brokovnicí a jejich ksichtem vymalovat stěnu! *1* -
Promiň, ale tvůj komentář je trapný... evidentně nevíš nic o době DOOMa tak se nevyjadřuj.
-
Protože ve velkých studiích najímaj lamy. V GTA San Andreas se diskutovalo o MP, ale autoři to odmítli s tím, že je to příliš náročné a že to prostě dělat nebudou. Pak se sebralo pár často ještě dětí a dali dohromady skutečně fungující MP, který byl nesmírně zábavný.
To samý třeba Skyrim. Spousta věcí nedodělali jednak proto, že se jim to finančně nevyplatilo, jednak ale taky proto, že to prostě neuměli. To dokazuje řada modifikací, které zefektivňují chod hry. -
Třeba jako který mody? Já v tvým příspěvku vidím jen kecy. Buď konkrétní.
-
Dodatek: Komunita, která pracuje na modech, je obdivuhodná a já sí jí nesmírně vážím a ctím jí. Zkoušel jsem řadu modifikací a co dokážou prostí hráči, to je až neuvěřitelné. A dělají to zdarma ve svém volném čase!
-
Jaktože tam není nějaký mód z Battlefieldu 3???
Jo už vím. Ti šulini přeci znemožnili hráčům dělat modifikace do nových "battlefieldů", aby mohli hrabat prachy na ubohých DLC. Kde jsou ty časy naprosto skvělých modifikací např. do battlefieldu 2 - Project Reality, AIX 2 Mod, Forgotten Hope, Pirates Mod, Star Gate Mod a mnoho dalších ani nemluvě u stovkách komunitních map, které mnohdy byly daleko kvalitnější než mapy oficiální.
Fakt jste takové pokračování série battlefield chtěli? Tfuj.
*7* *7* -
No nevím, já to vyzkoušel, ale je tam pořád hodně práce (respekt moderům i tak), docela mi to lagovalo a ten pocit, nevím no... Total War asi není stavěný na zákopy a radši si zapnu Napoleona vanillu nebo DM než tohle.
-
No, možná budeš zklamaný. Feeling z bitev se totiž první světové vůbec nepodobá.
Furt samá Píseň ledu a ohně (proč tomu furt každej říká Hra o trůny? *4* ), ale o mod k Malazské knize padlých člověk nezakopne. Ach jo. *9* -
aha tak to vysvetluje tak malo hracu
-
To jsme to dopracovali. Jeden z nejslavnějších vojevůdců historie a nemá ani na to koupit si jednu hru na Steamu. Vyčítat tvůrcům modu, že ho ošetřili tak, aby ho mohli hrát jen lidi, co si hru koupili, je podle mě docela nevkusný.
-
Ta směšná pixelovatá krev z toho dělá akorát parodii. A hyzdí prostředí. V tom lepším případě.
-
ok myslel som si diky deticky :D asi si spravim novy nick aby ste reagovali normalne
-
Nevlastni kreditni kartu, nema povolene internetove platby na platebni karte... duvodu muze byt spoustu. *3*