Přejít na výpis diskuzí
Modeři (kdo jiný...) pracují na multiplayeru pro Just Cause 3
4.1.2016 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
Tebe asi nejde pochopit že, sandbox jako je JC3 je na mp jak dělanej, nevidím vtom problém ... ve hře kde si obsah a formu tvoříš sám ti přijde divný mít další elementy, které zasahují do hravosti světa? zamysli se občas
-
Generuje prachů mnohem víc, ale také jich mnohem víc spolkne. Pravidelné updaty, přidávání obsahu, údržba serverů, vyhrazení lidí, ... Zkrátka si spočítali, že se jim to nevyplatí.
-
Takto potom beru no, já si to totiž představuji jako chaos alá sp kdy vám nahazí při respawnu 10 raket na hlavu a ještě granát navrch.
-
Musim upozornit, ze nekteri lide maji pratele a hraji s nima v kooperaci.
Ocividne si tuhle moznost vubec nevzal v potaz. -
Vydavatel podporuje modovani hry.
zahada vyresena -
To mi povídej asi to bude only STEAM mode.
-
Ok já v*l se nepodíval nato video pod článkem.. ale i tak mě to vrtá sakra hlavou..
-
Jak je to možný když není na hru crack ani .. Proč se ptám ? Hra má ochranu denuvo která je závislá na souborech ve hře.. to znamená že MOD multiplayer nezní zrovna jako něco po čem by se hra měla spustit *2* nebo je to že to cracknou a následně udělají multiplayer ? Engine je sice stejný ale tahle anti-tamper ochrana je jiná oproti dvojce.
-
Jo, takto jsem nevěděl... i tak platí co jsem napsal.
-
JC2 se aktivne hraje v multiplayeru dodnes *7*
-
Nojo to víš že ho zkusím ale prostě jsem zastáncem názoru že do Sandboxu jako je JC3 se prostě MP nehodí... a co že máš takovej zájem o tom co budu hrát a nebudu?
-
Vsak ten multak hrat nemusis, nikdo ti ho nasilin nutit nebude
-
Navíc víc kolik tam bude cheaterů, např si vem GTAV. cheater na každém rohu...
-
Jiste.
-
Tak proč v té hře multiplayer není, když je to tak jasný zlatý důl automaticky generující peníze? A vzhledem k tomu, že ho je moderská komunita schopna sama vytvořit to ani není o náročnosti vytvoření jako takové.
-
rict takovou kravinu v dobe, kdy hernim svetem vladne online a mitrotransakce :D to chce odvahu. multiplayer samozdrejme generuje prachu daleko vic. logiku neojebes.
-
To je pěkná blbost... nedovedu si představit že se respawnu a hned schytám 10 raket do zad *7* Měl snad JC2 modovaný mp?
-
Tak víš co, vývojáře do multiplayeru nic netlačí, navíc hry jsou prostě byznys. V tu chvíli pokud Ti nějaký průzkum řekne, že náklady na vývoj multiplayeru nepovedou k odpovídajícímu nárůstu prodejnosti, tak nemáš důvod ho do hry implementovat.
-
Hodně smutný přístup vývojářů.
-
Výborne !