Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj mám problém, nemám sice moc silný pc, ale nějak mi graficky blbne MW2, není to SEKÁNÍ ale spíše ZADRHÁVÁNÍ, třeba když se mi načítá mise tak to trvá věčnost. A během hry si mi to furt zadrhává např. když se chci ve hře rychle otočit do zadu, tak ten pohyb a obraz je zadrhaný.
    Vypadá to jako by se mi tam pomalu načítali textury nebo nevím čím to je.Ale sekání to není.
    Také hraji Call of Duty 4 a tam mi to jede úplně v pohodě.Prosím o každou radu budu moc rád. Díky moc :)
  • Podle mě lepší než těžkopádná 4ka, ale moji spolubojovníci byli občas na přestlamu, když vyběhne nepřítel 2 metry od nás a nikdo ho nemůže trefit, tak je to extrém. Jinak hra je jedna velká akce podpořená úžasnou hudbou a adrenalinovými momenty. Za mě 90%.
    PS: Spec ops hraju s kamarádem do dnes.
  • Mě COD:MW2 baví ze všech COD nejvíce. Tak dobrý single jsem ještě neviděl. Doopravdy, pro mě jedna z nejlepších her vůbec a mám jí na stejném příčku jako např. Bioshock nebo jiné super hry..
  • kde se da hrat pres multiplayer???
  • MW 2 u mě jednoznačně propadla. Možná by někdo mohl otevřít oči a všimnout si že oproti COD 4 je těch inovací opravdu minimum. Jako datadisk je to výborná věc, ale jako samostatný titul, který kanditoval na hru 2009 už opravdu ne. Kýčovitější příběh jsem viděl snad jen u Mária, otřesný MP, bez dedikovaných serverů a navíc s katastrofálními problémy je ostuda sama o sobě, bezcharakterní postavy, na umělou inteligenci prakticky nikdo nesáhl. Grafika je sice pěkná, ale ta už to opravdu nezachrání a jediná světlejší chvilka je, že to máte odehrané za 1 odpoledne, takže hra může pryč z disku...

    Osobně říkám že 9/10 je naprostá urážka. Více jak 5/10 si tahle hra nezaslouží. Chtít za tuhle hru více jak 1000Kc je opravdu trestuhodné.
  • Někdo by konečne mohl dát té COD 5/10 to je tak co si to zaslouší je to každá FPS jako každá jiná a multiplayer se jenom zhoršil. Jak žádné patche? Je tam glitchů až nasráno tube s nemomezeným nábojemi. Udělali nože sílnější než kulomety. Tohle to má být váš super-realistická multiplayer akce? Counter Strike je o hodně realističejší. Jo a samořejmě žádné servery zasraný IW2ITERNERT kde si nemužete vybrat mapu ani žádné mody od fanoušků.I dokonce left 4 dead má mody a má servery daj se aktivovat v konzoli.Jo a super COD nemá žádnou konzoli takže si musíte zvyknout na FOV který si myslím že je na 53 takový tunelový pohled.Tohle neni kror dopředu to je kror dozádu nedávát žádné mody a servery to je hnus. U left 4 dead bych to pochopil ten totiž funguje nádherně. Zatím co COD6 pořád při hře padá vyhledávání trvá půl hodiny.Nemužete si takhle vytvořit mapu.Abych nezapomněl hra vůbec nepotřebuje žádný skill jenom střílej střílejl...Blbé hitboxy. A hráčí se mužou respawnou za vámí nebo před vámí. Jediná věc která mě bavila byla kampan...a grafika se skoro nezměnila dokonce si myslím že Modern Warfare 1 má lepší takže celkové hodnocení:

    5/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit