Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 se dočká nového multiplayerového módu
10.5.2012 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Policajtští poltové!
-
ono to vypada stejne jako mw 1 a 2 battlefield aspon udelal velky pokrok v engine ale cod zaostava
-
BF3 se vychlouba hrami 32vs32. COD zase 1v1 ... kde se asi stala chyba ?
-
-
Tak ,kdyz tech 32x32 nezvlada,tak musi jit do opacneho extremu ne *1* .
-
-
Ze jim neni hamba tohle vydavat za novej mod *12*
-
-
On ten Jindra ma obcas i svetle chvilky *1* .
-
Uz mas hotovy ukoly Jindro ?:D
-
-
Ten kluk má pravdu. *7*
-
-
Ma ale ty jeho postrehy jsou vzdy jak ze 2. tridy zakladni skoly :) Omlouvam se nemohl jsem se udrzet .) :D
-
-
A úkoly už máš?
-
-
-
-
-
jooooo cod je BEST !!!!!!!!a ja sem nejlepsy v multiplajeru kazdiho trefim do hlavi nikdo na mne nemaa!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Horší pravopis jsem ještě v mém životě neviděl no lol... :DDDDD a vý tví rodiče ,že tahle hra je od 18 let...
-
-
opravdu miluju lidi, kteří něco kritizují a dělají přitom to taky... nejdřív si zameť na vlastním koberečku, kámo .)
-
-
Mas tam chybu, zapomnel jsi napsat trefym :)
-
-
Slova kolekce a DLC u článku k COD jsou všeříkající :) Dále netřeba číst.
Směju se, chce se mi zvracet současně :D -
Kdyby z multiplayeru odstranily kill-striky, tak bych si možná i ten multiplayer zahrál.
-
-
Tak oni to lidi hrajou prave jen kvuli tem kill-streakum, ne? Jinak by prece sahli po Quake/UT/CS.
-
-
kill streaky a perky jsou nejvetsi zhovadilost,ktera potkala MP FPS zanr
-
-
-
jsem schopnej hrat multiplayer v strategiích porad dokola nebo treba battlegroundy ve wow, ale když jsem zkoušel fps-ky tak me to nikdy nechytlo. Prišlo mi že tam neco chybí, nejakej cíl nebo smysl. Proste jen pobíhate po mape a strilite *9*
-
-
je to len tým že máš radšej stratégie, nič viac... veď v tých tiež len beháš kurzorom po mape, nie ? vždy išlo a ide o to poraziť živého protivníka a je jedno v akej hre. Samozrejme ak sa zapojíš do nejakého suboja kde sa 20 neznámych hráčov reže v malej mape hlave nehlava a kde výsledok je viac menej otázkou štastia a toho kto ti správnu chvílu vbehne pod hlaven tak to nebaví ani mňa ale keď si na lepšom servery a poznáš konkrétnych výborných hráčov, resp. ich schopnosti tak práve v tom je kúzlo MP - poraziť ich a postupovať dalej.
Inak nikdo mi to nevyhovorí, naj súboje 1vs1 boli v Quake3 za éry Zero4, Fatality a ďalších... -
Tak v Battlefieldu 2 ještě nějaká motivace byla - hodnost a případně dobrý staty, medaile atd. V BF3 už taková motivace prakticky neexistuje, protože dá každý plukovníka za dva měsíce a pak už je to 50 nebo kolik v podstatě stejných hodností, tak co z toho? A mít dobrý staty, kde se dá naslepo sprejovat mapa, taky není moc motivující. Úplně stejné je to v COD. Takže tě docela chápu, u mě u současných FPS her taky chybí motivace.
-
-
jestli se nepletu tak 1vs1 je i v MW2
-
-
U série CoD musíš brát slovo "nový" s rezervou. *4*
-
-
Ja byl vzdy pro intimitu na bojisti - http://www.youtube.com/watch?v=tKtwXNvV41o