Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • opravdu miluju lidi, kteří něco kritizují a dělají přitom to taky... nejdřív si zameť na vlastním koberečku, kámo .)
  • Policajtští poltové!
  • Horší pravopis jsem ještě v mém životě neviděl no lol... :DDDDD a vý tví rodiče ,že tahle hra je od 18 let...
  • ono to vypada stejne jako mw 1 a 2 battlefield aspon udelal velky pokrok v engine ale cod zaostava
  • On ten Jindra ma obcas i svetle chvilky *1* .
  • kill streaky a perky jsou nejvetsi zhovadilost,ktera potkala MP FPS zanr
  • Tak ,kdyz tech 32x32 nezvlada,tak musi jit do opacneho extremu ne *1* .
  • BF3 se vychlouba hrami 32vs32. COD zase 1v1 ... kde se asi stala chyba ?
  • Asharak
    A úkoly už máš?
  • Predpokladam ze jenom pro ty, kdo ma Gold account. A ten je od zadarmo docela daleko.
  • Mechwarrior_bw
    je to len tým že máš radšej stratégie, nič viac... veď v tých tiež len beháš kurzorom po mape, nie ? vždy išlo a ide o to poraziť živého protivníka a je jedno v akej hre. Samozrejme ak sa zapojíš do nejakého suboja kde sa 20 neznámych hráčov reže v malej mape hlave nehlava a kde výsledok je viac menej otázkou štastia a toho kto ti správnu chvílu vbehne pod hlaven tak to nebaví ani mňa ale keď si na lepšom servery a poznáš konkrétnych výborných hráčov, resp. ich schopnosti tak práve v tom je kúzlo MP - poraziť ich a postupovať dalej.

Inak nikdo mi to nevyhovorí, naj súboje 1vs1 boli v Quake3 za éry Zero4, Fatality a ďalších...
  • Ma ale ty jeho postrehy jsou vzdy jak ze 2. tridy zakladni skoly :) Omlouvam se nemohl jsem se udrzet .) :D
  • Ten kluk má pravdu. *7*
  • Uz mas hotovy ukoly Jindro ?:D
  • Tak v Battlefieldu 2 ještě nějaká motivace byla - hodnost a případně dobrý staty, medaile atd. V BF3 už taková motivace prakticky neexistuje, protože dá každý plukovníka za dva měsíce a pak už je to 50 nebo kolik v podstatě stejných hodností, tak co z toho? A mít dobrý staty, kde se dá naslepo sprejovat mapa, taky není moc motivující. Úplně stejné je to v COD. Takže tě docela chápu, u mě u současných FPS her taky chybí motivace.
  • jindra.veliky
    Ze jim neni hamba tohle vydavat za novej mod *12*
  • life28
    Tento má byť na Xbox zadarmo
  • Mas tam chybu, zapomnel jsi napsat trefym :)
  • Tak oni to lidi hrajou prave jen kvuli tem kill-streakum, ne? Jinak by prece sahli po Quake/UT/CS.
  • jooooo cod je BEST !!!!!!!!a ja sem nejlepsy v multiplajeru kazdiho trefim do hlavi nikdo na mne nemaa!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit