Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfrare 3 bude podporovat dedikované servery
17.8.2011 | Martin Bach
68 příspěvků
-
Ja by som sa zo zvedavosti pozrel aj k CoD sak ked tam nevidia cely den ziadneho cloveka tak im tam musi byt smutno :)
-
momentalne vyjde tolko naozaj zaujimavejsich FPSiek na PC ze nejaky Cod mi zily netrha *))
-
Joo CoD je nejlepsy !!! *5* batlfild 3 muze jit do prdelee fuuuuj fuuuuj *11* *12*
-
-
13 letej kluk co mu rodice koupily CoD a neumi hrat nic jinyho ty killere.... *5* *5*
-
-
Ironií budiž, že takoví ani toho CoDa moc neumí a jsou skálopevně přesvědčení že v tabulce první je automaticky cheater, alespoň tak mi vždycky nadávali... *1*
-
-
-
Paráda, ty fotky nemaj chybu. *1*
-
Jenom tak ze zajimavosti, jak fungovaly dedi servery na Black Ops??? Lidi na to nadavaji ze vsech stran.. me by zajimalo proc :) (v Black Ops sem se multiplayeru nepodival ani do menu *4* )
-
-
jediny rozdiel je ze si dediky musis prenajat a nemozes ich spustit na svojej privatnej ale BO malo tak po*ebanu optimalizacie ze to 2/3 ludom lagovalo, zamrzalo, padalo atp.
-
Funguji uplně stejně jako v CoD4. Problem s BO je spiš v tom, že laguje. Něco dojebali a ze začatku to strašně zatěžovalo procesory. A to opravdu tak, že to padalo na par FPS. Sice už vydali spoustu patchů ale pořád to uplně nepořešili, takže sem tam lag je na denim pořadku. A s těmi dedi to je navic tak, že se daji pronajmout pouze od gameservers.com a žadne jine možnosti neexistují. Spiš by mě zajimalo, kolik lidí v BO pc verzi používá matchmaker. Stejně ja prdel, jak před dvěma lety ti demennti prohlašovali jak dedi servery sou mrtvé a že už to nikdo v nových hrách nebude používat...
-
V BO nefungovalo skoro nic. Jen pár šťastlivcům ano. V multiplayeru lagy, špatné připojování, neodladěné perky. Co se dediků týče, sice jsme si mohli vybrat server, kam se připojíme, bohužel jsme nemohli zřizovat vlastní herní servery, pouze si je pronajímat u výhradního prodejce (v cizině => špatná odezva). Proto například servery BO nelze najít na GP (pardon za reklamu). Zlaté CoD4.
-
-
Co to jsou dedikované servery?Jako nejsem žádnej lama hráč,kterej se ve hrách nevyzná,ale ohledně BO se o tom hodně mluvilo a já nevěděl na co jsou ty lidi tak natěšený.
Hraju CoD 4 mp a nabízímy to tam dedik.server.Prosím odpověĎ -
-
dediky su servery ktore si vyberas cez server browser teda tak ako v CoD MW aj CoD BO... to co je u CoD MW 2 je P2P system teda matchmaking coz znamena ze ked das join tak ti to zacne hladat nahodne hru a s tebou aj ostatnym hracom a nahodne vas pripoji k sebe a jedneho vyberie za hosta a spusti hru a tento server bude bezat kym sa host neodpoji ale napr. tento IWnet mal moznost ze ked sa host odpojil tak vyberal noveho
-
Tak ten kdo mi dal minus by mohl radši odpovědět *16*
-
-
Můžeš si vybrat hru, kam se připojit. U IWnetu jsi dal Join a našlo to hru za tebe, u dedik. serverů si hru vybereš "ručně" z rozepsané nabídky.
-
-
-
Tak to je pěkný rozdíl :D.Ale ani se tomu nedivým.
-
Osobně se mi system IWnetu zamlouvá, jen to trochu doladit. Všichni hrajeme stejnou hru. S dedik. serverama je adminem každej šmejd a když už si najdu server na kterym se mi dobře hraje, tak hnedka dostanu ban a ani nevím za co. Musím říct, že jsem od MW2 proti dedikovanejm serverům u CoD.
-
A co tahle závést zákon že call of duty nesmí hrát 5 leté děti ? Jediný co umí se zacempit někam do rohu a je konec hry ! Brr.... asi kašlu na CoD a BF3 a kupuju Red Orchestru 2.
-
:D pěkné fotky ale u COD mě to ani jako fronta nepřijde ... to je už vetší fronta u nás v penny :D ..