Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfrare 3 bude podporovat dedikované servery
17.8.2011 | Martin Bach
68 příspěvků
-
Ja zas nevidim duvod kupovat si stejnou hru po ctvrte, prijde mi to asi jako "nova a revolucni Fifa" *7*
-
-
Lidi už konečně pochopili že kupovat jednu a tu samou hro po xté je hloupost. Fronta to jasně dokazuje.
-
-
keby to bolo v amerike tak tam fronta bude....
-
-
souhlas *5*
-
-
jediny dukaz budou prodejni cisla *1*
-
-
-
:D pěkné fotky ale u COD mě to ani jako fronta nepřijde ... to je už vetší fronta u nás v penny :D ..
-
To je takovej trend jen tady nesnaset tu ci onu hru? Se asi hodne nudite. Sam mam nainstalovane Bf2,Bf:BC2, CoD:MW, CoD:BO, CSS a Armu2 a hraju to na co mam zrovna naladu. Nestezuju si a bavim se! Je snad kazdeho vec co ho bavi a je jedno jestli mu je destet nebo tricet ne ?
-
-
skoda mluvit kamo.... chce se mi z toho ferove blejt! a zaroven hrozne smat :) ale kraceni si chvile nez hra samotna vyjde tady celkem zabavi, malo kdy najdes tolik "nezaujatych hracu" na jednom miste... a kdyz tomu pomuze i autor clanku, no je to krasa.............
-
Asi tak...
-
-
At už CoD zhebne, je to pořád dokola ta samá písnička, ať žije Battlefield 3 !!!
-
-
"ať žije Battlefield 3" a proc ne nech zije BF 2? ved to je legenda a BF 3 vyzera ako hybrid medzi BF a BC (ale BC je v podstate CoD s vozidlami)
-
-
...?
-
-
Aaach ovšem.Řekni co,kromě lepší grafiky,má novýho battlefield oproti MW.
-
-
Tak tohle ti prostě musím vypsat. 1) lepší grafika 2) lepší animace 3) destrukce 4) vojenská technika 5) atmosféra z bojiště 6) více hráčů 7) ohromující a reálně znějící zvuky 8) inovace atd... A ke všemu ještě DICE naslouchá fanouškům :D Takže bude upravený 3D spotting a příkazová růžice bude zpět *3*
-
-
to ze bude 3D spotting (WH) spat ma moc netesi
-
-
teda podla toho ako ho upravia ale bolo by lahsie keby tam nechali 2D si myslim
-
-
ano uz som si to precital a takto to bude si mysli dobre uz to nebude ziadne allowed WH
-
Upravený bude dostatečně na to, aby zmizela ta ěc, co všem vadí.)
-
-
-
-
ježiš to je blbá otázka....až bude mít COD stejně rozsáhlé mapy (možnost krásného taktizování), demolici, budeš se moct prohánět ve stíhačce, v helikoptéře (ovládat je) nad svými protivníky nebo je kosit z tanku či jeepu tak pak můžeš pokládat tuhle hloupou otázku...
-
vacsie mapy, uplne odlisny styl hrania, vozidla,64 hracov... staci?
-
Battlefield vždycky působil reálněji a pro mě byl vždycky zábavnější...
-
-
Reálněji? Tak si nehraj na vojáka a běž do armády. Hry jsou od toho aby bavily.
-
-
Jestli si četl dobře, tak jsem psal že "pro mě je zábavnější" a ano pokud už si máme hrát na "vojáčky" a "zabíjet" sice jen virtuálně, tak by měli být válečné hry aspoň trochu reálné, protože když vidim stokilové vytěkané pařízky, tak bych jim nejraději navlékl vojenskou vystroj ť se jdou proběhnout a trochu se sklidní...
-
Jj a nejraději mám ve hrách to nabíjení lehkých kulometů který trvá 5 sekund a ve skutečnosti je to několika násobek. A nebo to nosení 15 kg sniperovek jako kdyby to byly pírka *1*
-
-
-
Mugen: V tom máš pravdu. *1*
-
-
-
Co to jsou dedikované servery?Jako nejsem žádnej lama hráč,kterej se ve hrách nevyzná,ale ohledně BO se o tom hodně mluvilo a já nevěděl na co jsou ty lidi tak natěšený.
Hraju CoD 4 mp a nabízímy to tam dedik.server.Prosím odpověĎ -
-
dediky su servery ktore si vyberas cez server browser teda tak ako v CoD MW aj CoD BO... to co je u CoD MW 2 je P2P system teda matchmaking coz znamena ze ked das join tak ti to zacne hladat nahodne hru a s tebou aj ostatnym hracom a nahodne vas pripoji k sebe a jedneho vyberie za hosta a spusti hru a tento server bude bezat kym sa host neodpoji ale napr. tento IWnet mal moznost ze ked sa host odpojil tak vyberal noveho
-
Tak ten kdo mi dal minus by mohl radši odpovědět *16*
-
-
Můžeš si vybrat hru, kam se připojit. U IWnetu jsi dal Join a našlo to hru za tebe, u dedik. serverů si hru vybereš "ručně" z rozepsané nabídky.
-
-
-
Tak to je pěkný rozdíl :D.Ale ani se tomu nedivým.
-
Fronta ziadna lebo to nieje USA ale Europa a ta je ina......
staci porovnat USA auta a Euro auta a vieme kde je kvalita.... -
Ja by som sa zo zvedavosti pozrel aj k CoD sak ked tam nevidia cely den ziadneho cloveka tak im tam musi byt smutno :)
-
Osobně se mi system IWnetu zamlouvá, jen to trochu doladit. Všichni hrajeme stejnou hru. S dedik. serverama je adminem každej šmejd a když už si najdu server na kterym se mi dobře hraje, tak hnedka dostanu ban a ani nevím za co. Musím říct, že jsem od MW2 proti dedikovanejm serverům u CoD.
-
Nechapu jak muze byt na PC nejaka strilecka s multiplayerem, ktera nepodporuje dedikovane servery? Chapu,ze konzolistum jsou dedikovane servery casto odepreny (divim se,ze se proti tomu nebouri),ale aby to bylo i na PC?
Chci rict, tohle beru jako samozrejme a zadnou extra vymozenost. -
-
Divíš se, že se proti tomu nebouří? To já se tomu naopak vůbec nedivím. Konzolisti zblajznou aj hov*o, pokud se jim naservíruje na zlatém talíři.
-